Direktlänk till inlägg 2 augusti 2009

Sunday again

Av Elisabeth - 2 augusti 2009 09:59

Åh vad mysig den här helgen har varit! Blev bjuden på fika på Solis i fredagskväll av självaste fru Nilsson som hade bakat en exklusiv äppelkaka ;)

Som vanligt håller man på att kissa i byxorna när hon kommer med sina knäppa uttryck; "Å troruint på faan att ja skjuste in käringa på bresladdn?" Haha Sötmomma. Sen sällskapade jag och syster hem och slängde ikull oss framför en film. Gårdagen bjöd inte på några större överraskningar heller, åt lite lunch hos mamma, sen gick jag till sis och såg på TV och spelade lite TV-spel. När hon kom hem från worket såg vi på film igen, tecknade Robin Hood ^^ Det är så roligt att se film med sis för vi skrattar åt EXAKT samma saker, hela tiden. Sen blev det till att sussa sött, känns skönt att ha gått och lagt sig i tid i helgen, så förhoppningsvis kommer man upp som folk hela veckan.


Jaha vad händer idag då? Jaa.. Ska snart ta en dusch och klä på mig, gå bort till pappa och hälsa på han. Vid 16tiden ska vi iallafall åka till Östersund och hämta MIN bil ;) Hittade åt en liten pärla på Blocket i torsdags, precis en sån jag var ute efter - en Renault Clio. Helt fantastiskt! :) På vägen hem ska vi hälsa på storebror (styvbror), det var längesen så det ska bli kul! 


Men ha en bra dag då folket! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
         
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11
12
13 14
15
16
17 18
19
20
21
22
23
24 25
26
27
28
29
30
31
<<< Augusti 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se