Direktlänk till inlägg 28 november 2008

Nyfriserad!

Av Elisabeth - 28 november 2008 13:13

En dag kvar att jobba nu sen har man helg. Sååå skönt! :) Kommer dock bli en lång kväll, jobb 15-03. Men det blir ju förhoppningsvis lite klirr i kassan!


Veckan har bara svischat förbi, har fått till en ganska fin vridning på dygnet nu när jag jobbat kväll, sitter uppe till 2-3 på nätterna och sover i princip tills jag ska börja igen dagen efter. Känns sådär lagom stabilt inför nästa veckas frullejobb :/ Men imorse klev jag iallafall upp vid halv 8, duktigt värre. Hade klipptid hos Carro kl 9. Blev supernöjd, känner mig flera kg lättare, haha! Å det var roligt att höra att jag passade så bra i lugg, så jag tror jag kör vidare på den! :) Har hunnit med lite shopping också, viktigt!


Nä, nu ska jag ta och plocka lite innan det är dags för jobb :)

Have a nice day!

 
ANNONS
 
Carro

Carro

28 november 2008 17:10

Kul att du blev nöjd! :)

http://annecarolineeriksson.blogspot.com

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5
6
7
8
9
10
11 12 13 14
15
16
17
18
19
20 21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
<<< November 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se