Alla inlägg under maj 2008

Av Elisabeth - 26 maj 2008 14:41

Imorse klev man upp och i stort sett kastade i sig frukost! Jag och Mallan drog sen vidare till Sollefteå och besiktade hennes BMW. Det blev såklart en liten repa på stan också där jag faktiskt lyckades hitta en bikini på Lindex! :) Sen åt vi lunch på Sebastians innan jag hämtade ut ett paket från H&M och åkte hemöver! En dusch på stekhuset fick de bli idag, ligger nu i sängen och tar en välförtjänt paus från livet ;)


Ikväll ska jag och Sandra ta en prommis till Anna för att gratta lilla Linnéa! Det ska bli skönt att röra på fläsket!!!


Just de, Sandra W; Jag börjar jobba på Måndag igen, LÄNGTAR!!!! :D


Över och ut.

Av Elisabeth - 25 maj 2008 16:46

Har tryckt i mig en massa godis och mår nu precis som förväntat ap-illa! Fattar inte att man jämt måste äta tills man mår dåligt, helt sjukt vad knäpp man är!


Idag har det inte gjorts så mycket, väntar väl mest på att Mallan ska komma hem nu och visa allt hon shoppat! :) Vill också shoppa..


Tjing!

Av Elisabeth - 25 maj 2008 00:17

Blev inte en kväll på solokvisten ändå! :) Jag&Empa for och käkade på Jakten, sen hit och hämtade lite kläder så joinade jag Bruket-ligan efter en dusch och piffning! Alla hade samlats hos Baristo och det sjöngs, dracks (vatten för mig), dansades och ja.. Allt möjligt skulle man väl kunna säga! Sandra kom när hon hade serverat klart och vi hann surra på lite innan jag tog en taxi hem. Så nu ligger jag i sängen, men ska försöka hålla mig vaken ett tag till så kanske man kan få höra lite skvaller sen ;)


Byyee

Av Elisabeth - 24 maj 2008 11:49

Snacka om varmt!! Har tagit mig en prommis in till "stan", sitter hos Sandra nu och svalkar mig! :) Empa skulle nog ner en sväng sen också så då kanske man kan gå och fika eller nåt, skulle vara trevligt!


Ikväll kommer man vara all alone i huset då Sandra ska iväg och servera på bröllop. Tråååk! Speciellt då man inte har en fungerande TV.. Men ja, nånting får man väl lov att försöka hitta på!


Tjing!

Av Elisabeth - 23 maj 2008 18:09

Sitter på altanen och steker, poppar musik och väntar på att Sandra ska komma hem från jobbet! Ikväll ska man minsann bli bjuden på lax! Brudarna får nog passa sig, jag kan nog bli lite för bekväm här och skita i att flytta in på Bruket ;) Fast när jag tänker på morgonens iskalla dusch så känns det ändå ganska bra att kunna duscha som folk snart! Haha!


Nu kom hon hem så ska rusa in i köket och se om jag kan hjälpa till på något vis. Även fast jag är invalid :P


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 23 maj 2008 09:53

Snacka om att det blev lyxmiddag igår! Jag och Mallan for nämligen och handlade och bestämde oss för tacos till middag! Helt underbart gott! :) Sen åkte jag och Sandra till Empa och tvättade, snackade massa dynga och spelade Alias! Mycket trevligt! :)


Idag tänker jag inte göra ett skit. Det är ju skittråkigt väder så då kan man lika gärna stanna inne. Nu blir det iaf frukost!


Haaj!

Av Elisabeth - 22 maj 2008 13:49

Nu sitter jag hos Sandra och har precis druckit en kopp kaffe :) Detta ledde såklart till att jag blev kissis och var tvungen att gå på tjotta. Jag höll på att börja grina när jag skulle knäppa jeanses imorse, precis samma trauma fick jag uppleva ännu en gång nu. Men jag kan inte annat än skratta åt mig själv. Hade ni sett mig hade ni troligtvis skrattat ni med :P


Har varit på jobbet nu och det gick faktiskt jättebra. Jag ska vara hemma veckan ut och hela nästa vecka så ska jag börja lite smått sen igen. Längtar redan! :)


Tjing!

Av Elisabeth - 22 maj 2008 10:21

Ligger i sängen och filosoferar fortfarande. Ska snart gå ner och ta mina piller och äta frukost. Planer för dagen är att åka ner på jobbet och prata med dom, gå på apoteket och ta ut mina recept och handla lite mat till mina kära sambos :) Ikväll tänkte vi åka på bruket och tvätta lite grann känns som att det kan behövas!


Have a nice day folks!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12
13 14 15 16
17
18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
31
<<< Maj 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards