Alla inlägg under februari 2008

Av Elisabeth - 9 februari 2008 15:17

Jag är mätt, mätt, mätt. Sjuukt mätt! Det blev en lunch på Sebastians idag med Emma och Karro, en smaskig kycklingsallad! Även fast det var ungefär 2timmar sedan vi åt så är jag som sagt fortfarande mätt! Smet in på Lilla Cafét för en latte sen också, att hälsa på Therese är ju också väldigt viktigt! :P



Det blev lite shopping också faktiskt, köpte nya örhängen och så var vi in på Trudes och handlade lite billiga hårprodukter för 79kr/st! Så jag passade på att köpa lite schampo och balsam! Jag tror dock att Karro handlade upp halva salongen, hahaha!



Nu ska jag snart ta och hoppa in i duschen och rota fram något anständigt klädesplagg i min s.k garderob! Tänkte gå ut en sväng ikväll och kika, och för en gångs skull är jag inte ensam om att vara nykter! Eje tänkte också vara det nämligen. Coolt va?



Ha en trevlig kväll!


Av Elisabeth - 9 februari 2008 09:54

Fy vad det är blaskigt, slaskigt, regnigt och grått ute! Så det var inte det roligaste att gå ut på morgonprommis måste jag ju säga. Såg ut som en blöt hund när jag kom hem! Men nu är det gjort, frukosten ligger i magen och nu ska jag hoppa in i duschen! Jag och Eje ska dra en repa på stan, jag antar att det inte blir något Övik eftersom jag inte hört nåt från Karro! Men det är nog lika bra, ska iallafall unna mig världens största latte har jag bestämt ;) För är det någonting det inte råder brist på i den här stan är det caféer!



Duschen nästa!

...

Av Elisabeth - 8 februari 2008 21:22

Snacka om att vara en slagen hjälte! Sen jag kom hem från simningen har jag varit inne i någon form av dvala, halvsovit på soffan princip hela kvällen framför Greys, Dr Phil och House. Tjejerna åkte iväg till Sara i Forsmo men jag kände att det var mer än jag pallade ikväll! Klockan är iallafall ställd på 8 tills imorgonbitti. Morgonprommis!



åååhh jag är så trött, måste sova, sova, sovaaaa....



Rolig fredag-kväll, huh? Zzzzz

Av Elisabeth - 8 februari 2008 13:24

Då var det fredag igen! Känns ju alltid extra bra när man är ledig hela helgen! Har varit ute på långprommis nu efter jobbet och ätit lite lunch. Tänkte gå och simma&basta sen, mjuka upp kroppen lite! Har dödens träningsvärk i varenda liten kroppsdel! Men då vet man ju att det har tagit iallafall :P



Jaja, ha en trevlig fredag alla! :)

Av Elisabeth - 7 februari 2008 22:27

Lucky, lucky little mee...


Ååååhhh, gammal, gammmmmmmmal låt! Men trallig och härlig, visst? :P

Av Elisabeth - 7 februari 2008 22:03

Vilken lugn och harmonisk kväll! Har legat på soffan och smådåsat i princip hela kvällen, sådär härligt slö! Sitter och laddar in massa musik i mp3n, man vill ju ha bra örongodis när den vankas prommisar och dylikt! Herregud vad man hittar mycket gamla godingar när man går igenom datan, lite roligt att lyssna igenom! :)



Karro skickade ett sms förut också och frågade om jag skulle med till Ö-vik på lördag och gå på stan och kika! Det är nog inte helt omöjligt att man hakar på det, inte för att jag är rik som ett troll direkt, men nån liten grej kanske man skulle kunna kosta på sig? Har ju inte shoppat på evigheter, det är skandal! ;P



Nä, om man skulle ta och släcka ner för ikväll? Imorrn är det fredag, fy tusan vad skönt!!



Hejsvejs!

Av Elisabeth - 7 februari 2008 15:14

Åååh, vilken underbar daaag! Jag måste få skryta lite över mig själv och berätta att jag sprang 30minuter på löpbandet idag utan att stanna en endaste gång! Fatta vad stolt jag är över mig själv!! :) Det blev lite styrketräning också. Skönt de.



Nu när jag kom hem var det bara att kasta in en matlåda i micron, slafs slafs så var det slut! Det är helt sjukt vad hungrig jag blir när jag har tränat! Nu har jag iallafall hela kvällen att göra precis vad jag vill! Känns som att den blir ganska slapp, men det har man ju gjort sig förtjänt av!



Tack&Hej!

Arg

Av Elisabeth - 6 februari 2008 22:22

Jaa, nu måste jag säga att jag är riktigt arg! Som vanligt lever jag mig in i OTH alldeles för mycket, det här avsnittet gjorde mig så arg att jag bara vill kasta in nånting i väggen! Aaaaaahhhhh!! Och så måste jag vänta en hel vecka tills jag får se fortsättningen. SUCK!



Inte blev det nån simning idag heller, hela badhuset var fullt med folk och jag fick stå i kön typ 15-20minuter innan jag gav upp och gick hem. Men imorrn ska iallafall jag och Karro gå och träna när jag slutar kl 12. Skönt att få bort träningen så tidigt på dagen så man kan slappa hela kvällen framför TV´n! :) Appropå träning beställde jag lite träningskläder idag! Viktigt!



Nu ska jag iallafall ta och masa mig och mitt sura humör till sängen! Att man kan bli så upprörd av en TV-serie, helt sinnessjukt! :S



Night!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards