Direktlänk till inlägg 7 september 2009

Ser-i-öst?

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och ett besök på Träffen och Gladan. Behöver jag säga att man direkt inte behövde trängas? I lördags blev jag och Mallan bjuden på middag hos familjen Lindberg, supergod mat och trevligt sällskap :) Vidare upp till Kretzan och Lillis, de måste ha Sveriges vackraste toalett!! Haha. Jättetrevligt hade vi iallafall, så det hoppas jag verkligen att vi gör om! :) Tyvärr var det jättedåligt med folk ute. Så lite besviken blev man allt! Fast vad gör det egentligen när vi hade en sån rolig förfest? :)


Igår blev det Birsta en sväng och såklart film och svål på kvällskvisten. Tackade Gud imorse att jag inte behövde kliva upp tidigt, låg i sängen onödigt länge! Har varit på möte en sväng på jobbet och nu laddar jag inför simning/solning/bastning med Sandra. Ska bli såå sköööönt.


Byyee

 
ANNONS
 
Ingen bild

Berra

10 september 2009 03:47

haha jasså det är dåligt med folk ute.. Ä vem bryr sig.. Man kan ha roligt än då ju.. ^^ jag va ut ikväll nästan inge folk alls men ändå så blåser man pengar.. ^^ blir nog utgång imorgon med... Sen blir det lungt tills på lördag.. ^^ hehe

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Av Elisabeth - 18 augusti 2009 23:20

Vilken underbart skön kväll! Tv och slappande, precis vad jag behövde. Igår städade jag tills jag blev less, vilket var ganska omgående. For till Sollefteå, på Mio och sen blev jag bjuden på middag :) Umgicks med tjejerna, körde min tjurskalle till f...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< September 2009
>>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se