Alla inlägg under april 2008

Av Elisabeth - 6 april 2008 16:29

Yää, söndag igen.


Igår satt vi hos mig och drack vin och surrade jag, Emma, Marre och Karro. Även Tres kom och gjorde oss sällskap :) Vid 23 blev det stan, visste först inte vart vi skulle gå men det blev Impuls till slut! Mycket folk, massa dans, skratt osv. Mycket trevlig kväll :) Blev en slice innan hemgång och lite surr när vi kom hem hit. Slocknade som ett ljus nästan på en gång! Skööööönt!


Vaknade i vanlig ordning alldeles för tidigt. Jag, Karro och Tres, som sov här, fick ringa och väcka Emma ett x antal ggr innan vi fick liv i henne så vi kunde gå och käka :P För ovanlighetens skull blev det Orren idag och en Nachotallrik! Mycket gott! Under dagen har vi mest skvallrat om gårdagen och kommit fram till både det ena och det andra! Haha, vissa människor är helt sinnessjuka!


Tack för en trevlig kväll tjejer!


Dagens ord: "Slisknörd"

Av Elisabeth - 5 april 2008 15:51




Jag vil minnas att det här är min låt? Eller vad säger ni? :P


Party ON!

Av Elisabeth - 5 april 2008 10:18

Solen skiner och det är lördag, helt jävla underbart! ;)

Igår blev det en helkväll för mig och mamma framför Så ska det låta, Vart fan är mitt band och så fastnade vi framför en film som gick, Nördskolan. Riktigt rolig faktiskt, så den tycker jag ni kan ta och se :) Pratade med syrran också, saknar dom så mycket!!


Ska strax hoppa in i duschen och göra mig vacker (..) för en repa på stan med Eje! Känns som att det var jättelänge sen  jag var på stan. Inte för att det finns alltför mycket att titta på, men. Ikväll har vi iallafall bestämt oss för en vinflaska eller två ;)


Have a nice day!

Av Elisabeth - 4 april 2008 18:21

Snacka om att jag pressat kroppen till max idag! Svetten sprutade åt alla håll på löpbandet och på pumpen tog jag i så det svartnade för ögonen. Men är det fredag så är det! ;)


Nu ska jag packa ihop all tvätt och bege mig upp till min mor. Det är bara hon och minstingen hemma så jag blir nog kvar hela kvällen och håller dom sällskap. Behöver väl lite sällskap jag med om inte annat :P


Ha en trevlig kväll!

Av Elisabeth - 4 april 2008 11:05

Vad veckan har gått fort! Känns helt sjukt att det redan är fredag, men heelt underbart är det! :)


Jag skulle egentligen tvätta kl 7 imorse men tror ni jag vaknade? Nils Emil Jörgen. Så jag får göra det ikväll hos mamma istället! Går ju faktiskt lika bra det med! Nu ska jag ta en låång prommis. I eftermiddag blir det Bodypump :) Najs!


Tjing!

Av Elisabeth - 3 april 2008 21:57

Yes, har suttit och kollat på de nu på svt play. Vilken grym upplevelse det måste vara att föda barn! Vilken lycka liksom! För fröken Magdalena är det nu 7dagar kvar till beräknat nersläpp ;) Spännande!


Har varit och simmat/bastat/solat ikväll! Bästa kombon som finns. Känner mig riktigt fräsch! Och riktigt trött. Ska plocka ihop lite tvätt nu och sen krypa ner. Skööönt..


Night!

Av Elisabeth - 3 april 2008 13:09

Nu har jag ryckt upp mig rejält om jag får säga det själv! Jag har sökt 5-6 jobb de senaste timmarna! Lite komiskt, för i samma veva ringer bemanningen och ger mig 3dagar nästa vecka. Coolt. Så om alla som läser detta dravel vill vara så snälla att hålla alla tummar och tår för mig nu så skulle ju inte det vara alltför tokigt! :)


Idag fick jag äntligen mina kära deklarationspapper också. Det kanske låter lite sjukt men jag kastade mig på telefonen och ringde mamma direkt. Grät som ett barn. Jag har aldrig varit med om ett sånt hallelujah-moment! ;)


Så äre!

Av Elisabeth - 3 april 2008 10:28

Hade skitsvårt att sova inatt, mådde illa och låg och grubblade över allt möjligt. Men till sist så!


Torsdag idag då och vädret är riktigt pissigt. Grått, blött och trist.. Jippi.

Har inga direkt planer för dagen förutom lite småplock här hemma och träning sen ikväll! Tänkte titta förbi på "jobbet" en sväng i eftermiddag också och dricka lite kaffe med Yvis :) 


That´s all folks!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards