Direktlänk till inlägg 19 juli 2009

En dag för de unga

Av Elisabeth - 19 juli 2009 16:59

Igår brakade Nipyran igång med Ungdomens Dag! Grymt trevlig förfest hos Karro och Hanna! Vi var ett gäng som satt ute i hammocken och stojade, spelade våghals bland annat. Lite roligt spel :) Klockan var rätt mycket innan vi kom ner på stan, och då blev det Valvet såklart. Träffade som vanligt på folk det känns som att det var år och dar sen man såg! Var väl som en vanlig utekväll i Sollefteå, absolut inte mer. Jag hade roligast på förfesten, som vanligt :)


Idag har allt gått fruktansvärt sakta. Söndagar är verkligen sega! Grått och trist är det ute också.. Har varit och käkat lite med tjejerna, sen ikväll blir det nog film med dom. Imorgon börjar jag med intensivkursen, så ska upp tidigt. Familjen drar söderut och hälsar på lillebror och de kommer hem på torsdag eller fredag så kommer vara helt ensam i huset! :( Men det ska nog funka.


Ne, lite vila på dehär så! HAAJJJ


Varför kan jag aldrig komma ihåg att ladda kameran??

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
   
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10 11 12
13 14
15
16 17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< Juli 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se