Direktlänk till inlägg 22 juni 2009

And I am back!

Av Elisabeth - 22 juni 2009 22:03

Ja nu är det väl kanske dags att ta och kravla sig tillbaka till bloggträsket igen och dela med mig av mitt intressanta liv? Har haft 3 riktiga pissveckor, men nån gång måste man ju rycka upp sig.. Är glad över det jag har och det jag inte har kommer så småningom! :)


Det har varit väldigt mycket jobb den senaste tiden känns det som. Men stadsfesten var SJUKT rolig att jobba på, vi skrattade oss igenom hela helgen och det var fullt tryck! Men efter var man sjukt sliten, och hade ingen tid att vila heller. Nu har jag iallafall semester en vecka, och det var ju egentligen tänkt att jag och Tina skulle ta en sista minuten. Men då priset för en flygstol låg på typ 4000 kändes det lite väl saftigt, så vi skjuter på det ett tag.. Everything happends for a reason, så det var nog inte meningen att vi skulle komma iväg ens.


Så vad det blir av den här veckan får vi se! Nåt kul blir det säkert :)


Have a nice night! 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se