Direktlänk till inlägg 4 augusti 2009

Körkort

Av Elisabeth - 4 augusti 2009 23:48

Efter 2 veckors slit, släng och häng på bilskolan har jag äntligen tagit mig igenom denna dag. Hade teoriprovet imorse och på eftermiddagen hade jag uppkörning. Hur mycket tror ni jag sov inatt? Typ, inte mycket.. Men, jag fixade det! Så nu har jag körkort! :) Det kändes ju lite konstigt att sätta sig i Clion själv och köra hem till Kramfors från Sollefteå. Jag har säkert fått 20.000 motorstopp också, haha. Har ju bara kört nya dieselbilar nu, pärlan min är ju som lite annat det ^^ Men det känns skitbra, verkligen!


Jaha, igår började jag jobba också. Var jättekul att träffa alla igen, det var ju ändå 3veckor sen. Så nu jobbar jag fram till måndag, sista grillis imorgon..

Hoppas det blir mycket folk! :) Känns ju skönt att få starta upp med en kvällsvecka också. Så nu ska jag krypa ner i min älskade Malm och njuta av min sovmorgon imorrn! :D Natti Natti


Familjen: TACK för all hjälp med ALLT <3

 
ANNONS
 
Ingen bild

Magda

6 augusti 2009 15:22

Grattis :D

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se