Alla inlägg under mars 2008

Av Elisabeth - 11 mars 2008 08:50

Jani, den här satans huvudvärken har hållit i sig sen igår morse. Jag hoppas ju att det inte är nån förkylning på G, det skulle innebära jordens undergång för mig!


Igår var det tvätt och städ för hela slanten, så det slipper man idag, thank god. Tänkte skita i träningen eftersom det kändes som att jag hade en hammare i skallen, men jag lyckades ändå ta mig ner och både springa och gå på Muskel, duktigt värre! Fick även ett samtal från telenor och ska till Sundsvall imorrn igen på intervju! Ska bli superkul! :)


Idag ska jag ner på gymmet för Body Pump kl 12. Tänkte springa lite efteråt och sen ska jag upp på Badhuset och lägga mig i grillen tror jag :) Såatt så äre!


Ha en bra dag! 

Av Elisabeth - 10 mars 2008 10:42

Då var det måndag igen! Har sån huvudvärk att jag bara vill gå under. Men idag ska jag röja undan här, tvätta och tömma gammdatorn så brorsan kan komma och hämta den imorrn. Ska bli så skönt att bli av med den, den stör mig oerhört mycket :P


Ikväll blir det träning igen, måndag är ju bästa dagen med Muskel Plus ;)


Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 9 mars 2008 16:51

Inte lika sugen på springning idag, men det var ju faktiskt ganska väntat :P Kom hem från jobbet för en stund sen och har suttit och pratat i telen med en tjej från Herbalife. Jag skulle fundera en vecka så skulle hon höra av sig nästa söndag! Jag vet inte alls hur jag ska göra faktiskt. Får fundera som sagt!


Ikväll blir det lugnt på Nipstadens Gränsgata! Skulle behövt tagit en powernap, men samtidigt ser det ut som en tromb dragit igenom denna lägenhet så man kanske skulle ha tagit tag i det först? Urk...


So long

Av Elisabeth - 8 mars 2008 22:18

Jahapp, då var lördagen över! Har precis kikat på filmen jag tog hem igår, Run Fat Boy Run, den var rolig, men nja.. Kanske inte en film jag skulle rekommendera direkt! Annars har dagen varit ganska dryg, blev bjuden på Tiramisu-glass på jobbet iallafall, det var gott! :) Det är väl bara till att krypa ner nu så man kan blåsa på imorrn igen! Jobbar till 16 och är faktiskt lite sugen på att gå på gymmet och springa en sväng när jag slutat. Får väl se hur pass sugen man känner sig imorrn :P


Night!

Av Elisabeth - 7 mars 2008 22:37

Har nyss sett klart den senaste Harry Potter-filmen, hade inte sett den och när man har sett de andra..4 är de tror ja? Ja då ville man ju gärna se den här med! Tycker alla filmerna är riktigt grymma! Må vara lite töntig som tycker de, men sån är jag! :) Håller på att ta hem en till film till imorgon kväll som heter Run Fat Boy Run. Tyckte det var en lite rolig titel ;) så man kan ju alltid hoppas den är rolig också!


Är bra mör i kroppen nu efter både pump och springning, känner att ögonen far i kors! ^^ så nu blir det till att släcka ner!


Godnatt alla!

Av Elisabeth - 7 mars 2008 13:40

Å det är freedaaaag! Imorse gjorde jag faktiskt nånting som jag inte gjort på väldigt länge, jag åt frukost hemma! Brukar göra det på jobbet jämt annars. Men inte idag! Fick inget lunch-sällskap idag heller, så när arbetet var slut tog jag en liten prommis i det fina vädret innan jag gick hem och åt lunch själv. Tråååkigt!


Ikväll blir det Body Pump igen! Tänkte gå ner lite tidigare och springa innan, då kan man verkligen slappa sig genom helgen med gott samvete :P Det är ju himla synd att jag jobbar i helgen, är himla sugen på att gå ut igen faktiskt! Fast det är väl kanske bra att vila partynerven en helg också, det är ju snart påsk! Man har ju lite tid över nästa vecka, så då ska jag ta och åka ner till Sandra så vi får planera lite ;P


Nu ska jag ta och boka en tvätt-tid!


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 6 mars 2008 20:59

Chris Brown - With you, är en låt som verkligen etsat sig fast i min hjärna. När jag inte lyssnar på den så sjunger jag på den. Killen är ju helt fantastisk!


Jani, den här dagen har ju gått ganska fort! Träningen gick alldeles förträffligt bra och jobbet likaså! Det är skönt med dagar när allting bara flyter på! :) Imorrn är det fredag igen och jag slutar tidigt! Jag är sugen på att gå på stan och äta lunch! Får se om nån fler är sugen.


That´s all folks.

Av Elisabeth - 6 mars 2008 09:58

Det är torsdag och helgen är på ingång. Jobbar idag, men börjar inte förrän 15, så nu ska jag ta och äta sen frukost och registrera några CV´n innan jag sticker ner på gymmet! Så ser min torsdag ut! :)


Tack&Hej!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19
20
21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< Mars 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards