Alla inlägg under maj 2008

Av Elisabeth - 21 maj 2008 17:01

Har legat i syrrans säng nästan hela dagen men har nu masat mig upp och har precis käkat ugnspannkaka, mums! :) Även fast jag har det bra och blir ompysslad här så längtar jag efter mina sambos och tänker åka hem ikväll.

Det är bäst man passar på att ta sig en dusch medans man befinner sig i ett varmt hus bara, verkar som om Drömkåken i Frånö håller på att rasa ihop!


Tack&hej!

Av Elisabeth - 21 maj 2008 10:50

Har sovit som en stock inatt. Känner mig väldigt mossig i skallen nu bara och det gör sjuukt ont i fingret. Men äähh, skit i det!


Idag måste jag ringa jobbet också. Läkaren har sjukskrivit mig i 4veckor, men jag vet inte de jag.. Vill ju jobba!! Men är man invalid så är man, inte så mycket att göra!

Frulle, nästa!

Av Elisabeth - 20 maj 2008 21:17

Jag mår helt sjukt dåligt just nu.. Narkosen har gjort att jag inte kan stå på mina ben för då svimmar/spyr jag. Mamma fick köra ut mig till bilen i rullstol :( Hade grymt ont när jag låg på uppvaket och fick inte mindre än 2sprutor och 3 tabletter. Men ja, allt har väl gått hyfsat bra och nu är jag alltså i Sollefteå hos mor och ska vila upp mig. Blir nog sängen efter DHW.


Urk

Av Elisabeth - 19 maj 2008 20:06

Imorse fick jag ett samtal av en sjuksköterska som hade den underbara nyheten att jag ska infinna mig på operation imorgon bitti! Jag ska tydligen få stift isatt i fingret. Men varför inte?! Det kändes som ett slag i magen.. Men förhoppningsvis får jag kanske ett lite mindre gips som gör det lite lättare att leva :P Kan lova att det var ett projekt i sig att duscha imorse..


Annars har det inte hänt mycket idag. Blev bjuden på en kanonmiddag som världens bästa kocka Mallan, helt fantastiskt gott var det! :) Guld att vi har internet i kåken nu med! Ska surfa vidare en sväng nu innan det är dags för min lilla bakteridödande dusch!


Adios

Av Elisabeth - 18 maj 2008 18:15

Nu är klockan kvart över sex och snart ska jag ta och åka hem till Kramfors igen! Jag måste säga att jag gått igenom alla möjliga sinnesstämningar idag, helt otroligt! Grinat, skrikit, skrattat, surat, skämtat.. Jag har ju aldrig någonsin varit med om något liknande så varför precis nu?! Av årets hela 365dagar, varför just nu, när jag fått ett nytt jobb som jag trivs så bra med och är ivrig att lära mig allt som går..? It sucks!


Aja, det är väl kanske lika bra att skratta åt det hela. Ska försöka åka in lite tidigare imorrn och se om det här går att lösa på något sätt.. Sa till läkaren att jag vägrade sjukskriva mig iallafall, det finns liksom inte ens på kartan. Nä, det här ska jag greja serni! För jag kan allt! ;)


"Ääähh, skit i det" känns som ett ganska passande uttryck!

Av Elisabeth - 18 maj 2008 15:35

Ska försöka sammanfatta helgen lite snabbt:


  • Fredag: Middag hemma i Frånö med grillbuffe; lax, kyckling, fläskfilé och grillspett, såser, vitlöksbröd och paj till efterrätt! Vi åt, drack, sjöng, åt och drack lite till! Sjukt trevlig kväll som jag gärna gör om igen! :)

  • Lördag: Började dagen med att diska bort all disk och städa. Sen kom Magda, Vera och lilla Julia på besök! Åkte till Bruket senare på kvällen där det dracks och kollades på Hockey! Sen blev det Glajjan! Där blev jag dock inte länge.. Skulle nämligen hålla i Frages stor-as till rottweiler i kopplet och helt plötsligt drar hon bara iväg och jag flyger iväg som en vante! Efter många om och men fick det bli en tripp till akuten där det konstaterades att mitt vänstra lillfinger var brutet..

Så ja, här sitter jag med en gipsad hand! Fick åka upp på sjukan en sväng idag också för att ta lite mer röntgen-bilder. Kommer iallafall få ha det såhär i minst 3veckor. Skit, skit, skit! Men ja, mitt liv flöt ju på bra nu så det var väl ganska väntat att nåt sånt här skulle hända.. Blää! Aja, bara att göra det bästa av situationen de!


Invalidoooooo

Av Elisabeth - 16 maj 2008 15:21

Äntligen är det fredag, hallelujah! Har känt mig som ett riktigt monster idag då jag lyckades åka ifrån snusdosan imorse.. Inte en enda snus mellan 6 och 13! Det är banne mig helt sanslöst att jag inte fick något utbrott ;)


Ikväll blir det Barbeque-night i huset! Det ska drickas vin och ätas god mat och njutas! Ska springa iväg på sysse nu tror jag och såklart inhandla grejer till efterrätten jag ska göra :)


Ha en trevlig helg!

Av Elisabeth - 15 maj 2008 14:25

Ännu en arbetsdag är slut. Sitter som vanligt i Sandras affär och får min dagliga datados! :)


Igår kväll tog minsann jag, Sandra och Sofie en långprommis till Anna och hälsade på! Även fast det var lite småkyligt var det riktigt skönt att komma ut och röra på sig! Nästa vecka när jag har två lediga dagar ska jag få låna en av Annas hundar också, ska bli så himla roligt! :) Hade ju den stora turen att ha värme i huset inatt också! Värme=Lycka!


Imorse drog man sig upp ur sängen 5.30, åt frukost och for ner på Stekhuset för en solning och en dusch! Så himla skönt! :) Nu ska jag snart ta och bege mig hemöver till Frånö igen och ikväll blir det en prommis till byn för att för första gången få mina naglar fixade av Kicki! Längtar som en tok, har velat gjort det så länge men inte kunnat gjort det. Men nu så :)


Tack&Adjö!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards