Alla inlägg under januari 2008

Av Elisabeth - 8 januari 2008 15:21

Jag har efter föregående inlägg gjort ett riktigt ryck här hemma och stökat bort allt som har med julen att göra! Har liksom inte haft energin till att göra det förut så nu kände jag att det var dags ;)


Jag har också fått världens idé om att starta upp en liten semesterkassa! Jag är nämligen en sån där person som alltid lyckas samla på mig massa småmynt som man aldrig vet vad man ska göra av med, så varje gång jag får en krona, femma eller tia över ska det alltså landa där. Tänkte också starta upp ett litet belöningssystem. Varje vecka jag klarar mig utan slisk, slask och flott ska jag lägga 50-100kr där! Jag och mina idéer.. Är lite knäpp ja!


Toodles!

Av Elisabeth - 8 januari 2008 13:50

Nu börjar jag äntligen känna mig lite piggare! Vilken härlig känsla att faktiskt kunna andas som en normal människa :) Wohoo!


Dagen har varit ganska händelselös, gick en sväng på stan efter jobbet och blev bjuden på kaffe av gomomma! Har äntligen inhandlat den där utrensningskuren, fast jag provade på en annan den här gången som är på 20dagar istället för 10. Man kan ju alltid hoppas att den ger en lite hjälp på traven ;P


Och här damer och herrar, har ni dagens vidrigaste:

Under en undersökning av lösgodiset på en 7eleven butik i Stockholm fann man spår av urin från 11 personer.


BLÄ!

Av Elisabeth - 7 januari 2008 21:36

Vad skönt det är att vara hemma! Morgonen på Nipan var iallafall snabbt avklarad, tydligen är det väldigt få som sökt psykologikursen nu i vår så jag kommer få läsa den på heldistans här hemma precis som folkhälsokunskapen. Så efter jag fått veta det var det bara att fara hem och lägga sig igen, 9 var klockan när jag slocknade och ca 14.30 när jag vaknade till liv! Började jobba 16 idag och kvällen har varit relativt lugn. Dock ganska jobbigt att jobba när man mår såhär, svettades som jag vet inte vad! Skönt att det är över nu :)


Pratade med Säändro en sväng nyss också, vad skönt det är att ha nån som är på precis samma spår som en själv! Jag vet att vi kommer fixa det här, det kommer gå som en dans! Jag är inte sugen på något onyttigt, inte på att gå ut och hinka i mig massa vin utan det enda jag är sugen på är att bli frisk och få gå och träna!!! Sådeså!


Nu blir det en varm dusch, en ipren och sängen! Ska bli helt sinnessjukt skönt :)


Hajdaaaa!

Av Elisabeth - 7 januari 2008 07:37

Ny vecka, nya tag! Tyvärr är jag inte ett dugg piggare från förkylningen, tvärt om blir det bara värre och värre :/ Det känns lite halvtaskigt att jag ska jobba ikväll, men förhoppningsvis tar det väl inte så lång stund det här nu på morgonen så jag kanske kan lägga mig en stund emellan! Känner mig som världens rishög, fy bubblan!


Och idag gäller det Sandra! Från och med idag är det dags att halka in på den hälsosamma linjen igen! Det är ju himla synd att man ska ha det här i kroppen, annars hade man ju kunnat gå och träna idag! Men jag får nöja mig med att äta hälsosamt tills det här är ute ur systemet så är det bara till att köra stenhårt sen! Ska iallafall gå och köpa Kuren på vägen hem :)


Have a nice day, folks!

Av Elisabeth - 6 januari 2008 22:22


Av Elisabeth - 6 januari 2008 19:18

Det är verkligen det som har gällt för mig sen jag kom hem från Åre! Har varit där i stort sett hela helgen, och det har varit grymt skönt att få bli lite ompysslad och få maten framställd utan att behöva lyfta ett finger! Haha!

Har precis kommit hem efter att ha legat och glott på House i ett x antal timmar! Bra serie de :)


Nu ska jag ta en Ipren till och lägga mig framför TVn! Sköööönt :)


Tjing!

Av Elisabeth - 6 januari 2008 11:35

Det känns som att jag är bakis idag. Men jag vet ju att det bara är febern som lurar! Vill verkligen bara bli pigg nu så man orkar ta tag i saker och ting!

Hade tänkt åka och hälsa på Sandra idag, men känner att jag inte har nån energi till det. Satsar på att ligga hemma och ladda inför imorgon istället då jag ska befinna mig uppe på Nipan 8.30 Komvux here I come :)


Snörvel

Mhm

Av Elisabeth - 5 januari 2008 21:48

Åååååhhh vilken seeg dag! Tvätt till tusen hade jag också! Var iallafall trevligt med middag hos mamma, fläskfilé, potatisgratäng och en apgod sallad! Yammm! :)


Just nu har jag faktiskt skittråkigt! Det blir ju inte så mycket roligare än såhär när man är sjuk. Det är jäkligt drygt måste jag säga! Man känner sig lite invalidooo!


Jaja, slutflummat för ikväll, dags för en ipren och sängen.


Tjao

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards