Alla inlägg under december 2008

Av Elisabeth - 10 december 2008 17:07

Har precis avslutat ett 30minuter långt samtal med min älskade Yvonne. Senaste tiden har jag saknat henne såå mycket, verkligen guld att få höra rösten på henne och surra som bara vi kan! Att solis är sig likt var även det skönt att höra ;P Fika ska vi göra när jag kommer hemöver igen, längtar redan!


Idag har det jobbats frulle, fattar inte alls hur det är möjligt men jag har varit riktigt pigg hela dagen! Bara nu när man kommer hem och sätter sig man börjar känna att hjärnan inte riktigt hänger med. En powernap blir det nu innan jag ska bege mig till grannfrun, känns som att vi inte träffats på flera veckor, haha!


byby

Av Elisabeth - 9 december 2008 21:42

Idag har jag varit ledig, och då menar jag verkligen ledig. Klev inte upp ur sängen förrän klockan var närmare två. Har endast varit utanför dörren för en prommis ner på Homebuy. Fanns inte en förnimmelse till något ätbart i detta hushåll, haha! Annars har det varit vanligt ledighetsgöra. Städning, diskning, tvättning.. Och soffläge såklart ;) GG var så bra idag att jag måste se det igen innan jag går och lägger mig. Faktiskt. Och nästa avsnitt är 5e januari, varför ska jag plågas på detta vis? :P


Imorgon är det frullejobb som gäller. Zzzzzzzz

Av Elisabeth - 8 december 2008 00:26

Gårdagen var mycket trevlig :) Käk på Kina med Mallan, sen gick vi vidare upp till henne och Elle kom dit också. De började drinka lite smått, själv somnade jag som en klubbad säl på soffan! När jag vaknade drog vi igång musik och så tog jag mig nån öl. När brudarna skulle vidare styrde jag dock snoken hemöver, myste ner mig i soffan en stund och sen gick jag och la mig. Har börjar sova så himla oroligt på nätterna, drömmarna jag har är verkligen inte att leka med! Vaknade av alarmet kl 6 med telefonen mot munnen. inatt var min lur inget annat än en walki-talkie förstår ni. Herregud..


Jobb 7-15 idag, riktigt lugnt har vi haft det faktiskt. När jag kom hem städade jag lite och la mig och sov i några timmar. Nästan 3 faktiskt, hur lätt kommer det bli för mig att somna sen då? :/ Hm. Jaja, ska väl försöka iallafall! Veckan börjar med kvällsjobb imorgon, en ledig tisdag och frulle on-fre. Helgen innehåller även den jobb! :(


sleep tight <3

Av Elisabeth - 6 december 2008 14:54

För många, känns som så även för mig. Det var en oväntat lugn kväll igår, jag är nästan lite chockad! ;) Men kul att jobba när man ändå känner så pass många. Blev faktiskt avis, jag vill också gå på julfest :(


Idag blev man väckt av Empa, skulle ju vara barnvakt åt Albin. Så gick över dit och har varit där tills nu ungefär, har kollat på Svampbob och Tom&Jerry ;) Lillkillen som blivit så stor, det är knappt man tror det är sant! Den killen kommer iallafall charma alla tjejer i sin väg när han blir stor, det är en sak som är säkert! :)


Nu ska jag ta och hoppa in i duschen, Mallan och jag ska ner och äta på Kina! Sen vad kvällen har att erbjuda återstår att se. Mys i soffan?



Av Elisabeth - 5 december 2008 13:12

Hela veckan har varit ganska turbulent kan man säga, även fast jag var ledig igår så hade jag fullt upp. Kanske inte fysiskt, men hjärna och hjärta jobbade på ganska hårt kan man säga. Man är inne i en jobbig period nu helt enkelt, men som tur är så är man omgiven av världens bästa människor i form av vänner, familj och arbetskamrater och det uppskattar jag nu mer än någonsin! :) Å julen är på ingående också, jag gillare!


Ikväll blir det jobb, sånt där härligt långpass på ca 12timmar då Folksam ska hålla låda med julbord och galej. Är ledig imorgon igen, ser redan fram emot det, haha! Blir till att spendera lite tid med min favvokille då medans mammsen jobbar! :D


Av Elisabeth - 1 december 2008 22:30

Den här dagen skulle man egentligen kunna stryka ur livet rakt av. Var så fruktansvärt trött imorse att jag helt allvarligt funderade på att säga upp mig! Efter jobbet var det raka spåret hem och dörna av i sängen, sov i typ 2timmar och drömde en massa sjuka drömmar! Ett tag inbillade jag till och med mig att jag inte var ensam i sängen, hur normalt är de då? Haha


Jag och empa kör en repris av gårdagen, i hennes säng med varsin dator :P Idag har dock bytt ut Alban mot DiLeva. Haha, minns förra årets GF när vi åkte taxi med karaoke och vrålade järnet till Vem ska jag tro på. Sjukt kul!


Happ, imorrn börjar man 5.30 igen, kanske skulle funderat på att släpa hem mitt trötta arsle, ta en dusch och sööva? (fan vad jag gnäller om att jag är trött)


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2
3
4
5 6
7
8 9 10
11
12
13
14
15 16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
<<< December 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards