Direktlänk till inlägg 14 september 2008

Min helg!

Av Elisabeth - 14 september 2008 21:57

Helgen kom och fort gick det, för nu är den över. Jobbade frullen igår med söta Camilla, sen gick jag hemöver för att vila. Mallan kom och hämtade mig vid 18snåret, har äntligen fått se hennes lägga nu och det säger jag bara; damen har gjort ett riktigt kap ;) Mycket nice! Sen gick vi på träffen där det blev en grekisk sallad och ett vinglas, namnam! Åter en mellanlandning hos Mallan för att sedan gå vidare till Carro&Nicke! Slutdestinationen blev grannarna Malin&Dennis där Linda, Ida, Malin och Marlene spelade Alias. Självklart var jag tvungen att köra, inte bara en utan TVÅ omgångar, varav en seger! Efter detta var det sängen som gällde, skönt.


Blev en tidig morgon idag med, men idag gick det trögare än allt trögast banne mig! 7-15 var tiden för dagen, och när jag kom hem ringde jag Sandra som spenderat en hel dag på en buss och kommer hem från Oslo ikväll. Det lät som att hon haft det riktigt bra, och avundsjuk är jag! Sen blev det middag och surr/tv/film med min vapendragare Empa och nu ligger jag hemma i min säng. Ögonlocken känns oerhört tunga så en film eller något annat skoj att somna till får avrunda denna septemberdag.


Hoppas alla haft en trevlig helg! Vi hörs imorgon! :)

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1
2 3
4
5
6
7
8 9 10 11 12
13
14
15
16 17 18 19
20
21
22
23 24 25 26 27
28
29
30
<<< September 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se