Alla inlägg under december 2007

Av Elisabeth - 22 december 2007 23:07

..och jag har varit så sinnessjukt trött hela dagen! Var jättemysigt hos Mallan igår med glögg, ost och kex, fudge, pepparkakor.. Och så massa surr såklart! ;) Tror vi kommit fram till någon slags vettig planering nu iallafall! Åkte hem vid halv tolv, la ner huvudet på kudden strax efter halv1 men kunde banne mig inte sova! Så mitt humör har ju inte varit på topp idag, tyvärr..


Ska försöka få mig lite sömn nu iallafall, jobbet kallar imorgon kl 7. När jag slutat 16 väntar mys med familjen :)


Godnatt!

Av Elisabeth - 21 december 2007 17:40

Sitter i Sandras butik nu medans hon säljer klappar för fulla muggar! Ska nog köpa mig en klapp eller två, sen är jag KLAR! Skönt de :)


Har stressat på ganska mycket idag känner att kroppen börjar varva ner nu! På en timme lyckades jag iallafall gå hem från jobbet, duscha, byta om, sminka mig, föna håret.. Inte illa pinkat om jag får säga de själv :) Känns tråkigt att jag måste åka hem ikväll. Hade gärna stannat kvar.. Men men, jag kommer ju tillbaka på tisdag igen! :) Nu ska jag njuta av kvällen! Sådeså!


Tack&Bock

Av Elisabeth - 21 december 2007 06:17

Har då inte fått mycket till sömn inatt, kan inte fatta varför jag har börjat få så svårt att sova?! Och när jag väl lyckas så drömmer jag 47328957mardrömmar, helt sjukt. Är iallafall upprätt och påklädd så.. God morgon!


Idag är det bara 3dagar kvar till julafton och 9dagar kvar till Åre! Wicked!

Av Elisabeth - 20 december 2007 22:35

Phu, känns som att jag verkligen rejsat igenom hela kvällen! Flängt runt på stan, slagit in alla klappar och kom på mitt upp i allting att jag inte stoppat något i munnen sedan klockan 12 när klockan kanske var 20!! Och vad gör man då? Jo, man går upp till mamma och äter 511mackor, typ. Daah, blir galen, kommer se ut som julgrisen själv när den här julen är över! Men ja, är väl bara att förfalla det och ta tag i skiten igen efter nyår. Eller?!


Jaha, syrran hade ju åkt iväg till Maria hon så jag ringde och tvingade dit mig själv för lite sällskap och fika! :D Kaffe och lussebulle, göttans! (Återigen, julgrisen...) Har precis tagit en lååång dusch och ska inom en snar framtid förflytta mig till kojen, imorrn blir det jobb 7-15! Efter det den efterlängtade myskvällen hos Mallan, kommer längta hela dagen imorrn! :)


Nattski!

Av Elisabeth - 20 december 2007 14:54

Det var den arbetsdagen det! Har gått jättebra, endast lite "små-snuvig" nu, skönt att vara tillbaka på banan igen! :) Nyss kommit hem och möttes av en hög brev innanför dörren. Tur att bara en av dom var en räkning, annars hade jag nog fått krupp med tanke på hur mycket utgifter man har denna månad! Besviken på lönen blev jag också. Urk. Iallafullafall så ska jag tillbaka till skolbänken den 7e januari :) Ser fram emot det jättemycket, ska bli så himla kul! Hoppas det går bra att kombinera med jobbet nu bara, men det gick ju galant sist, så varför skulle det inte göra de nu?


Syster är också på väg hem nu, vilket känns så himla bra! Ska snart dra på staden med pappsen nu och inhandla det sista sen är det raka spåret upp till mor!


Lateer!

Av Elisabeth - 19 december 2007 18:06

Hemma från Dollar, köpte inte ett skit.


Och nu är jag less. Riktigt pissless till och med! Bara för att man ringer och frågar en sak behöver det inte suckas så det hörs hela vägen ner till Skåne! Ursäkta att jag sa nåt! Är det så jobbigt så, fine, låt det vara då!


Döden, döden, döden

Av Elisabeth - 19 december 2007 14:40

Nu är jag less på att ligga i soffan och snora! Har tagit århundradets längsta dusch, kastat på mig nåt vi skulle kunna kalla kläder och ska om ca en halvtimme bli upphämtad för att följa med Eje&Co på Dollar! Skulle ha gått med pappa på stan egentligen, men vi får ta det imorrn istället!


Sådeså!

Av Elisabeth - 19 december 2007 12:28

Idag fick jag lov att sjukanmäla mig från jobbet, så där rök 5timmar, inte kul jul. Trodde jag skulle må bättre idag, men icke! Det känns fortfarande som att huvudet väger 500ton och jag känner att febern ligger och lurar fortfarande! Känns inte så kul, med tanke på att jag har 1miljon saker att göra. Har bland annat en tvätt som inte är av denna värld, julisar som ska inhandlas.. Ja visserligen bara 2st, men ändå! Börjar få lite panik..


Och så längtar jag grymt mycket till fredag nu! DÅ MÅSTE jag vara frisk!! Då ska vi brudar nämligen samlas hos Mallan för lite glögg, mys och Åre-snack :) Ska bli så himla mysigt! Tyvärr måste jag åka hem redan på kvällen vid halv tolv eftersom jag börjar jobba kl 7 på lördag! Men det ska nog hinnas med lite glögg och surr ändå ;)


Nä nu ska jag ta nåra Ipren och lägga mig på soffan och se Våra Bästa År!


Uschfyåblä!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25
26
27 28 29 30
31
<<< December 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards