Alla inlägg under juli 2008

Av Elisabeth - 8 juli 2008 16:46

Gatufesten -08 var precis som väntat helt underbart! Men, självklart, inget gott som inte för något ont med sig, lite missöden har man väl såklart drabbats av, men det är inte olikt när det gäller mig! :P Håkan Hellström var precis lika bra som förväntat om inte bättre. Synd bara att han spelade så tidigt. Längtar redan tills nästa år iallafall, wihoo!


Igår började jag jobba kl 15 och var precis som jag förväntat mig helt död. Trött som en gris var jag när klockan slog 23. Världens snällaste Lisa skjutsade hem mig, och det tackar jag nog gudarna för, hade nog somnat på vägen hem annars! ;)


Idag då. Upp kl 6 för att en timme senare infinna sig på jobbet. När klockan var ca 14.20 och man började känna sig ganska nöjd med dagen klev hon in. Mitt från ingenstans, som en blixt från klar himmel. Min älskade lillasyster!! <3 Tårarna rann och jag skakade som ett asplöv. Känner fortfarande att tårarna bränner i ögonen när jag tänker på det. Den senaste tiden har jag längtat så kopiöst mycket efter min familj, och helt plötsligt så står den människan som betyder allra mest för mig bara där! Jag behövde verkligen en stund med henne, nu känner jag att jag kan ladda batterierna igen! Och nästa helg ska jag åka hem :D Längtar redan!


Nu blir det byta om, dammsugning och förmodligen en powernap. Yikes vad nice!


Bajbaj!

Av Elisabeth - 3 juli 2008 21:00

Grillafton igår, mötte upp Sandra, Malin och Jenny på Träffen så köpte jag med mig mat upp till Jenny så satt vi där innan vi gick iväg. Eftersom jag var nykter och trött gick jag hem redan halv tolv och det var man glad för imorse! Redan kl 5 ringde klockan och det var dags att skutta upp ur sängen. Sjukt trött just nu med andra ord. Varit en lång, varm dag!


Imorrn bär det iallafall av till Sundsvall och gatufesten. Tar bussen direkt efter jobbet! Tärt att släpa med sig all packning bara, men det ska nog funka! 7tjejer är vi iallafall som ska bo i samma lägenhet, blir nog inte nådigt för fem öre ;)


Nu ska jag ta en dusch och packa färdigt.

Trevlig helg!! :)

Av Elisabeth - 2 juli 2008 17:12

Halva veckan är över och det är endast 2 dagar kvar till helg! Humöret svajar dock, då det är en sån där dag igen. Usch vad jag tycker det är tråkigt att vara på sånt humör när det är sommar och fint väder dessutom! Man tycker ju att det ska vara tvärtom, men icke. Jobbade till 15 idag iallafall så efter mötet gick jag och tröstshoppade och la mig i grillen en stund.


Ikväll blir det nog en sväng på grillis. Känns som att det kan bli en del folk med tanke på vädret! :) Ska göra ett ryck här först, slå på en maskin och dammsuga lite.


So long!

Av Elisabeth - 1 juli 2008 11:29

Herregud vad bra jag har sovit inatt. Helt fantastiskt! Har inte sovit så bra på evigheter. Riktigt skönt måste jag säga! :)


Ikväll blir det då jobb 15-23. Vädret är ju inte det bästa, så kommer nog sitta och lalla på här hemma fram tills dess. Hoppas det blir bättre väder till helgen!


Have a nice day!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards