Alla inlägg under april 2008

Av Elisabeth - 26 april 2008 21:17

Blev en helt ny människa när jag kom in på jobbet, illamåendet gick över ganska fort när P och M satte igång ;) Har skrattat så mycket ikväll att jag förmodligen kommer ha träningsvärk i magen imorrn! Alla tre var lika trötta och ju tröttare vi blev, desto mer skrattade vi! Så kvällen har faktiskt varit helt ok!


Fick även ett samtal om ett jobb jag har sökt! Det är ett jobb jag verkligen vill ha, så jag hoppas jag får det ;) Intervju på måndag! Spännande!


Ha en trevlig kväll!

..

Av Elisabeth - 26 april 2008 09:23

Antingen är det lilla hypokondrikern i mig som talar eller så är det någon skit som bosatt sig i kroppen! Har knappt sovit en blund inatt. Har mått så himla illa och gör det fortfarande. Hur jag ska palla en dag på jobbet är för mig en gåta, men eftersom det är sån kris och vi verkligen har fått pussla med folk inför helgen så finns det inte på kartan att ringa sig sjuk.. Så jag ska försöka vila nu och ladda...


Kul, kul, verkligen jättekul!

Av Elisabeth - 25 april 2008 21:13

Den här dagen har verkligen inte varit en bra dag! Haft huvudvärk, mått illa och känt mig svimfärdig. Men nu är jag hemma och mår faktiskt lite bättre. Börjar inte förrän 14 imorrn heller så det känns ju bra :)


Nu ska jag ta och slå på nåt gammalt One Tree Hill-avsnitt och försöka varva ner innan det är dags att sova.


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 25 april 2008 08:55

Goodmorning!


Dagens to-do-list:


  • Äta frukost
  • Prommis
  • Dusch
  • Jobb 12-20
  • Hem och slappa

Så äre, så vart´ne, så blev´ne!

Av Elisabeth - 24 april 2008 20:59

Alla som känner mig vet hur mycket jag kisar när jag läser, ser på TV eller sitter vid datorn. Jag har surrat så länge om att jag måste skaffa brills, men det har aldrig blivit av. Men nu måste jag verkligen! Det börjar bli jobbigt det här.. Jag blir så trött i både ögonen och huvudet av att kisa såhär, så nästa vecka måste jag nog till optikern! Så får det bli!


Och snart är det helg igen! Har bestämt mig för att ta en lugn helg och ladda inför onsdag istället! Både jobb och tvätt är inbokat så jag har det jag gör :)


Nä, dags att dansa in i duschen!


På återseende!

Av Elisabeth - 24 april 2008 12:01

Nu har vi varit ute och gått vår lilla runda igen! Fast idag skippade vi sumpskogen, vi får nog ta och vänta med den lilla slingan tills snön har smält bort helt :P


Resten av dagen kommer jag tråkigt nog spendera inomhus och städa och röja lite här! Sen i eftermiddag ska jag möta Karro igen på gymmet. Så ser det ut! :)


Have a nice day!

Av Elisabeth - 23 april 2008 23:27

Shiit, klockan är snart 23.30 och här sitter jag! Men var bara tvungen att se One Tree Hill, det gick ju tokfort att få hem idag! :)


Nu behöver jag inte gå tillbaka till jobbet förrän på fredag kl 12. Känns underbart! En sak som känns ännu mer underbart är att jag får pengar imorrn. Så förhoppningsvis lyxar jag och Karro till det med en lunch på stan efter våran lilla prommis ;)


Nämen just de, sängen var de ja!


Haj!

Av Elisabeth - 23 april 2008 11:17

Idag har vi verkligen startat dagen på bästa möjliga sätt. Klev upp 8, åt lite frukost och mötte upp Karro på stan. Har precis kommit hem nu så det blev en lång härlig prommis i solen :) Sollefteå är faktiskt ganska fint när man tänker efter! Gick bland annat förbi mammas gamla hus uppe på Prästbordet. Där uppe är det verkligen kanonfina hus! Tror vi ska göra om det här imorgon! :)


Nu sitter jag och laddar för jobb. Ska strax hoppa in i duschen! Ha en kanondag alla!


Tjohej!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< April 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards