Alla inlägg under maj 2008

Av Elisabeth - 8 maj 2008 15:57

Nu har jag ränt/grejat/plockat/donat färdigt för ett tag tror jag! Hur kan en människa samla på sig så mycket skräp? Blir tokig på mig själv :P Tre sopsäckar står nu iallafall och pryder mitt sovrum. Att det kommer bli fler råder det ingen tvekan om!


Jag förstår verkligen inte varför jag är så himla trött? Visst att jag håller på och grejar här hemma och allt som ska ordnas inför flytten och det.. Men det är i princip det jag orkar sen är det stopp! Även fast jag blivit fri förkylningen (så gott som) orkar jag inte ens tänka på att ta mig iväg och träna, simma, ut och gå.. Och det stör mig, fruktansvärt! Kanske är det så enkelt att all stress, ångest och misär som Solis inneburit för mig den sista tiden är ett minne blott och jag äntligen kan slappna av eller så har jag helt enkelt gått och blivit lat! Hur som helst, jag ska försöka komma igång med skiten igen, promise.


Nu ska jag sluta babbla och äta middag i form av havregrynsgröt! Orkar inte ens laga mat, alltså. Hm!


Ha en trevlig kväll!

Av Elisabeth - 8 maj 2008 08:52

Jag lever numera i ett kaos. Det är grejer precis överallt!


Jaja, idag skulle jag tvätta som sagt, men jag verkar ju tycka om att skjuta upp saker och ting så det blir imorrn istället! Jag ska fortsätta med min rensning och ge mig ut på lådjakt idag, men först och främst ska jag på fotvård klockan 10. Gammkärring som jag är :P


That´s all!

Av Elisabeth - 7 maj 2008 22:35

Såg som vanligt One Tree Hill igår och hörde den här låten. Rösten lät fasligt bekant och visst hade jag rätt!

 Jag är fan Inlove with him!


Gavin Degraw - In Love With A Girl

Av Elisabeth - 7 maj 2008 16:31

Min tid på Solis är nu över. Skåpet är urrensat och alla papper är påskrivna. Jag har såklart lovat att komma och hälsa på framöver :)


Nu har jag 4 lediga dagar framför mig. Dessa dagar är det tänkt att jag ska försöka rensa ur så mycket som möjligt och packa det som går. Imorgon ska jag försöka mig på att tvätta alla kläder vilket jag nog kommer få göra hela dagen. Och fortsätta med.. Ett tag. Haha. På fredag skriver iallafall Eje på kontraktet för lägenheten och som det ser ut just nu flyttar jag in på Bruket den 1 juni! Fram tills dess får jag vara inneboende hos underbara Mallan och Sandra i Frånö :) Ni är helt fantastiska ska ni veta, som låter mig få bo hos er! <3

Ja, så ser det alltså ut just nu för tillfället! Nu ska jag försöka ladda batterierna och börja med rensningen!


Todelooo!

Av Elisabeth - 7 maj 2008 09:38

Min kära mor ringde nyss och skröt lite. Hon är i Åre med jobbet och bodde tydligen på ett jättefint hotell! Nädå, jag är inte alls avundsjuk, inte ett dugg! :P


Om en timme ska jag ner och jobba 5 timmar då! Det var då själva den att den jag kommer sakna mest inte jobbar idag.. Men vi har ju några vinkvällar planerad i sommar så ;)


Have a najs dääj!

...

Av Elisabeth - 6 maj 2008 22:01

Trött.. Åååååh så trött jag är nu! Har varit det hela kvällen och inte alls motiverad till att vara glad och trevlig! Snacka om att jag ska total dörna av i sängen nu! Imorrn ska jag ringa hyresvärden igen för nu har Eje bestämt sig för att ta min lägenhet! Grattis gumman till den mysigaste lägenheten i stan ;) Hade jag kunnat ta med mig den hade jag fan gjort det! :P


Heja!

Av Elisabeth - 6 maj 2008 14:32

Nu är jag hemma på mellanlandning och har precis tryckt i mig min favoritsallad - kyckling med fetaost och bulgur! Fantastiskt gott :)

Detta har jag haft för mig idag:


  • Sagt upp lägenheten. Även hyresvärden hade en spekulant på den, det var ju lite komiskt!
  • Ringt Krambo. Ser ut att ordna sig ganska snabbt det här!
  • Avslutat mitt medlemskap på Jocks, vilket kändes oerhört tungt! :(
  • Varit in på Solis och sagt ifrån mig allt jobb, gör mitt sista pass imorrn 11-16. Skönt ;)
  • Shoppat

Är helt slut nu faktiskt! Tar på krafterna det här. Men så är man ju förmodligen världens lyckligaste nu också! Ska ta och surfa vidare lite på Ikea nu innan det är dags för mitt sista kvällspass!


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 6 maj 2008 08:29

För första natten på länge har jag sovit som ett litet barn! Grymt skönt :)

Idag blir det en hel del rännande, jag hoppas bara att jag hinner med allt jag ska göra innan jag börjar jobba kl 16. Ska börja med att äta frukost iallafall!


Ha en bra dag!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards