Alla inlägg under juni 2008

Av Elisabeth - 11 juni 2008 16:13

Helt underbart med sovmorgon, började inte förrän 11 idag! Samma är det imorrn också, great! :)


Ikväll ska jag nog haka på Sandra på en springtur. Det är ju helt bedrövligt vad lite man tränar nu för tiden om man jämför med hur det var förut. Saknar verkligen Jocks :( Men nu ska jag försöka komma igång igen, med fotbollen och allt :P Nä, dags att gå hem och byta om!


Todeloo!

Av Elisabeth - 10 juni 2008 17:07

Efter föregående inlägg ringde min vapendragare Sandra, så gick ner till henne och vidare till jobbet för en lunch :) Mycket trevligt och framförallt GÖTT! Gick och kikade ut ett par fotbollspjucks och benskydd också, ska ju nämligen börja träna lite grann när gipset är borta tänkte jag :) Får se hur det går, var ju ett tag sen man spelade om man säger så. Man lär ju varken ha nån kondis eller teknik över huvud taget skulle jag tro! Men ändå kul att ha något att göra, en hobby som Sandra så fint uttryckte sig ;)


Här hemma går tvättmaskinen för fullt och jag har även tagit några varv med dammsugaren. Sakta men säkert börjar det här likna ett riktigt hem! Vill fara på Ikea nu och handla ;) Äh, ska sluta babbla nu och göra nåt vettigt. Ikväll blir det naglar, wohooo!


Howdy!

Av Elisabeth - 10 juni 2008 11:11

Tråkigt med regn! Speciellt då idag är den enda dagen den här veckan jag är ledig.. Men samtidigt är det lite skönt också, man kan med gott samvete sitta inne hela dagen ;P Jobbade kväll igår, så klockan blev rätt mycket innan man kom i säng. Så att ligga på soffan framör TV´n idag skulle inte vara helt fel!


Fast det har jag såklart inte ro till att göra. Tänkte slå igång en maskin nu och försöka mig på att diska lite grann. får se hur det går med en hand :P Måste försök få lite ordning här också. Kaos är bara förnamnet!


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 8 juni 2008 15:52

Har nog aldrig snoozat så länge som jag gjorde imorse. När klockan var 5.40 klev jag iallafall upp, mer död än levande och gick på jobbet efter en mycket snabb piffning! Hade frukost själv för första gången och det gick faktiskt bra :) Sen hade jag skrivit en lååång to-do-list som blev allt annat än gjord.. Jaja, hälften lyckades jag väl iallafall med!


Ikväll hoppas jag på att få umgås lite med Sandra och Mallan! Det känns som att det var år och dar sen! :( Nu ska jag vila först och främst


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 7 juni 2008 23:28

Har precis kommit hem från worket. Sån ångest att jag håller på att avlida! Första gången jag jobbade själv nämligen.. Så rädd att jag missat nåt! Kommer inte kunna sova :P Well, när jag går igenom allting i huvudet tror jag väl att allt ska vara klart..


Hade iallafall en otroligt skön ledig dag igår! Joinade grannarna på en grillning! Lyxade även till det med ett glas vin ;) Resten av kvällen låg jag och halvnickade i soffan framför Tv´n. Sååå skönt! Och idag har jag bara legat i solen, spelat lite kubb och tagit det lugnt.. Innan jobbet då.


Nä, nu ska jag ta och sussa, imorrn blir det jobb igen! :)


Goodnight!

Av Elisabeth - 6 juni 2008 12:49

Gud vad jag är trött! Kom hem vid halv 4 inatt, stupade i säng på en gång. Blev en del folk ute igår ändå, fast mest studenter såklart. Sjuuuukt varmt var det inne iallafall, trodde jag skulle flyta bort! :P


Idag är jag iallafall ledig! Vet inte alls vad jag ska hitta på, men nånting blir det säkert :)


Tjing!

Av Elisabeth - 5 juni 2008 20:30

Guuud vad varmt det har varit idag! Flöt nästan bort när jag och Emilie var och kikade på studenterna.. Dom kunde verkligen inte fått bättre väder :)

Blev en liten vända på stan sen med min andra Emelie, shoppade 2 linnen på Terra cotta och sen for vi upp hit till bruket och pressade lite ;) Blev aptrött efter det och somnade på soffan. Så har precis tagit en dusch nu och ska göra mig klar för jobb! :)


Ha en härlig kväll!

Av Elisabeth - 4 juni 2008 22:10

Ibland är livet verkligen orättvist. Förstår inte.. en sån fin och snäll kille som du! Har alltid tyckt så bra om dig och nu är du borta. Tänker på din familj, vilken fruktansvärd sorg. Du finns i våra tankar Henke. Vila i frid.

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards