Alla inlägg under december 2007

Av Elisabeth - 4 december 2007 20:35

Är så himla trött! Var riktigt jobbigt med spinning, både att gå dit och gå hem, haha! Men nu är det gjort vilket känns väldigt skönt! :) Skulle då lätt kunna krypa ner under täcket nu, men vill inte missa DHW så jag tvingar mig själv till att vara uppe! Ska dra iväg ett litet samtal till Eje och höra vad hon har för sig så kanske jag vaknar till liv lite grann! :P


Gokväll!

FY!

Av Elisabeth - 4 december 2007 14:11

Har äntligen tagit tag i diskberget som blev efter helgens festligheter! Orkade aldrig det igår pga min sinnesstämning :P Men nu är det gjort, och det måste ju vara det äckligaste man kan göra, att diska upp efter en fest! Fy bubblan..


Annars har dagen varit som alla andra dagar, la mig i grillen efter jobbet och gick och handlade lite käk som jag snart ska börja med! Måste verkligen få in mina ätar-rutiner igen, har börjat slarva så hemskt med maten den senaste tiden! Very bad. Det är tur man tränar mycket! :P


Later!

Av Elisabeth - 3 december 2007 22:46

Så himla skönt att den här dagen snart är slut! Är så glad att jag tog mig ner på pumpen efter mycket velande fram och tillbaka. Har bokat in mig på spinning imorrn och pump igen på fredag. Bara till att blåsa på!


Det känns som att den här veckan kommer bli riktigt seg, men det händer mycket så det är bra! Frissan på onsdag morgon och julbord med jobbet på kvällen. Lilla julafton med julklappsutdelning på jobbet på torsdag. Ja det var väl kanske inte så mycket kanske, men det blir nog skoj! Har iofs aldrig varit med om att det varit så tjafsigt på jobbet som det är nu, helt slut när man kommer därifrån..


Jaja, nu ska jag krypa ner i min underbara säng och förhoppningsvis INTE drömma mardrömmar, har som fått nog av det nu! :P

Halleluja, måndagen är över!

Av Elisabeth - 3 december 2007 18:49

Snacka om deppostäming på Nipstaden, är ju bedrövligt vad måndagar gör med humöret! Nu är det iallafall dags att gå ner och "plåga" musklerna på pumpen, jäklar i min låda om jag inte är på bättre humör när jag kommer hem! Annars kan det nog vara så illa att jag säljer mig själv till högstbjudande på Blocket..


Adios

Av Elisabeth - 3 december 2007 16:25

Jaha, som väntat mår man ju piss idag! En kär vän tog som orden ur min hjärna på sin blogg idag tror jag;


"HATAR måndagar. All ångest som jag lyckades förtränga igår kom som ett brev på posten imorse istället. KUL! Ibland undrar jag hur jag tänker? OM jag tänker överhuvudtaget?! Jag vet ju vad som gäller."


Snyggt, Mallan. 


Den här dagen skulle man kunna stryka ur protokollet rakt av, den har varit lång, jävlig, jag är trött, jag är less och vill bara lägga mig ner och dö, alternativt banka in lite vett i huvudet på mig själv. Bra så? Japp!


Tack, hej.

Av Elisabeth - 2 december 2007 20:43

Åååååååååååååååååååååååååååååååh jag är så bakis så jag tror jag döör! Tänk att man aldrig kan lära sig att dricka som en normal människa?! :P


Jaja, iallafall, kvällen igår var klockren måste jag säga! Jag och Eje startade upp tidigt med piggelindrinkar och när resten av folket dök upp korkade vi upp glöggen! Surrade mest på hela kvällen med alla, kom inte så många men det gjorde inte så mycket eftersom jag stack till Långsele helt appropå ingenting! Drack alldeles för mycket vin, så det är liksom lite dimmigt, om inte helt nattsvart! Men om jag inte minns helt fel så var det väldigt najs, massa vin (som sagt), sällskapsspel och vildmarksbad!


Mer död än levande är man ju idag, åkte hem vid två ungefär, sen gick jag och Eje på City och åt, kollade lite på stan och sådär. Sen gick vi hit och la oss på soffan och snackade skit och skrattade så tårarna sprutade över våra bravader ;) Vi får ta en efterfest med övernattning nästa gång Eje! Absolut!


Syrran har nyss gått hem, har sett på Evan den allsmäktige, var väl helt ok, men absolut inget mer. Så nu sitter jag här i min ensamhet och tänker, överanalyserar, blir knäpp?! Aa, ungefär. Varför ska det vara så himla svårt jämt? Varför kan det inte bara få vara enkelt nån jäkla gång? Äh, en mini-promm och en dusch på dehär nu så kanske livet känns lite lättare! ;P


Jag tror jag är fast.

Av Elisabeth - 1 december 2007 15:00

Nu har man yrat runt som en dåre, både på stan och här hemma! Så nu är det såå fint här, luktar jul gör det också! :) Mys!


Hittade ingenting att ha på mig på stan idag heller, så det blir till att gräva djupt i garderoben nu! Hoppas iallafall på en trevlig kväll! Nu ska jag ta en dusch, piffa till mig och dricka en kall innan Eje kommer! :)


Skål och välkommen!

Av Elisabeth - 1 december 2007 10:13

Hahaha! Snacka om att man var yr inatt! Har drömt 711 mardrömmar inatt igen! Åsså fick man ju ett litet fyllesamtal av en viss MD och då trodde jag klockan var 7 på morgonen! Heeeeelt sjukt! Så man var lite bananas uppe i huvudet må jag då säga! :P Nästan så man skulle kunna tro att det var jag som var full och inte hon!


Har nuss duschat nu, så ska sminka mig och fixa frippan och gå ner på stan! :) Måste verkligen hitta nånting att ha på mig ikväll, men jag är väl inte alltför hoppfull!


Tonight is the night!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards