Alla inlägg under augusti 2008

Av Elisabeth - 16 augusti 2008 01:42

Ligger här i soffan och har lite ångest.. Nyss klickat hem en massa kläder. Oooops! Tur att det mesta var på rea så det blev inte så mycket.. Kunde faktiskt inte låta bli! Fyndade bland annat ett par skor för endast 99,- vad säger du om de Mallan? ;) Hoppas allt passar nu bara.


Nu ska jag gå och knoppa! Imorrn jobbar jag kväll igen, sen när jag slutat ska jag och mina arbetskamrater leka :D


godnatt!

Av Elisabeth - 15 augusti 2008 16:27

Idag har jag mest lallat runt, klev upp vid 10 åt frukost, plockade lite sen tog jag en dusch och gick ner till Sandra :) Suttit och surrat med henne ett tag, vad i hela fridens namn ska jag ta mig till när du flyttar?! :/ Tur att det finns internet, haha.


Nu har jag precis diskat upp all äckel-disk och ska byta om och göra mig klar för jobbet. Ganska soft med 4timmars pass :) Sen hoppas jag att Gossip Girl laddat klart när jag kommer hem så jag har nåt att kika på!


ha en trevlig kväll!

...

Av Elisabeth - 14 augusti 2008 23:35

Jobbar kväll hela veckan nu, så skönt att sova ut! Igår slutade jag 22 så blev kvar på jobbet tills det stängde. Var dock inte så mycket folk, men det trodde jag ju inte heller. Började 15 idag och slutade 23 och imorgon behöver jag inte vara på plats förrän kl 18! Wiho! Har en del att stå i imorgon bara, så det är tur att jag är ASTRÖTT nu, kommer slockna som ett ljus :)


Och Kicki, bilder på nailsen kommer, jag lovar, måste ju vara i en "passande" miljö också ;)


natti på er!

Av Elisabeth - 12 augusti 2008 17:32

Tro det eller ej, men idag har jag träningsvärk! Kan knappt gå! Men det är bra, det ska kännas ;)


Idag har jag varit ner på jobbet en sväng och fixat en grej, och såklart suttit nere hos Sandra och surrat lite. Har fastnat i soffan nu, men tänkte resa mig upp snart för att slå igång en tvätt och gå ut och gööö igen. Känns som årets projekt! Men jag ska. Typ. Nu... Strax...



Av Elisabeth - 11 augusti 2008 22:45

Ikväll prommade jag ut till Sandra&Mallan och sedan hem igen, duktigt va? :) Det är ju ändå en bra bit att gå. Så känner mig väldigt stolt! Inte så kul när man kom hem dock och upptäckte världens köttsår på hälarna.. Weee. Såg att pappa hade ringt så ringde upp han och i vanlig ordning surrade vi en halvtimme om allt och ingenting, haha.


Nu ska jag ta en dusch innan jag går och lägger mig.


Sov gott!

Av Elisabeth - 11 augusti 2008 10:12

Nu känns det som att sommaren officiellt är slut. Det regnar, det är kallt och är kolsvart ute på kvällarna. Har väl inte haft världens supersommar heller, kanske 2veckor har varit riktigt varma. Känns iallafall bra med höst, tycker hösten är jättemysig :)


I lördags var det crusing i stan, med förfest hos grannarna. Tyckte det var skitkul att alla gick ner på stan tillsammans, måste ha sett ut som en hel armé! :) På stan var det fullproppat med folk och på Gladan likaså! Dansade och öste på! Helt klart en godkänd kväll!


Igår var man ganska död och det är jag idag också. Känns oerhört skönt att vara ledig nu fram tills ondag, man kan behöva vila upp sig lite grann! Och jag vet att jag har sagt det sjukt många gånger nu, men nu är det banne mig sant; nu ska mina jobb/semester/bakis-kilon bort. Helt allvarligt :P


Have a nice day!

Av Elisabeth - 9 augusti 2008 13:56

Efter gårdagens arbetsdag gick jag hem och hade planerat att sitta/ligga i soffan och slappa järnet hela kvällen. Men efter att ha surrat lite med Jenny på msn så for jag upp till henne och sprättade sjukt nog en öl istället. Vi hade lite tråkigt, så vi drog och våldsgästade stackars tiias som satt och kollade på film. Haha. Rätt som det var satt man med vinglaset i högsta hugg och singstar-micken i den andra handen! Spöade skiten ur tiias ;) Efter det fick vi ju den brillianta idén att vi skulle gå på gladan och där gick det utför. Classico Stenfullo! Snacka om sjuk kväll, men jag hade iallafall sjuuuuuukt roligt! :) Mår som jag förtjänar idag dock. Blö.


Idag är det då tänkt att man ska börja om. Just nu känns det oerhört tungt när jag ser vinflaskan som står och väntar. Men det är väl lika bra man lägger den på kylning och tar en dusch kanske man blir människa igen efter det! huuu


Aja, ses ikväll! Tjohej!



Av Elisabeth - 7 augusti 2008 23:26

Happ, då var det snart helg. Igår blev det vin hos Emelie med henne och Jenny innan vi fick skjuts ner på kramm. Var inte så mycket folk, men nu har ju folk börjat jobba igen så det förstår man ju. Drack en massa drinkar och yrade på, hade väldigt skoj :) När det stängde sällskapade jag hem med mina grannar Palle och Emmelie, gick och pratade en massa om Åre, fan vad jag hoppas resan i år blir av! Vill, vill, vill! :)

Imorse vaknade man på ren rutin vid 6tiden,trodde jag skulle dö. Men lyckades somna om några timmar till och blev väckt av Empas psyk-sms ;P Traskade ner på stan, surrade lite med Sandra, åt lunch på jobbet, gick in till Empa och sen vidare till Sandra igen och hem. Blev bjuden på middag i Frånö ikväll också, Mallans goda tjockpannkaka :D Nya naglar har jag också hunnit med ikväll och även en solning! så nu har man schnygga nails igen ;)


Imorrn står jobb på schemat, jobbar lunch. Sen är jag ledig 4dagar!!! :) yää


Nattiiii <3

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards