Alla inlägg under november 2007

Av Elisabeth - 17 november 2007 17:42

Hmmm.. Det blev ju ingen läsning iallafall och definitivt ingen "plockning".. Istället har jag storstädat hela lägenheten och börjat fundera starkt på om man kanske skulle gå ut en sväng ikväll? Egentligen känns det ju riktigt ovärt med tanke på att man vet precis hur man kommer må imorgon, all skit man kommer stoppa i sig.. ja, det slutar ju aldrig bra, så mycket vet man ju! Fast samtidigt känns det ju inte så himla skoj att sitta här hemma själv och ruttna.


What to do?

Av Elisabeth - 17 november 2007 15:40

Har haft en sån himla bra dag! Sovde ut ända till 10, underbart skönt var de! :) Klev upp och gjorde mig iordning och mötte Eje vid 11 så gick vi ner på stan! Shoppade lite kanelrökelse, en BH, leggings och en kofta m.m Gick och fikade på både Cayenne och Lilla Cafét, haha! Tycker om fika vi ;)

Så nu har jag precis landat här hemma, ska ta och plocka ihop lite grann nu och lägga mig och plöja igenom alla tidningar jag har köpt! Ikväll blir det lugna gatan, ska bara känna lugnet och njuta av ledigheten! Har inte mycket till liv jag! Om det är nån som vill komma och hälsa på är det bara att hojta till! :P




Ha en trevlig kväll alla!

Av Elisabeth - 16 november 2007 12:41

Herregud vad bra det känns att det är Fredag!


Vaknade imorse när klockan var tjugo i 7, visste knappt ut eller in! Lite stressigt, ja. Hade iallafall tur som fick promm-sällskap av Dessan ner, framme prick 7! Phu! Dagen har gått otroligt fort, skönt när man ska vara ledig i två dagar! :) Ikväll ska jag och Karro iallafall gå på pump! Något mer har jag inte inplanerat för kvällen! Nu ska jag iallafall kolla på den mest meningslösa serien i hela världen som man följer bara för att.. Ja egentligen varför? Våra bästa år suger ju.. Faktiskt.


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 15 november 2007 21:00

Börjar bli riktigt trött, har ju bara legat och såsat hela kvällen så! Surrat lite med Säändro i teleluren, kollat på Lyxfällan.. ja, inte många knop här hos mig alltså!


Imorrn är det iallafall fredag, underbara dag! Jag ska faktiskt inte göra ett piss i helgen, hör och häpna! Jag ska inte jobba, inte ut och festa.. Ingenting! Det måste vara år och dar sen det hände! :) Ska bli så himla skönt!


Näni, nu blir det nog några OTH-avsnitt innan man kastar in handduken för ikväll!


Tjingeling!

Av Elisabeth - 15 november 2007 17:50

Vad less jag är nu! Här simmar man ett x antal längder, går ner och ska vänta på steppen och så är det inställt p ga sjukdom! Jag som verkligen hade sett fram emot att gå på det idag :( Skit också!


Vad ska man göra nu då?

Av Elisabeth - 15 november 2007 06:25

Usch, jag är verkligen ingen morgonmänniska! Hade lätt kunnat krypa ner under täcket igen och sovit typ.. hela dan :P Menmen, sånt är livet, jobbar till 16 idag sen blir det nog raka spåret upp till simhallen och simma några längder innan steppen! Så ha en bra dag alla! :)


Snaaark

Av Elisabeth - 14 november 2007 14:04

Halvvägs genom veckan redan, här går det undan!

Slutade 12 idag som vanligt, sen dess har man väl inte gjort några större ansträngningar! Sitter väl mest bara och väntar på att tiden ska gå så jag får gå och träna nån gång! Har dödens träningsvärk i mina stackars armar, men det ska nog gå bra att boxas ändå ;)


Och nu undrar jag.. Blir det nå Sundsvall i helgen tro? Vill ju veeerkligen fara! Men egentligen borde jag vara försiktig nu med kosingen med tanke på Åre-resan.. Åhh, jag som hade tänkt köpa så mycket till läggan nu! Men att fira nyår i Åre ser jag som en mycket roligare sak att lägga pengarna på än ett överkast eller nya gardiner ;P Sånt kan man alltid köpa sen! Håller på att längta ihjäl mig i vilket fall som helst, kommer bli 5grymma dagar har jag en liten känsla av!


Näni, en prommis på dehär kanske?

Av Elisabeth - 13 november 2007 22:48

Den här kvällen har varit som en enda stor dimma! Kom upp till mamma, gjorde stuvade makaroner och korv till lillebror, la mig på soffan.. Vaknade typ av att mamma och Anders kom hem och då var klockan åtta! Haha! Snacka om döing. Nu blir det sova igen, fast nu blir det i min skäna säng istället :)


Sleep tight!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards