Alla inlägg under januari 2008

Av Elisabeth - 13 januari 2008 16:57

Då var det söndag igen då! Helgen har ju bara susat förbi som vanligt.


För det första så är jag så himla besviken på min faster som inte kom och firade pappa igår. Helt plötsligt ringer hon bara och säger att hon inte tänker komma för att hon hört från min andra faster i Umeå, som för övrigt är ett psykfall, att pappa ringer och snackar massa skit om henne till hon. Yeah, right. Men annars var det faktiskt helt ok, hade ju hoppats för pappas skull att det hade kommit lite mer folk, men han verkade nöjd! :)


Efter kalaset drog jag in på stan i snöyran och gick på Impuls med tjejerna! Det var ju längesen man provade på det här med en nykter utgång, men jag hade faktiskt jättekul! :) Efter stängning tog vi det vanliga varvet runt stan på div matställen för att fyllisarna skulle få nån mat! Sen blev det snöbollskrig för hela slanten! Hela vägen upp till mig, haha! Väl här hemma satt vi och surrade ända framåt morgonkvisten! Det dracks till och med whiskey och likör, dock inte jag då. Mys! :)


Har nog aldrig sovit så länge som jag gjorde idag! Åt frukost, gjorde mig klar och gick ner till pappa en sväng och satt där och surrade! Och nu ska jag göra middag! Tro vad man ska hitta på idag då?


Gokväll!

Av Elisabeth - 12 januari 2008 09:53

Imorse hade jag klockan ställd på 8, så jag klev upp och drog på mig täckbyxorna och gav mig ut på långprommis! Det var hur skönt som helst att vara ute och få frisk luft, fast det blev lite varmt på slutet :P


Nu har jag ätit gröt så ska bara vila ner den nu innan jag ska ner och simma!


:)

Av Elisabeth - 11 januari 2008 19:09

Fredag, thank god. Har dock varit ute och ränt ända tills nu, jag och pappa har handlat tills imorrn så vid 14-snåret ska jag gå ner till han och börja förbereda allt! :)


Annars har jag ju varit hos Säändro idag! Är så himla glad att jag har henne, vi har idag bestämt oss för att hålla oss nyktra fram till påsk! Det tycker jag är helt super, jag vet att vi kommer klara det galant! Det är ca 10v tills dess! Nån som vågar slå vad? ;P


Har precis fått lite mat i magen nu, har varit och storhandlat en massssa god och hälsosam mat! Ska ta och läsa igenom studieplanen nu för psykologin efter att jag röjt undan lite här. Hej och hå vad livet känns bra just nu! :)


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 10 januari 2008 23:33

har precis avslutat ett 48minuter långt samtal med Eje i teleluren! Hade mycket att prata om ikväll, haha! Är dock alltid lika givande att prata med Eje, man kommer kanske inte fram till lösningarna på våra problem, men nog får vi oss ett gott skratt iallafall :)


Det blev efter många om och med ingen simning för mig idag! Velade verkligen fram och tillbaka hela kvällen, men det slutade med en kväll framför TVn istället. Kanske är lika bra att vila resten av veckan så jag blir helt 100 från förkylningen!


Imorrn är jag ledig och ska åka ner en sväng till Sandra för att bland annat hämta min börs som har legat där sen julhelgen (innehållandes mitt gymkort, viktigt!!) och snacka lite skit! Får se hur länge jag blir där, ska iallafall på stan med pappsen på eftermiddagen för att inhandla lite stuff till 60-årskalaset på lördag! :)


Dags att krypa ner nu!


Godnatt!

Av Elisabeth - 10 januari 2008 14:30

Åååh, vilken skitdag. Är så trött och på dåligt humör! Kände mig så peppad till att gå och simma förut idag. Men icke nu! Får se om jag orkar pallra mig iväg sen eller åtminstonde ta en prommis, är ju bedrövligt det här!


Det känns iallafall som att det kommer gå bra att klara sig utan snus! Alltid något :)


Skitdaaag!

Av Elisabeth - 10 januari 2008 06:34



Godmorgon!

Av Elisabeth - 9 januari 2008 21:23

Jag tror aldrig jag har haft så lite pengar som jag har nu! :/ Januari är verkligen ingen höjdare när det gäller ekonomin! Fast å andra sidan är det inte direkt nånting jag verkligen behöver eller nåt jag speciellt jag ska göra just nu så.  


Och Malin! Jag ska också sluta snusa har jag bestämt mig för. Det är onödigt, äckligt och dyrt att snusa.


So long!

Av Elisabeth - 9 januari 2008 14:22

Veckan susar förbi bara, gud vad härligt! Snart är det helg igen! På söndag fyller min kära pappa 60 år! :) Så på lördag vankas det kalas! Ska naturligtvis vara världens bästa dotter och hjälpa han med alla förberedelser! Min pappa har inte några speciella intressen och är inte direkt den som vill brassa på när det gäller sånt här. Han dricker knappt en lättöl till maten liksom. Så det är väl kanske lite tråkigt! Men hur som helst kommer det nog bli roligt!


Sov länge idag, så har en massa energi till kvällens jobb! Inte alltför ofta man har det :)


Ha en fortsatt trevlig onsdag, folks!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
 
1
2
3
4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30 31
<<< Januari 2008 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards