Alla inlägg under februari 2008

Av Elisabeth - 19 februari 2008 12:41

Veckan fortsätter med en tisdag och här sitter jag! Ryggen värker, jag är trött och less på staden Sollefteå och vill ha ett nytt jobb i en ny stad med nya människor. En helt vanlig dag alltså!



Ikväll har jag bokat in mig på inte mindre än TVÅ träningspass. Först blir det Core i 30min sen blir det funktionell gruppträning! Trevligt värre! Nu ska jag dock dega framför TV´n en stund för jag är värd´ne.


Tjo!

Av Elisabeth - 18 februari 2008 22:05

Får man säga/skriva så? För det är så det känns, i varenda liten kroppsdel! 30minuters löpning och så Muskel-passet på det. Känns ganska bra nu dock :) Gjorde susen för humöret om inte annat, har känt mig så sur och vrång idag så! Och sugen på precis allt är jag också.. Crap!



Har surrat lite med Sandra ikväll med, det känns som att det var jättelänge sen vi pratade! Fick höra lite om resan till huvudstaden, avundsjuk jag blev! Vill också åka bort!! :P



Nä, dags att sussa nu! Nattis

Av Elisabeth - 18 februari 2008 13:30

Dagen so far: Jobb, prommis

Nu: städning

Later: Träning



Lyssna och njut!

Av Elisabeth - 17 februari 2008 23:07

Det är söndag och jag är trött. Trött och less! Bara tanken på att jag har en hel veckas jobb+jobbhelg framför mig gör att jag ryser ända in i ryggraden! Men det får gå! Det har gått förut!



Idag kom jag på vad länge sen det var jag träffade mina kära Kramfors-brudar! Ni ska veta att jag tänker på er varje dag, och när jag träffar er igen kommer jag krama sönder er allihop! :P



Nu har jag suttit uppe a little bit to länge, så det börjar bli dags för min dejt med min vän kudden! Sov så gott alla!



Thank you and goodnight!

Av Elisabeth - 17 februari 2008 11:03

Godmorgon! Nu var det längesen jag sov såhär länge! Skönt :) Jag börjar inte jobba förrän 15 idag så nu blir det frukost och efter det en långprommis i det fina vädret! Hoppas det inte är alltför kallt.



Hejja!

Av Elisabeth - 16 februari 2008 16:43

Även fast det har varit lugnt och harmoniskt både igår och idag på jobbet känner jag mig helt färdig! Nu tänker jag plocka ihop lite här bara sen ska jag bara ligga och må gott hela kvällen! Tända lite ljus och fixa hem lite Greys kanske? Lät inte helt fel! :)



Det känns som att den här helgen blev helknasig! Jag skulle ju egentligen bara jobba idag, men så blev det igår då och så ska jag jobba imorrn också. My god, jag kommer få fin lön nästa månad! ;)



Trevlig kväll!

Av Elisabeth - 15 februari 2008 14:21

Happ, det var den lediga fredagen det! Nästan direkt efter föregående inlägg blev jag uppringd av bemanningen och måste gå ut och jobba ikväll! Dryyygt!! Well, det är ju faktiskt bara 5timmar så det får väl så lov att gå! Hade sett fram emot en ledig fredag kväll, men man kan ju inte få allt här i livet!



Bäst att fixa käk och duscha innan det är dags att sticka då kanske?

Men först ett samtal till lönekontoret och kolla lönen.



Bye

Av Elisabeth - 15 februari 2008 09:32

Äntligen är det fredag! Jag är ledig idag så har precis kommit hem från en morgonprommis i det fina vädret :) Nu när solen skiner så fint ute börjar jag längta så in i norden till sommaren! Sol, bad, grillning, fest.. Ååååhhh!



Nu ska jag äta världens största frukost, sen ska jag möta Karro på gymmet. Vi skulle egentligen ha ätit lunch också men vi tar det nån annan dag! Även fast jag jobbar imorrn så känns helgen väldigt välkommen :)



Have a nice day!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards