Alla inlägg under februari 2008

Av Elisabeth - 24 februari 2008 19:52

Precis som hela veckan (känns det som) blev det ändrade planer för dagen. Efter jobbet gick jag istället för gymmet upp till min kära mor och surrade och kikade på Ghost Whisperer. Sen gick jag och köpte snarra och placerade röven framför några Greys Anatomy-avsnitt! Så ärne, så vartne, så blevne! :P



Imorrn är det måndag och den här veckan är det bara till att köra på för allt smör i Småland! Det ska jobbas, det ska tränas, det ska kutas och det ska rännas. Nästa helg ska vinet flöda! Just nu vet jag bara inte vart. har en beslutsångest som inte är av denna värld! Tänk om man kunde klona sig? Det hade varit nåt!


Jordaserdusatt, nu blir det dusch och lite mer Greys innan det är dags att sussilura.


Haaaj!

Av Elisabeth - 23 februari 2008 21:10

Då var man äntligen hemma från jobbet, hallelujah! Har ganska bra träningsvärk i mina armar idag, tog ju mig faktiskt ner och tränade igår! Har för första gången på nästan 2månader stoppat in något sliskigt och sött i min mun ikväll, bakade nämligen persikopaj på jobbet ikväll. Dra ända in åt skogen vad gott det var! Sååå värt det! ;)



Imorrn jobbar jag igen, 7-16! Så himla skönt att ha delade dagen bortgjord! Så efter jobbet ska jag gå och träna tänkte jag, springa av mig lite paj! ;P Nu blir det dock en dusch innan det är dags att krypa ner!



Hej å hå!

Av Elisabeth - 22 februari 2008 08:49

Godmorgon godmorgon!


Fredag idag, börjar jobba kl 15. Håller på att fixa frukost och tänkte gå och träna lite senare innan jag går till jobbet. Jag har verkligen legat på latsidan denna vecka! Känner mig sjukt omotiverad till allt egentligen! Vet inte alls vad det beror på. Jaja, ska försöka rycka upp mig lite iallafall! I helgen blir det då jobb för hela slanten, känns skönt att jag har den "bra" helgen. Ha en bra fredag allihop!


Bye

Av Elisabeth - 21 februari 2008 16:28

Gud vad skönt att ha städat! Har hållt på hela dagen och tvättat, diskat, dammat, dammsugit och skurat! Sällan jag gör såna här dunderryck hemma, haha! Eftersom jag varit så duktig tyckte jag att jag förtjänade nåt riktigt gott till middag så det fick bli pannkaka med keso och frukt! Mummmms, gud vad länge sen jag åt det! :)



Har velat fram och tillbaka hela dagen vad det ska bli för träning ikväll! Efter många om och men har jag kommit fram till att det blir simning och bastu. Sköntde! :)



Tack&Hej!

Av Elisabeth - 21 februari 2008 09:29

Äntligen är det torsdag så man får vara ledig :) Måste ha sovit på något väldigt konstigt vis inatt för det känns som att min ryggrad är S-formad. Ikke skönt!



Nu ska jag ta och gå bort till tvättis och köra igång 3maskiner. Sen tänkte jag diska och äta frukost innan jag ger mig in på dagens projekt; Städa garderoben! Här ska rensas! Det som inte används - bort!



Have a nice day!

Av Elisabeth - 20 februari 2008 19:46

Äntligen hemma!! Dagen har varit väldigt bra! Efter jobbet gick jag och mötte Karro på stan så gick vi och käkade lunch! Hon hade färgat håret lite mörkare så hon gnällde över det, sen babblade vi väl om allt och inget, mycket trevligt! Sen skulle vi hem till henne och hämta träningskläder men hamnade i någon sorts paltkoma! Jag gick bort på mammas jobb och tänkte skita i träningen, men mamma mådde inte så bra så jag behövde inte vara barnvakt ikväll! Så nu har jag precis kommit hem från gymmet, skönt att ha fått gjort nånting idag eftersom jag var latarsel.se och sket i träningen igår :P



Nu bänkar jag mig framför Kanal5 för Roomservice och Greys, sen blir det OTH i vanlig ordning! ;)


Byebye then!

Av Elisabeth - 20 februari 2008 06:18

Godmorgon alla glada människor! Här har ni en trött själ! uuhh.. Men nu jobbar jag 7-12 idag så är jag ledig imorrn! Najs. Ska gå och träna direkt efter jobbet eftersom jag ska vara barnvakt åt lillebror ikväll medans mamma är på möte. Det ska nog gå bra, han har haft 40graders feber i helgen stackarn :( Men som det hördes var det bättre nu, så jag hoppas man slipper bli smittad av nånting!


Näni dags att packa klart väskan och sticka ner och arbeta!


Har poppat den här låten 2dagar nu, it´s great. Godmorgon!


Av Elisabeth - 19 februari 2008 16:19

Precis som Sandra  är jag helt sinnessjukt partysugen just nu! Tänk att man inte varit ut och partajat på hela två månader, inte druckit en droppe sen vi kom hem från Åre! Det är egentligen helt sinnessjukt med tanke på att man är 22år och den bästa tiden i livet ska vara nu! Så förhoppningsvis kanske man kan kosta på sig lite fest nästa helg, jag läste nånting om utgång i Ö-sund? ;) Fy tusan vad kul det skulle vara! Lite shopping och fest! Underbart!!



Jag är trött på att sitta hemma och äta grönsaker! Ge mig vin, skvaller, allsång och dans!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
        1 2 3
4 5 6 7 8 9 10
11 12 13 14 15 16 17
18 19 20 21 22 23 24
25 26 27 28
29
<<< Februari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards