Alla inlägg under november 2007

Av Elisabeth - 22 november 2007 14:14

Men dö inte vilket helvete man haft på jobbet idag! För det första var vi en personal kort, som vanligt, börjar bli riktigt less på det nu! Fotvård för alla boenden, sprang som en dåre över hela Solgården! Sen skulle jag upp på sjukan med en tant. Så man har verkligen fått veta att man lever idag! Äntligen hemma nu iallafall! SKÖNT!


Torsdag är det idag va? Känns som att den här veckan bara svishat förbi! Jobbar heela helgen, jobbar fram tills onsdag faktiskt. Det känns ju kanske lite mindre skönt. Aja, ska sluta babbla nu och vila upp mig innan det är dags för träning!


Hörde förresten den här låten på radion idag. Påminner väldigt starkt om mina och Sandras yngre dar tillsammans! Haha! Tack&Hej!



Av Elisabeth - 21 november 2007 15:45

Sov verkligen som en gud inatt, förmodligen för bra eftersom jag vaknade 06.45 Hatar att försova mig, hela dagen blir bakvänd på något vis. Har iallafall haft möte idag igen, fått lite handledning av en demens-ssk, tycker dom där träffarna är superbra eftersom man direkt inte är utbildad till det man håller på med! Många kanske tror att det är hur lätt som helst, men det kan vara riktigt svårt och man kan hamna i många knepiga situationer många gånger, så det är bra att man får lite tips!


Nä nu kurrar det i magen så dags att fixa lite käk och vila en stund innan träningen! :)


Byyee

Av Elisabeth - 20 november 2007 20:45

Nu längtar man om möjligen ÄNNU mer till Åre-resan! Surrade nämligen med Eje lite nyss, dom hade också bokat en stuga där nu, 8pers! Kanon! :) Har nog aldrig varit såhär laddad och förväntansfull inför någonting känns det som, det är typ det enda jag tänker på nuförtiden! :)


Blev iallafall ett härligt pass på 2timmar med Karro idag, så inatt kommer man ju sova som en Gud! Orkade till och med göra riktig middag när jag kom hem! Men nu är jag heelt slut som artist, så nu blir det fruktsallad och te på soffan till Desperate! Ha en bra kväll! :)


Åre, åre, åre.....

Av Elisabeth - 20 november 2007 12:24

Idag har man verkligen insett hur beroende man är av ström, hade ett strömavbrott på en timme på jobbet nu på morgonkvisten, mitt i allt morgongöra! Inga sängar gick att höja/sänka, inga lyftar som fungerade, kolsvart.. Ja det vart liksom lite tokigt! Så det har blivit lite av en stressig dag, speciellt när vi varit kort med personal idag (som vanligt..). Nu är jag hemma på rast och ska hämta träningskläderna och slita med mig nån vettig lunch så ska vi ha gruppträff när jag börjar igen! Vill bara att den här arbetsdagen ska ta slut nån gång så jag får gå och träna!!


Have a nice day!

Av Elisabeth - 19 november 2007 22:10

Äntligen slut på denna bedrövliga måndag! Den här dagen har verkligen varit kass, på alla möjliga sätt och vis. Det är en himla tur att man har bra arbetskamrater som förstår att man måste få ha såna dagar också och som muntrar upp en! Och jag var nog inte ensam om att vara less idag fick jag en känsla av :P Men nu är jag äntligen hemma, fått tagit en lååång varm dusch och ska snart gå och sussa! Själv.. som vanligt!


Imorgon är en ny dag med nya tag! Jobb 8-16, sen Jocks med Karro! Ska bli riktigt skönt att få röra på fläsket känner jag! :)


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 19 november 2007 10:35

Är heelt kraschad idag, fy bubblan! Känns riktigt jobbigt att man nu har 10arbetsdagar framför sig! Börjar 13 idag och jobbar till 21. Jag har sovit alldeles för länge också. Hinner inte träna nånting idag.. Säger då de. Måndagar. Vilket jäkla påhitt!!


Zzzzzzzzzz

Av Elisabeth - 18 november 2007 22:15

Den här underbara låten får avsluta min söndag. Och Daughtry ska spelas högt. Bara så ni vet.


Enjoy!

Av Elisabeth - 18 november 2007 16:09

Hahahah! Ja, min lördag kväll började med några One Tree Hill-avsnitt, Cosmopolitan och Veckorevyn och slutade hemma hos Eje med en vin-box och en salig blandning av fulla människor! :P


Hade bestämt mig för att stanna hemma, hade svidit om till myskläder och hela kitet! Men när Eje ger mig order om att träffa dem utanför Impuls kl 23 kan man inte säga nej ;)


Dom kom och plockade upp mig istället, tack gode gud, när jag i ren panik slitit ut halva garderoben för att hitta nåt att ha på mig och gjort ett halvhjärtat försök till att försöka göra mig snygg! Sen blev det raka spåret till baren på Impuls för en Irish! Satt bra den! Hade väl inte sådär jättekul i början må jag säga, det fanns ingenstans att sitta och knappt några man kände ute! Men det vände minsann när man fått i sig några glas och efter stängning drog vi upp till Eje för lite efterblås! Drack vita afrikanska fötter (haha) och hade riktigt trevligt ;)


Idag känns det ju som att man blivit nerstampad av en elefant eller nåt, men hade en himla trevlig kväll så det är det nog värt ;) Är iallafall glad att jag gick ut! Nu ska jag gå ner på Konsum och köpa lite karra!


Kvällens citat:

"Men.. jag vill ju gå på en efterfest med övernattning!"


Hahaha, stenskön människa!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
      1 2
3
4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30
<<< November 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards