Alla inlägg under april 2008

Av Elisabeth - 9 april 2008 21:45

Nu är man bra mör i kroppen! Skulle lätt kunna sova ett dygn känns det som.


Men icke sa nicke, för imorrn är det Torsdag och jobb mellan 8 och 16. Det känns bra att få heldagar när man väl får jobba! :) När jag slutat ska jag ila hem och i all hast duscha och göra mig lite halvt om halvt anständig. Vi tjejer ska nämligen lyxa till det med en middag på Toledos imorgon kväll! Ska bli så skönt att bara sitta och surra, äta och må gott. Det var länge sen vi gjorde något allihop tillsammans! :)


Nu ska jag ta en dusch och hoppa i kojen!


G´natt!

9/4

Av Elisabeth - 9 april 2008 16:29

Onsdag den 9/4. Imorrn går tiden ut för Magda, spännande! Jag trodde faktiskt inte att hon skulle gå tiden ut men det verkar ju faktiskt så! Nu kanske hon till och med går över, men jag hoppas för hennes skull att det blir snart. Förstår att hon är less :P


Annars har dagen rullat på relativt smärtfritt! Har precis ätit så nu blir det en liten powernap tror jag. Jag och Karro skulle ju gå och simma, men det var tydligen Muskel Plus på Jocks ikväll så då passar man ju på att gå på det när man missade måndagens pass ;)


Ha en trevlig kväll!

Av Elisabeth - 8 april 2008 20:47

Kvällen har spenderats nere på gymmet med Karro! Först var vi på ett Core-pass och sen fortsatte vi tills vi kört igenom hela kroppen. Känns som att det var evigheter sen vi tränade tillsammans, men det hoppas jag att det blir ändring på! Det är ju faktiskt roligare med sällskap. Imorrn ska vi gå och simma&basta, ska bli så skönt! :)


Jani, en slagen hjälte är precis vad jag är. Snart börjar House, som jag förmodligen kommer somna till. Har iallafall beställt väckning av min mor imorrn. Blev inte förvånad över att hon var på väg på sjukan med brorsan igen när jag ringde, dom har väl klippkort där snart!


Tack och adjö för idag!

Av Elisabeth - 8 april 2008 14:48

Detta är en ursäkts-blogg till mina kära vänner Sandra, Tres, Emelie och Camilla. Jag blev inlejd på jobb i helgen så tyvärr blir det inget Sundsvall för mig på fredag. Jag vet, det suger, men tyvärr har jag inget val! :(

Sorry!


Annars har väl dagen rullat på som vanligt! Blev så less när jag klev utanför dörren och såg hur mycket snö det var!! Jag vill ha vår och sol, inte sånt här skitväder! Det är ju knappt så man vill gå utanför dörren.. Fy!


Dags att ta itu med lite grejer här nu, bland annat en disk sänt från helvetet, ett samtal till lönekontoret och gärna nånting att stoppa i magen, är hungrig som en varg!


Tjingeling!

Av Elisabeth - 8 april 2008 07:22

Godmorgon folket! Råkade visst sitta uppe till tolv igår, var ju inte meningen! Men jag somnade fort och har sovit som ett barn hela natten så är faktiskt ganska pigg. Börjar jobba kl 8 så det är bara till att borsta av gaddarna, köra in lurarna i öronen och traska neröver :)


Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 7 april 2008 21:55

Hemma, alltså. Har gått som en dans att jobba idag, tyckte till och med att det var lite roligt? Kanske behövde förra veckan som en liten "semester" ;) Jaja. Hann då inte mer än komma innanför dörren så blev jag uppringd om 4dagar till nästa vecka. Kanoners! Jag hoppas ingen ringer om helgen nu bara. Det har ju nämligen surrats om en Sundsvallsutgång ;)


Nä, nu blir det sänga!


So long

Av Elisabeth - 7 april 2008 09:01

Trist väder idag. Usch. Fast jag känner mig pigg och alert iallafall, alltid något! :) Det är väl bara till att klä på sig några extra lager nudå och bege sig ut! Lite dåligt väder har ju faktiskt ingen dött av!


Bäre görne!

Av Elisabeth - 6 april 2008 21:44

Ja nu börjar det bli dags att krypa ner under täcket snart! Den här dagen har ju varit allt annat än effektiv. När tjejerna hade åkt hem gick jag upp till mamma och la mig i soffan. Precis som att jag inte har en egen soffa att ligga i? Hah, knäppo!


Imorrn är det måndag igen. Tack och lov har jag ju 3dagar den här veckan att jobba! Börjar kl 14 imorrn så innan dess hade jag tänkt hinna med en promenad och ett pass på gymmet. Som det känns nu kommer jag nog känna mig ganska pigg imorrn, men man vet ju aldrig! :P


Nä, som sagt, time for bed!


Gooooodnight!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards