Alla inlägg under september 2008

Av Elisabeth - 10 september 2008 15:45

Jag är fortfarande heeelt död i skallen. Driver omkring som ett spöke här hemma, ser ut som jag vet inte vad! Har läst alla bloggar 3299ggr, sett både One Tree Hill och Gossip Girl 2ggr vardera (det var för övrigt riktigt bra avsnitt!) och såklart spelat yatzy så många gånger att ordet tärning får mig att vilja kräkas. Så, ringde nyss jobbet och meddelade dem att jag kommer imorgon. Vem orkar sitta här och ruttna bort liksom? Även fast jag inte är riktigt pigg än blir jag galen av sånt här..


Jaja, en dusch på det här så kanske man känner sig lite piggare!


Tjing!


Av Elisabeth - 9 september 2008 14:50

Det är tisdag och jag är sjuk. Ont i halsen, feber.. ja, det är riktigt illa! Så illa att jag faktiskt fick ringa jobbet nyss och sjukskriva mig från morgondagens jobb. Hatar verkligen att behöva göra det, men ibland har man inget val. Man har ju inte direkt alla hemma när man mår såhär!


Så, nu blir det till att kurera sig! Har GG och OTH på laddning, så ska ta och fixa lite te och kika på de.


ha en bra dag!

Av Elisabeth - 8 september 2008 12:28

Helå! Nu var det ett par dar sen man printade ner något här.

Har haft kanondagar hemma med familjen iallafall. Blev att jag bodde hos syrran och Markus, dom hade ju sötögat Ylva hemma så ville såklart spendera lite tid med henne. När jag kom i torsdags tog vi en prommis upp till mammas jobb och fikade med henne. Hade inte sagt till hon att jag skulle komma hem ens så hon bev lite överraskad ;) Sen blev det en sväng på Ica där vi handlade lite till middagen, som jag för övrigt kockade ihop! Träffade även Jocks-Josefine där, men hon hade typ slutat på Jocks så då kändes det inte så kul att gå dit. Så jag sket i det och spenderade kvällen med att kolla på film, bada badkar och gosa med Ylva. Perfekt kväll!


Fredagen började med en visit på Solgården. Blev överlycklig när jag såg Yvonne och kastade mig på henne ungefär ;P Blev  lite kaffe och surr innan jag skulle dra vidare mot stan och möta upp tjejerna för en fika på Sebastians! Innan dess smet jag dock in på trudes och klippte mig lite, så nu har jag lugg igen! Efter fikat gick jag hem till mami för att fira lillebror som fyllde 13år. Tiden går alldeles för fort. Gick och hyrde en film när vi gick hemöver, men vi såg den aldrig. Trötta och slagna hjältar! :P


Vips var det lördag och dags att åka hem! Skitjobbigt! Tårarna forsade när jag skulle säga hejdå.. Jobbigast var det att säga hejdå till lilla Ylva. fy :(

Jaja, väl hemma i Kramfors var det bara till att göra sig klar för jobb. Jobbade med Mimmi, så när vi slutat gick vi hem till henne en stund och sen vidare ner på glajjan. Det var helt ok ute, men musiken sög. Blääh!


Igår hann man inte med så mycket mer än jobb. Idag är jag dock ledig så ska strax gå ner till Sandra och dricka kaffe och surra lite :) Hon åker ju till Umeå ikväll och sen vidare till Oslo och checkar läget. Jag beundrar verkligen henne som gör det här, själv hade jag nog aldrig vågat! Men en sak är säker, jag kommer inte bli kvar här länge till!


Have a nice day!

Av Elisabeth - 3 september 2008 23:46

Pjuuh, nu kan man äntligen pusta ut! Två och en halv dags ledigt, det ska bli sååå skönt! Längtar så otroligt mycket tills imorgon, det ska bli grymt att komma hem! :)


Ha det så bra! :)



:)

Av Elisabeth - 3 september 2008 01:34

Nyss sett OTH och GG, jag sprang hem från jobbet bara för att jag visste att de väntade på mig ;) Ååh vad bra det är! Nu har man nåt att se fram emot varje tisdag, haha.


Annars har kvällen gått hyfsat fort. Imorrn är sista kvällspasset innan ledighet, så på torsdag far man hem till familjen :) Har bland annat planerat in några pass på Jocks, fika med tjejerna, besök på Solis och självklart njuta av att vara hemma!


Nä nu är det nog bäst man knyter sig, ska vara på jobbet redan vid två imorgon. Så sov gott allesammans! :)

Av Elisabeth - 2 september 2008 00:58

Jag borde inte vara uppe nu, men det är jag. Kvällsveckorna är bra på sitt sätt, men man får aldrig till några rutiner. Klockan blir alltid alldeles för mycket innan man hunnit varva ner och blivit trött, vilket leder till att man sover alldeles för länge på mornarna/dagarna. Men det funkar, absolut. Tur det blir varannan ungefär, har ju dagvecka nästa vecka igen :)


Inatt släpps nya avsnitt av mina absoluta favoritserier, nämligen OTH och GG. Det är så spännande OTH, jag är stensäker på att det är Peyton han ringer! Är det någon annan så måste jag slå sönder någonting och det är banne mig dagens sanning. Är helt sjuk när det kommer till serier, man lever sig in i det alldeles för mycket :P


Nu ska jag försöka sova damer och herrar. Natti

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards