Alla inlägg under februari 2008

Av Elisabeth - 14 februari 2008 17:32

Min Alla Hjärtans Dag har varit ganska händelselös! Det är ju en ganska värdelös dag faktiskt, för det första har jag ingen karl och för det andra är det superduperlöjligt att det ska behöva finnas en dag att visa uppskattning mot sina nära och kära när man kan göra det jämt! Nä, avskaffa alla hjärtans dag för de suger!



Annars har jag och Karro varit och simmat&bastat! Smällde nyss i mig lite käk så nu ska jag bara ligga på soffan och jäsa hela kvällen och tycka synd om mig själv! :P Tur att det är mycket bra på TV!



Adios!

Av Elisabeth - 13 februari 2008 22:42

Det är samma visa den här veckan när det kommer till One Tree Hill, jag blir så upprörd så det är inte klokt! :P Greys Anatomy blev jag iallafall glad av, det är ju alltid något!



Träningen gick inte så superbra idag, jag har kommit fram till att jag måste investera i ett par bättre skor att springa i! Dom jag har nu är alldeles för hårda, fick lov att kliva av bandet efter 20min för jag hade så himla ont i fötterna! Har verkligen börjat tycka det är superkul att springa så när lönen kommer är det prio ett! Tänk framåt vårkanten när man kan börja springa ute, guuud vad härligt! :) Imorrn har jag och Karro iallafall kommit fram till att det blir lugn träning, så vi ska ta och simma efter jag slutar!



Nu blir det sängen! Hallelujah!


Av Elisabeth - 13 februari 2008 16:42

En sak jag aldrig någonsin brukar glömma är att ställa klockan innan jag går och lägger mig. Men det gjorde jag igår! Och det fick ju följden att jag försov mig imorse! Idag av alla dagar! Det var lite pinsamt att komma in och se chefen i ögonen! Men som tur är har jag en väldigt snäll chef :P



Dagen har varit ganska så seg, massa babbel-babbel och årets segaste film på slutet! Dagens höjdpunkt var ändå lunchen på Nipanrestaurangen, och när det är gratis ska man äta har jag hört! :P Har en liten tvångstanke att jag ska smaka på allt, haha! En himla tur att det inte fanns några sliskiga efterrätter där, då hade det kunnat sluta illa!



Har precis kommit hem nu efter en tripp på stan med Yvonne! Var in en sväng på boa för hon skulle köpa vin. Jag tror det blev seckelspår efter mig där inne vid Aivyn, fy tusan vad gott det skulle vara med en Aivy-drink! Måste jag definitivt kosta på mig i påsk när det blir drinkning igen ;) Hämtade ut mitt Ellos paket också innehållandes en bikini och lite träningskläder. Bikinin var skitnajs! Och träningskläderna ska invigas om en timme! Måste ta disken först så det är bortgjort när jag kommer hem! Ikväll är det RoomService och säsongsstart på Greys! Och så måste jag ju ta hem det nya OTH-avsnittet med ;)


Nämen usch vad mycket svammel det blev, nu sätter vi punkt!



Haaaaj!

Av Elisabeth - 12 februari 2008 22:04

Det var ganska kul med funktionell gruppträning faktiskt, väldigt blandat med både kondition och styrka! Kul! :) Så det ska jag nog försöka komma iväg på fler ggr! Skönt att komma hem och ta en dusch, äta och glo på TV iallafall! Var ju House ikväll, älskar den serien!


Imorrn ska vi ha planeringsdag uppe på Nipan med jobbet! Vi kommer väl antagligen sitta och lyssna/prata hela dagen och så blir vi bjudna på lunch! Får sova en timme extra också eftersom vi inte ska vara där förrän 8. Kanon! :) Hoppas bara det inte blir alltför segt, vi ska vara där till 16 så.



Yeesbox, nu tror jag bestämt att jag ska ta och krypa till kojs, känner att ögonen far i kors här ^^^



Tjo!

Av Elisabeth - 12 februari 2008 17:04

Ooooohja, idag är allting verkligen hur bra som helst! Jag har jobbat färdigt för dagen, jag är mätt i magen och snart hjular jag iväg på träning! Det blir ett nytt pass idag som jag aldrig har provat förut, funktionell gruppträning! Hoppas det är kul! :)



Så mycket mer blir det nog inte idag! Ser redan fram emot när jag kommer hem och får lägga mig framför TV´n! Kommer sova som en prinsessa inatt har jag en känsla av! :P



Overandout

Av Elisabeth - 11 februari 2008 10:18

 



Lina hade lagt ut den här bilden på facebook, tyckte den var lite rolig! :P Jag tyckte att Emma och jag skulle vara med på kort, men det ville inte hon. Haha, ser lite rolig ut, men ja bju på den!

Av Elisabeth - 11 februari 2008 09:45

Det är måndag och ute skiner solen! Vaknade redan klockan 8 imorse och kunde inte somna om. Så klev upp, gjorde frukost och kikade på nyhetsmorgon! Sitter fortfarande i morgonrocken och njuter faktiskt ;P

Om en timme ska jag möta Karro nere på Jocks och klockan 16 börjar jag jobba! En inte alltför händelserik måndag med andra ord!



Bye!

Av Elisabeth - 10 februari 2008 21:42

Då var helgen över! Igår kväll satt vi hos Marre ett tag innan vi gick ner på Impuls. Det var tråkigt folk ute, så hade inte speciellt kul faktiskt! Jag och Emilie traskade hemöver redan vid 1! Hade skitsvårt att somna när jag väl låg nerbäddad, det kändes som om huvudet skulle sprängas! :S



Imorse blev jag väckt av telen redan kl 7! Det var kris på jobbet och snäll som man är traskade man ner. Har jobbat hela 13timmar idag, är helt slut! Så nu är det bara att ta sig en lång varm dusch och krypa ner. Tur att jag jobbar kväll imorrn och får sova ut litegrann! Känns som att det behövs :P



That´s all folks!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards