Direktlänk till inlägg 30 november 2008

En utekväll

Av Elisabeth - 30 november 2008 22:11

Helgen är redan slut, fy bubblan, hur fort går tiden egentligen?

Jobb i fredags då, klockan var närmare halv 5 när man kom innanför dörren. Klev upp tidigt på lördagen ändå och åkte till Sundsvall efter många om och men för en utekväll med Therese, Viktor, Eje och Emilie :) Var bara att korka upp go-vinet på en gång, och såklart blev det en massa surr, skratt, nostalgi och skvaller om hemstaden! Slirade in på stadshuset där man i stort sett yrade runt hela kvällen, haha! Gjorde kväll vid 2 efter att druckit ett par drinkar för mycket. Hehe


Bakismaten intogs idag på Biteline där i satt i 3timmar och bara mådde gott :) Sen var det bara att åka hem till Kramfors igen, svängde in på Homebuy och köpte lite glöggmys och gick vidare till Mallan för lite mer bakissurr :) Sitter hos emp nu, med varsin dator ligger vi i hennes säng och lyssnar på Dr Alban ;P Coolt! Ska strax hem dock.. Jobbar ju imorgon! Men skönt att jag slipper gå in 5.30, behövde inte börja förrän 7! Halleluja moment.


Hoppas alla haft en lika trevlig helg som jag! :) Synd bara att den gick så fort.. 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se