Alla inlägg under juli 2008

Av Elisabeth - 15 juli 2008 22:01

Det är tråkigt ute, det är tråkigt inne.. Ja ikväll är det tråk vart man än vänder sig! Efter jag slutat jobbet gick jag och hälsade på Sandra en sväng innan jag gick hem. Körde igång en tvättmaskin, diskade, åt lite.. Tvn, datorn, småslumrat.. Det har varit precis lika tråkigt som det låter!


Imorrn är det iallafall onsdag, och det betyder grillis! :) Lär ju knappast bli lika bra drag som förra veckan, men hoppas kan man ju alltid! Jobbar gör jag iallafall! Härligt med sovmorgon, var rena rama döden att kliva upp imorse nu när man lyckats vänt på dygnet ännu en gång :P Bedrövligt!


En dusch på det här så!


hörs&störs!

Av Elisabeth - 15 juli 2008 00:38

Nyss hemkommen från worket. Höll på att pee in my pants när jag insåg hur mörkt det var ute. sprang i stort sett hem! Aja. Nu ska jag lägga mig. Jobbar 7-15 imorrn så.. Kan vara en bra idé!


Najty!

Av Elisabeth - 13 juli 2008 22:37

Hemma i min kära soffa igen, uj vad skönt! Har varit en hellugn kväll, så man har mest lallat runt med städvagnen, putsat och donat! Skönt att få sluta 22, den där timmen gör så otroligt mycket!


Imorgon jobbar jag också kväll, men ska försöka att inte sova lika länge som idag! Även fast det var en planerad sovmorgon fick jag lite ångest när jag såg att klockan nästan var ett... Var ju i princip bara att hoppa in i duschen och traska iväg :( Skärpning, damen!


Nu ska jag se om det är något bra på TV innan jag ska knoppa!


hörs!

Av Elisabeth - 12 juli 2008 23:26

Lördagkvällen har jag spenderat i soffan. Slökollat på film, slösurfat.. Riktigt tråkigt faktiskt. Men samtidigt skönt. Laddar batterierna för morgondagen! :) Börjar inte förrän 15 och slutar 22. Lovely! Nu ska jag ta och borsta gaddarna, lägga mig och drömma mig bort :P


godnatt!

Av Elisabeth - 12 juli 2008 16:47

Hade supertrevligt hos Kicki igår! Blev bjuden på drinkar, pastasallad, vitlöksbröd, cider och rödvin ;) I vanliga fall dricker jag bara vitt, men tänkte jag skulle testa rött för en gångs skull. Och det var faktiskt gott! Blev dock en tidig kväll, tjejerna fick fortsätta partyt utan mig, och det verkar dom ha gjort så bra så ;) Vissa bättre än andra, haha!


Jaha, idag har man jobbat 10timmar. Frullen med Lina gick som en dans, vi kan ju det här nu, haha! Seg dag i övrigt dock. Kul jul att gå hem i spöregnet också! :S


Undrar vad man ska hitta på ikväll?


bye!

Av Elisabeth - 11 juli 2008 16:44

Sovit helt förträffligt bra inatt! Varit ner på stan och fixat lite grejer och när jag kom hem plockade jag ihop lite tvätt, dammsugade lite och skurade. Ska ta tag i disken innan det är dags att hoppa in i duschen och svida om inför kvällens middag :) Ska bli helmys att bara sitta och surra massa strunt hela kvällen. Tjejsnack är ju faktiskt det bästa som finns :D


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 11 juli 2008 01:40

Har nästan nyss kommit hem från Sandra och Malin där jag blivit bjuden på gomiddag i form av ugnspannkaka med hallonsylt och grädde! Sjuuuuuukt gott! Sen blev det film med Sandra medans Malin höll på att rensa i garderoberna. Såg först The Ring på femman, sen hittade vi åt någon annan film som också var jättebra! En helkväll i soffan med andra ord, med levande ljus och allt ;) Haha!


Imorrn är man ledig och är återigen bortbjuden på middag! Kicki står för krubbet, ska bli så kul!! Tyvärr får man hålla sig till max ett glas vin till maten eftersom jobbet kallar kl 6 på lördag morgon. Är nog lika bra det :P

Ska bli kul att visa upp nailsen iallafall, filade till och lackade dom lite idag så jag hoppas jag får tummen upp! :)


Nä, nu är det dags att sova, har ju snart varit vaken ett dygn banne mig!


Sov gott <3

Av Elisabeth - 10 juli 2008 10:22

..trött, trött. Sa jag att jag va trött också? För det är jag. Trött alltså.


Igår klev jag upp 9.30, förflyttade mig till soffan och sov vidare 2-3 timmar. När jag vaknade kom Ellenor förbi en sväng och sen kom även Malin! Roligt med besök! :) Fast roligare blir det nog när jag fått någon form av ordning här. Började iallafall jobba 14.30 och eftersom det var grillis med Sam var det riktigt ös! Skitroligt! Fick sluta redan kl 23 så då hann man med att gå runt och surra lite också :) Fast var rätt trött och skulle upp tidigt så blev att man kröp ner vid tolv. Jobbade frullen idag så nu har man resten av dagen fri! Skulle verkligen behövt sova, men då blir ju hela dagen förstörd.


Nä, en dusch på det här så!


Mors!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3
4
5
6
7
8
9
10 11 12 13
14
15
16
17 18
19
20
21 22 23 24 25 26
27
28
29 30 31
<<< Juli 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards