Alla inlägg under januari 2009

Av Elisabeth - 18 januari 2009 17:45

Då var den här helgen slut också! Har varit så skönt att vara ledig. Imorgon är det dock tillbaka till allvaret igen. Vill bara grina när jag tänker på att kliva upp imorgon bitti.


Jaja, i fredags hade jag en lugn och skön kväll hemma i soffan! :) Empa gjorde mig sällskap en stund innan hon började jobbet, och nu är minsann pärlan hennes såld! Tyckte det var lite häftigt att hon fick iväg den för det priset faktiskt ;) Sen såg jag på Benjamin Buttons innan jag kröp ner under täcket och somnade som en prinsessa. På lördagen klev jag upp rätt tidigt och gick ner på sysse ifall det skulle bli nåt galej. Och det blev det! Massa allsång, skratt och tokigheter som alltid med Bruket-folket! Skippade dock Gladan, var så trött att ögonen gick i kors på mig! Så vid tolv-snåret låg man nerbäddad i snarkisen, och det var man ju glad för idag! Tror ändå inte jag missade speciellt mycket. Kramfors, liksom. Hade iallafall en rolig kväll! :)


Idag har det varit en slö-dag. Det brukar ju aldrig bli mycket gjort på söndagar. Lunch med gårdagens fest-deltagare och soffhäng hos Empa har det blivit, och nu ska jag luta mig tillbaka i min egen soffa och se en film :)


(Hoppas min kamera kommer snart, har insett att det är sjukt tråkigt att ha en blogg utan bilder.)

Av Elisabeth - 15 januari 2009 22:35

Har precis sett klart Changeling. Verkligen en film i min smak, älskar verklighetsbaserade filmer! Så den tycker jag alla borde se, var verkligen bra!


Jaha, vad har jag mer att berätta såhär på torsdagkvällen? Jag har haft fredag hela dagen lång, verkligen blandat ihop dagarna! 9arbetsdagar är nu avklarade. Hela veckan har jag tränat också och det kanonbra att ha kommit igång igen, på riktigt! Nu har jag 3 lediga dagar framför mig, vad som händer då återstår att se! :)


en film till kanske?

Av Elisabeth - 12 januari 2009 22:02

Idag har det jobbats årets första frulle, skulle egentligen jobbat kväll, men fick byta till dag. Passade mig alldeles utmärkt! Ska jobba frullen imorgon med och istället vara ledig på fredag :) Wonderful! Sen att det blir 9dagar i sträck gör inte så mycket :P Säger jag nu ja..


Årets första träning är också avklarad, och det gick lättare än vad jag trodde! Visst, hjärtat höll på att hoppa ut kroppen och svetten sprutade åt alla håll och kanter, men ändå, det kändes riktigt bra! Så inför morgondagen är väskan packad så man kan blåsa igång direkt efter jobbet! :) Nu är det bara att tuta och köra inför beach 2009!


Hopp i säng! natti

Av Elisabeth - 11 januari 2009 13:26

Nu var det ett tag sen man printade ner något igen! Har knappt någon koll på vad som hänt den senaste veckan, alla helgdagar har ju gjort att man är mer förvirrad än allt annat!


Sandra har återvänt till Oslo och som vanligt var det tungt att säga hejdå. Grym som hon är lyckades hon fixa ett nytt jobb på en gång, skitglad för hennes skull att allting flyter på där nere :) Måste försöka komma och hälsa på henne snart. Om inte annat kommer hon hem i påsk igen ;P

Har även varit ute i norrlands skogar och hälsat på, hade det väldigt trevligt! I onsdags återvände jag till jobbet där det känns som man suttit fast sedan dess. Har varit en lugn kvällsvecka  som jag går av imorgon, så på tisdag får man vara ledig innan det är dags att prova på det här med frullejobb igen. Gruvar mig redan, tror inte jag ställt klockan på typ en månad. Känns så iallafall! :P


Från det ena till det andra skulle det vara ganska trevligt med lön nu. Jag hatar januari, det är alltid så mycket månad i slutet av pengarna. Gillar det inte!


Jobb nästa

Av Elisabeth - 4 januari 2009 15:24

Har suttit och läst igenom en massa bloggar och blivit inspirerad av de som summerat sitt 2008. Det har varit ett händelserikt år, minst sagt! Under januari och februari låg all min fokus på att bli av med de extrakilon man lagt på sig under jul och nyår. Gick inte ut, åt bra och tränade som ett tok! Sjukt tråkigt. La ner mitt vita liv i slutet av februari, men fortsatte med träningen, och det gick super! :)


I slutet av februari blir jag av med mitt långtidsvikariat på Solis och i början av mars börjar jakten efter ett nytt jobb. Jag fyller 22 år den 27nde och jakten på ett nytt jobb fortsätter även i april så fortsätter ströjobba på Solis och stämplar upp till en heltid. Den 26april ringer dom från Hotell Kramm och ber mig att komma på en intervju 2dagar efter. Jag såg det mest som en kul grej. Jag blev uppringd efter ytterligare 2dagar då de ville att jag skulle komma tillbaka den 2/5. I april, närmare bestämt den 30nde, festas även Malin och Sandras kåk i Frånö in ordentligt, vilken var bland de roligaste festerna på hela året! :D


Maj kommer och den 5e blir jag äntligen uppringd och gratulerad till mitt nya jobb! Flyttbestyren börjar och min första tid spenderas i Frånö i huset som gud glömde. Den tolfte börjar jag jobba och den sjuttonde bryter jag lillfingret och blir sjukskriven i några veckor. Får opereras och sätta in ett stift i fingret samt bära på århundradets otympligaste gips. Oerhört deprimerande, men man gjorde ju så gott man kunde! :P


I juni flyttar jag in i min etta på Bruket. I juni ,juli och augusti blir det också ett rejält midsommarfirande i Norrfällsviken, Sundsvalls Gatufest, fotboll i Undrom, Lasse Stefanz på Ärstaparken, Laxfestival, grillningar och en MASSA jobb, men självklart mycket kul också! :)


September, Oktober, November och December har inte varit speciellt händelserika egentligen. Jag jobbar mycket, nästan FÖR mycket. Sandra flyttar till Oslo, vilket känns som jordens undergång först. Men hon trivs och mår bra, så då blir jag bara glad för hennes skull :) Har varit ut och slirat en del i Sundsvall, vilket har varit riktigt kul! Att gå ut här i Kramfors lockar inte alls längre, undrar just vad det kan bero på? :P


Iallafall, så tror jag att 2009 kommer bli ett bra år. Jag känner det! :)

Av Elisabeth - 4 januari 2009 11:41

OMG, vad jag är trött! Klev upp redan kl 10 idag för att jag inte kunde somna om, men nu börjar känna att ögonen inte riktigt vill hänga med.


Helgen har varit lugn. Igår när Empa slutade jobba åkte vi upp till hennes mamma och drack kaffe och sjöng singstar! :) Det lät förjävligt. Haha! Senare på kvällen såg vi på filmen 30 days of night, riktigt bra var den, men sjukt läskig! Vi låg och skrek och hade oss, haha. Sen blev det mat från sylos och planen var väl att se en film till, men somnade sött i soffan istället :P


Idag ska jag försöka umgås med Sandy om hon hinner med mitt i sitt packande. Imorgon åker hon tillbaka till Oslo, vilket känns helknäppt! Man har ju vant sig vid att hon är hemma nu så. Men jag vet ju att hon trivs så bra där, så jag låter väl henne åka då ;P Ska kila över till stackars emp nu och se om hon är vaken. Fick ju punka på bilen igår stackarn :(


Have a nice day!

Av Elisabeth - 3 januari 2009 00:42

Ännu en dag av det nya året har passerat. Idag har jag bara tagit det lugnt, varit och handlat, solat och mått gott. Sandy kom förbi på kvällskvisten så fikade vi lite te och Karins julkakor, det var riktigt nice :D Sen åkte vi vidare upp till Mallan och såg på "PS I love you". Det var precis vad vi behövde ikväll, en gullig film! :) Efter filmen blev de såklart en massa surr också, det gillar vi!


Imorgon är det lördag och man glider omkring som en prinsessa på sin ledighet. Det var meningen att jag skulle åka hem till Sollefteå, men nu vet jag faktiskt inte hur det blir. För det första tycker jag det är så skönt att gå och greja på här hemma utan några som helst måsten och för det andra så vill jag gärna umgås med Sandra så mycket som möjligt innan hon åker tillbaka till Oslo. Och det är ju redan på måndag! Jises



Av Elisabeth - 2 januari 2009 00:05

Så var det ett nytt år igen, tiden går alldeles för fort! Gårdagen spenderades i Finnmarken där Mallan och Malin förberett en kanonmiddag och fixat och donat superfint! Verkligen grymt bra jobbat tjejer! :) Resten av kvällen gick åt till att dricka massa gott, surra med alla och shaka asset! Festen fick ett konstigt slut, jag citerar Sandra; "Ja det var ju som hämtat från slutscenerna i Tomten är far till alla barnen..." Haha, KLOCKRENT! Tack alla för igår iallafall, vi får se till att dra ihop nåt snart igen!


Imorse vaknade man med en baksmälla som minsann gjorde en påmind om att man levde! Gick upp till Empa en sväng och surrade innan det var dags att traska ner på Jakten för att få lite mat i magen. Skrattade så tårarna rann och magen krampade, herregud, inte en tråkig stund! Sen var det dags att åka och städa lokalen, det var ju allt annat än skoj :/ Bläh


Har umgåtts med Empa ikväll, sett på film och surrat lite :) Nu blir det nog sängen. Ganska schletn faktiskt. Natti!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
     
1
2 3 4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19 20
21
22
23
24
25
26
27 28
29
30
31
<<< Januari 2009 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards