Alla inlägg under november 2008

Av Elisabeth - 13 november 2008 11:07

Min morgon har varit helt perfekt. Blev väckt av mor vid 9, slet på mig kläderna och gav mig ut på en prommis. Var så himla skönt väder och snön knastrade under fötterna :) najs.


Nu ska jag diska, starta en tvättmaskin och börja göra mig klar för dagens jobb!


Hejda

ANNONS
Av Elisabeth - 12 november 2008 23:26

Idag har jag pratat med min nyblivna norska Sandra! Insåg att för precis ett år sen den här tiden var det precis bokat och klart att vi skulle till Åre och leva loppan! Det verkar trögt på den fronten i år dock.. Har pratat om en kryssning men kommer nog bli lite väl dyrt :/ Ett alternativ är ju att dra till Oslo, det skulle vara grymt! Jaja, vi spånar vidare på det helt enkelt, nånting ska vi väl kunna hitta på tycker man :)


Dagen har varit så otroligt lång. Jag gick in och jobbade vid 12 idag och kom nästan precis hem. Lisa var snäll som vanligt och körde hem mig :) Är verkligen supertrött just nu, men har ett avsnitt av 90210 som jag ska se innan jag sluter ögonen för natten! Serie-beroende, typ ja. Har bett mamma ringa och väcka mig imorgon också så jag hinner ta en långprommis innan jag börjar jobba iallafall :) Så man inte sover bort hela dan menar jag. Hm.


Najty!

ANNONS
Av Elisabeth - 11 november 2008 23:49

Hello folks! Vad dålig jag blivit på att uppdatera här, men på nåt vis känns det inte lika roligt längre :/ Känner aldrig att jag har nåt roligt att skriva, jag har ju för bövelen inget liv. Men iallafall, de senaste dagarna har jag så mycket som;


  • Partajat JÄRNET i svall med Lars, Camilla, Sudden och Empa. Hade en sjukt rolig kväll och vi höll låda som bara vi kan! Hoppas vi gör om det snart!! :)
  • Sett en massssa film
  • Umgåtts med Emelie&Björn
  • Tränat
  • Sovit
  • Solat
  • Prommat

Typ. Har varit ledig idag, har inte gjort ett skit nästan. Kände att det var bra med en ledig dag utan några måsten! Jobbar hela veckan ut, Kvällspass! Var ju ett tag sen man hade kvällsvecka nu, så.


jaja, slutsvamlat, jag lever iallafall. hehe. Godnatt!Av Elisabeth - 8 november 2008 14:33

Nu var det ett par dagar sen igen! Inte hänt så mycket nytt direkt, var ju skönt att man bara behövde jobba 3 dagar den här veckan iaf :D

Gårdagen blev lugn, stog och kollade på när Empa skulle byta däck på bilen ett tag ;) Nåt sånt kommer ju aldrig jag klara av, det såg jag ju direkt, haha!
Hade en trevlig kväll hemma i övrigt :) Laddat batterierna för kvällens äventyr! Väntar på att Emelie ska bli klar nu så vi kan fara. Måste in på Birsta och hitta en outfit!


Trevlig helg, de ska jag ha! :DAv Elisabeth - 5 november 2008 20:37

Elisabeth is very tired. Otippat? Knappast.


Har suttit uppe hos emelie med henne och kicki en sväng. Men fick lov att gå hem för att jag var så yr. Lilla blodtrycksfallet! Hatar när jag får så. Inte haft det på ett tag nu heller.. Så nu ligger jag nerbäddad, sköönt. Jaja, jätteintressant info, verkligen!


Snart är det helg iallafall! yeeeeey

Av Elisabeth - 4 november 2008 21:22

Jag känner sån panik inför morgondagen, nu har man fått sova ut några dagar och så ska man upp mitt i natten, börjar nästan grina när jag tänker på det för jag vet att jag kommer sova som en kratta och vara helt psykiskt störd i hjärnan hela dagen :( buhuu.. Jaja, 3 dagar sen är man ju ledig igen. Ska väl funka!


Dagen har varit ganska slapp, har mest grejat på hemma. Var på en promenad med Jenny iallafall och svettades lite på värkstan, så man känner sig ganska duktig över det iallafall :) Väntar på att tvättmaskinen ska bli klar nu bara så man kan försöka sova sen.


Natti!

Av Elisabeth - 3 november 2008 14:50

Jag hatar verkligen måndagar. Fast idag är det faktiskt helt ok att finnas till då jag sov ända till halv 2 typ. Det var grymt skönt vill jag lova! Fast hela dagen blir ju bakvänd! Jaja, skönt att vara ledig iallafall!


Ska snart bege mig neröver mot staden och våldsgästa Emelie på jööööbet. Sen när jag kommer hem måste jag köra igång en tvättmaskin. Har kläder precis överallt! Illa.


Have a nice day!


Av Elisabeth - 2 november 2008 23:27

Började jobba 22 igår, blev som väntat fullt med folk! Det är faktiskt helt ok att jobba såna här kvällar då man träffar så mycket folk man känner :) Blev dock riktigt avundsjuk på alla som fick stå på dansgolvet med drinkarna i högsta hugg och shaka på! Aldrig varit så danssugen i hela mitt liiiv! Riktigt bra musik hela kvällen :) Kom hem runt 5 imorse. Då var man ganska tärd vill jag lova!


Klev upp klockan 11 efter att ha sovit lite sådär halvtaskigt och vid ett-tiden blåste jag och Emelie till Sundsvall! Hör och häpna; jag kom hem tomhänt! Inte en enda grej köpte jag, oerhört deprimerande! När vi kom hem blev det fjortisfilm i form av Sanning eller konsekvens. Haha! Riktigt bra söndag har det varit med andra ord :) Bestämde mig också för att inte åka hem nåt den här gången, tar det nästa kortvecka istället!


Fatta att jag är ledig 2dagar till, underbart! Imorgon ska jag sova. Länge!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se