Alla inlägg under juni 2008

Av Elisabeth - 24 juni 2008 11:32

Hade faktiskt ställt klockan på 8 imorse men valde att ligga kvar 2timmar till ;) Skönt, börjar inte jobba förrän 18 ikväll, ska servera. Den här veckan blir det nog mycket att göra har jag en känsla av!


Just nu håller jag på att koka ägg. Även fast det är lunchtid så måste jag verkligen försöka komma tillbaka till mina rutiner när det gäller maten. Som det är nu äter jag kanske 2ggr/dag och det är verkligen inte likt mig! Man ska ju faktiskt äta frukost, lunch och middag och det vet jag ju om! Köpte även brustabletter igår med järn och C-vitamin, för jag är helt övertygad om att jag har järnbrist. Nu måste jag verkligen försöka rycka upp mig lite grann :P


Svammel, as usual. Har förresten nytt mobilnummer eftersom jag lyckades gå ifrån handväskan på fiskarfänget i fredags. (.....) Vill ni ha det så får ni säga till! :)


Ha en bra dag! <3

Av Elisabeth - 23 juni 2008 22:19

Jag hatar verkligen såna här dagar. Det är en sån där dag då man känner sig allt annat än vacker och ensammast i hela världen, har ångest över att man ens existerar och ingenting funkar som det ska. Jag är trött, ledsen, förvirrad och.. tom. Saknar mamma gör jag också.


Gnäll, gnäll, gnäll...

Av Elisabeth - 23 juni 2008 19:13

Då var det måndag igen och slut på semestern! Har haft en grym helg i Norrfällsviken! :) Att försöka sammanfatta det hela känns dock som ett ganska omöjligt projekt.


Började iallafall på torsdagen med personalfest på Kramm där vi åt pizza och drack gott. Kunde tyvärr inte stanna så länge eftersom vi skulle checka in i stugan så Mallan kom och hämtade mig vid nio så blåste vi iväg. Satt i stugan och drack och sjöng för full hals, herregud vad roligt vi hade! :) När grabbarna anlände på nattkvisten blev det däremot ännu mer livat! Haha.. Livat.. Det ordet måste jag säga sammanfattade helgen ganska bra! Vi har ju haft med oss en lite av en ångvält och ljudnivån han hållit under helgen har nog överstigit 784799decibel. Har skrattat oavbrutet och haft så himla roligt! Öldrickning, knäppa uttryck och citat, sol, sång, en bränd förstärkare, telefööner, "gubbjävlar", fiskarfänget, stenfylla, kubbspel.. Klockrent, rakt igenom! :)


Måndag idag då.. Tackar gudarna för en ledig sådan, sov till 13, helt död. Inhandlade lite nödvändigheter och for sedan hem och slog på en tvättmaskin. Har precis kommit hem från Flogsta nu, följde med Empa och kikade på fotboll. Helgen har satt både fysiska och psykiska spår i form av blåmärken, huvudvärk, svettningar och en himla massa ångest. Jag säger det än en gång och hoppas att det går in i min hjärna: Aldrig mer sprit. Jag tål det inte!!


Tack&Hej.

Av Elisabeth - 18 juni 2008 21:37

Mitt gips är borta!! :) Det enda som pryder min vänstra hand är ett litet plåster som döljer det lilla "hål" som stiftet (läs muttern) lämnade! Snacka om befrielse! Är förstås ganska stel i fingret, det går knappt att böja. Men har fått ett program jag ska göra nåra ggr/dagen som ska göra att jag återfår rörligheten. Huudsaken är ändå att gipset är borta! Hallelujah!


Efter min visit på sjukan gick jag en sväng på stan och åt lunch och kikade lite. Mötte sedan upp syrran som skulle jobba så gjorde vi sällskap på Solis. Var så kul att träffa alla igen, stället var sig likt! Och jag är fortfarande "dockan" :) Saknar faktiskt alla lite grann, tokigt men sant!


Nu ikväll har jag städat&tvättat. Det var något som verkligen behövdes! Har även varit en sväng på stekhuset med Mallan där jag bokstavligen höll på att smälta bort. Längesen man solade nu ju! Ska nog ta en sväng imorrn med innan jobbet. Jobbar till 15, sen är det långhelg som gäller! :)


Glad midsommar alla! <3

Av Elisabeth - 18 juni 2008 00:21

Nu var det ett tag sen man printade ner några rader här ser jag! Helgen kom och gick, fort. Underbart! Igår jobbade jag till 15 och blåste till Birsta med Mallan och Sandra. Efter det skulle jag egentligen på fotbollsträningen men kände mig ganska mörbultad efter dagens bravader! Har bestämt mig för att vänta tills nästa vecka istället. :P


Och imorgon (idag) är det Onsdag! Äntligen åker gipset av, ska bli underbart att kunna arbeta som folk för att inte tala om duscha, diska, städa.. Allt egentigen! Dock är jag lite orolig.. har haft rejält ont sista veckan. Men det måste av det är bara så! Har aldrig känt mig så fysiskt begränsad eller psysiskt utmattad som jag gör nu.


Nä, nu är det bäst man kryper ner så man kommer upp imorrn!


Byyee!

Av Elisabeth - 14 juni 2008 16:36

Stadsfesten är igång och igår blev det förfest hos Linnea. Drack 2öl och en cider, men väl på stan fick det bli kaffe och loka för min del! Träffade lite halvroligt folk, men pös hem redan vid tolv. Ska man upp tidigt så ska man! Mer död än levande idag dock.. dööööh!


Nu är det dags att svida om för ännu en kväll på stan. Längtar redan tills klockan slår 15 imorrn..


Haaj!

Av Elisabeth - 12 juni 2008 18:18

Idag fyller som sagt världens bästa Empa hela 22år! Grattis gumman! :)


Torsdag idag vilket betyder helg imorgon. Jag vill egentligen bara att den här helgen ska ta slut, haha! Det är jag nog ganska ensam om skulle jag tro ;) Men eftersom jag jobbar så blir det inte så mycket fest för min del, vilket inte rör mig i ryggen! Jag ser fram emot nästa helg istället. Midsommar är årets bästa helg! Ledighet, stuga i Norrfällsviken, fiskarfänget, sol, grillning, iskall öl vid havet med vännerna.. Helt underbart ska det bli! På onsdag får jag ta bort gipset också. Så ni förstår grejen? Nästa vecka kommer bli the shit! ;)


Nu ska jag ta och fräscha till mig lite grann och gå över till födelsedagsbarnet och se om hon kanske bjuder på lite fika :D


Gokväll!

Av Elisabeth - 11 juni 2008 21:47

Sandra har precis åkt hem efter vår springtur och lite kvällsfika :) Hon var även snäll och tog sig an min disk <3 Verkligen guld värt!


Imorrn blir det jobb 11-15. Världens goaste Empa blir också 22år! :)


Goodnight!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
            1
2 3 4 5 6 7 8
9
10 11 12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23 24 25 26
27
28 29
30
<<< Juni 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards