Alla inlägg under augusti 2008

Av Elisabeth - 21 augusti 2008 17:27

Den här dagen har verkligen gått jättefort, och har haft saker att göra princip hela tiden! :) Planerna jag hade för kvällen (sola och ut och kuta) får jag se om jag orkar, för just nu är jag bara trööööötttttt... Har iallafall köpt en hårfärg som jag tänkte kasta i lite senare!


På tal om hår så funderar jag på att klippa lugg igen. Vad tror ni om det? :)













 Tål att tänkas på iallafall! Ne, nu ska jag gå och sola, och sen kommer tydligen Sandra och gör mig sällskap framför Tv´n! Kung!! :)


Adjö

Av Elisabeth - 20 augusti 2008 21:52

Ikväll masade jag och Sandra oss till simhallen igen. Jag är redan sjukt less på att simma och Sandra simmar typ dubbelt så fort som mig :P Men jag vet att det är bra träning, och det är så himla skönt efteråt så jag ska fortsätta, banne mig! Är sådär skönt trött nu, verkligen varit igång hela dagen. Såna dagar gillar jag, veckan bara springer förbi och snart är det helg igen!


Nu ska jag ta och borsta gaddsen och krypa ner i min underbara säng! Imorrn jobbar jag i repan 7-15 och efter det tänkte jag kosta på mig en solning. Tänkte också försöka mig på en springtur under kvällen, det ska bi riktigt intressant med tanke på att man knappt kan ta 3simtag utan att det känns som att lungorna ska fara upp i strupen på en. Märks att det varit en hård sommar...... !


Godnatt!

Av Elisabeth - 19 augusti 2008 10:06

Fastnade ganska rejält framför Gossip Girl, gick inte att sluta kolla! Såg typ 5 avsnitt och kom inte i säng förrän vid 2. Bedrövligt!


Nu ska jag ta och kocka ihop lite frukost och sätta igång en tvättmaskin. Sen ska jag ringa Magda, se vad vi ska hitta på idag. :)


Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 21:51

Det är rent ut sagt bedrövligt vad man låtit kroppen förfalla under sommaren! Efter en längd i bassängen trodde jag att jag skulle få en hjärtinfarkt, helt allvarligt! Men jag härdade i nästan en hel timme, kan ni förstå känslan att sätta sig i bastun efterråt? Fy tusan vad skönt!


Har suttit hos Empa en sväng nu också och surrat. Idag har vi kommit fram till att vi måste hitta på mer saker, typ åka iväg och se något annat lite då och då. Det tror jag vi behöver. Vi är alldeles för insnöade på Kramfors!


Nu blir det någr avsnitt av Gossip Girl innan sängdags. Är ledig imorrn, min enda lediga dag den hä veckan, och jag vill åka på Ikea. Men alla jobbar ju, så det blir nog inget av med det. :( Aja, natti natti!

Av Elisabeth - 18 augusti 2008 17:17

Sitter och laddar inför simning med Sandra nu, det ska bli så himla skönt! Sen väntar surr hos Empa, det är nog banne mig dags att få lätta sitt mongolidhjärta igen, det har ju som gått 2veckor nu ;)


Ne, nu ska jag ta och klämma i mig i bikinin som jag köpte i våras.. Alltså när jag tränade som mest.. Hur ska detta gå?!


byye

Av Elisabeth - 17 augusti 2008 23:46

Det är lite pinsamt men jag sitter och asgarvar just nu.. Helt själv, haha! Satt nämligen och kikade runt på facebook och hittade åt en sån himla rolig bild. På vad/vem tänker jag inte säga men my god.. knäpp jag är! HAHAHAHAHA


Ääh jag är nog lite övertrött kanske.. hah.. sjukt kul.


Godnatt!

Av Elisabeth - 17 augusti 2008 13:19

Igår efter jag slutade blev det personalfest! Vi packade in oss i 2 bilar och for iväg till Sandslån. Det räckte med ett varv för att konstatera att det sög, så vi packade in oss i bilarna igen och åkte tillbaka. Gick en sväng på gladan där jag både betalade in mig och ut mig inom loppet av 1minut. Så det blev Träffen till slut där vi köpte lite (läs mycket) vin och surrade på. Snacka om att den här staden är bedrövlig när det kommer till nöjesliv!

Än en gång kan vi iallafall konstatera att jag inte bör äga en telefon. Jag funderar starkt på att gå och kasta den i containern här utanför.. (!!)


Ikväll jobbar jag till 22 och imorgon är det måndag. Äntligen öppnar hallen! Jag och Sandra har planerat in simning 2-3 kvällar. Simma, sola&basta är ju guld för en sån sliten kropp som jag sitter på nu!


Äh, nu sticker jag på jobbet, pallar inte att sitta hemma :P


tjing!

Av Elisabeth - 16 augusti 2008 11:59

Inatt har jag drömt jättehemska mardrömmar. Vaknade med ett tryck över bröstet och det kändes som att hjärtat skulle hoppa ur kroppen på mig. Det var med andra ord inte alls trevliga drömmar. Det värsta med såna här drömmar är ju att man går och tänker på det hela dagen :/


Nä, nu ska jag duscha och packa lite grejer.


Ha en trevlig kväll :)

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1
2
3
4 5
6
7
8
9
10
11 12
13
14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28 29 30 31
<<< Augusti 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards