Direktlänk till inlägg 17 augusti 2009

Rubrik saknas

Av Elisabeth - 17 augusti 2009 00:32

Min helg har innehållit ett x antal timmars jobb och ett besök på Gladan där medelåldern låg på typ 12. Vi gör ett nytt försök en annan gång, så även Frida kan få prova på Kramfors by night :P


Det känns riktigt skönt att helgen är över. Nu har jag en riktigt skön vecka att se fram emot! Är ledig imorrn, sen jobbar jag lunch typ hela veckan. Kan nog bli en sväng till Sollefteå imorgon, har lovat pappa att vi ska åka på Mio eftersom han ville kolla ut en ny säng :) Men först måste jag städa. Hatar att städa. Vill inte städa. Men jag måste städa. Städa, städa, städa. Fult ord. Garderob är också ett fult ord. Och burk. Och bröst.


Näe, nu ska jag ge mig för idag. Har bara lite tråkigt såhär på nattkvisten.

Här är ett till exempel på vad som kan hända när jag har tråkigt. Tokigt!


 


GODNATT!


 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se