Direktlänk till inlägg 27 juli 2009

Ja, det är väl bara gummistövlarna som fattas?

Av Elisabeth - 27 juli 2009 20:52

Jaha, då var det slut på en helg till då. Som vanligt efter en helg fylld med festligheter har man inte alla hemma, dagen har känt oerhört lång, jag har träningsvärk i magen av allt skrattande och skavsår på fötterna. Helgen har varit helt sjuk! Det började med en bastu till förfest på Nordstrands (aka kollektivet) och slutade med en makrillmacka (på en asiett) och ett par Pippi Långstrump-dosor och har även innehållit värdelösa skämt, barfota-dans på Valvet, "Konsum", klättring, släpande, rosévin, gamla vänner..

Phu! Inte konstigt att man är helt slut!


Klev iallafall upp kl 6 idag, petade i mig frukost och släpade ner mig på bilskolan. Behöver jag säga att kaffekonsumtionen överstigit det normala idag? Mötte upp Karro för en lunch sen, och vad passade bättre om inte.... Valveeeeet! ^^ Well, nu ska jag inte svamla mer, nu ska mamma göra te och så blir det väl lite Beck innan nanna kudden-tajm! :)


Helgens roligaste citat


Kille: Jag tycker du är lite väl passiv

Eje: Jaha...?

K: Ja, jag hade gärna velat att du var lite mer aktiv

E: .....???


 
ANNONS
 
Ingen bild

Eje

27 juli 2009 23:49

Grannnnaaaa, jag tycker faktikt att du är lite väl passiv! Du borde var lite mer aktiv.

 
Ingen bild

Karro

28 juli 2009 16:46

Haha, fan vad kul vi har haft denna helgen.:)

 
Ingen bild

beet

28 juli 2009 20:31

Ja nåt så fruktansvärt!! Skrattar fortfarande ^^ Men vi glömde särkarna, "Dzzzzz" och brandmannagreppet. Viktigt!!

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se