Direktlänk till inlägg 10 augusti 2009

Men kul..

Av Elisabeth - 10 augusti 2009 21:20

I fredags var jag förbi hos Lisa F innan jobbet, som sagt. Vi drack kaffe och surrade lite och gosade med söta Maya förstås :) Lördagen blev det också jobb och sen gick vi till Mimmi och drack lite vin :) Gladan blev det sen såklart, hade sjuuukt roligt! Dansade hela kvällen och drack drinkar! Verkligen en kanonkväll! Igår var det dags för jobb igen. Kände att ju längre kvällen gick, desto hängigare blev jag :/ Så idag har jag varit hemma. Vaknade vid 14.30, tror aldrig jag sovit så länge!!! Inge pigg alltså..


Men om vi då ska ta och beklaga oss över den fina upptäckten jag gjorde när jag skulle hämta en sak ur bilen.. Två platta bakdäck! Någon har varit så snäll och skurit sönder mina bakdäck med en kniv. Tack! Verkligen tack så jävla mycket!! Jag har inte ens kört min bil en vecka och däcken var helt nya. Blir så less....... Kramfors i ett nötskal känns de som!


Jaja, nu ska jag iallafall se på Beck och dricka te. Och sura.

HAJ! 

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se