Alla inlägg under oktober 2007

Av Elisabeth - 8 oktober 2007 12:22

Känner mig så deppig idag! Visst brukar måndagar vara hemska, men såhär illa? Helt sjukt. Fast jag vet väl själv vad det beror på, man är väl inte mer än en människa med känslor, så är det ju bara!


Jag tänker iallafall vara en riktig latis och gå och lägga mig en stund nu såhär efter ett hårt arbetspass! Sen ikväll så blir det simning och pump, ska bli skönt att blåsa på med träning hela veckan nu och även ta en vit månad till! Har 3 jobbhelger framför mig så det kommer gå skitbra!


Skitdag

Av Elisabeth - 7 oktober 2007 21:28

Hade riktigt kul igår faktiskt! :) Startade upp hos Sandra med lite god mat och några vinglas och såklart en Irish Coffee till efterrätt ;) Skulle kunna dricka en sån om dan! Eller nä, nu överdriver jag, men gott var det! Det var egentligen tänkt att vi skulle gå på en annan fest, men slutade med att vi var en tapper liten skara som blev kvar där hos Sandra! Skitkul hade vi! Fast av någon konstig anledning for vi ner på Kramm jättetidigt! Fast gick ju bra de med, blev en lång kväll innehållandes dans, surr, skratt, kramar, surande, vinglande, bråk, öl, drinkar och en massa mer! Gick bort på Sylos efter Kramm stängde sen fick man skjuts av en snäll själ hem till Bruket, kröp ner bredvid Sandra (haha) som redan kommit hem, somnade några sms senare! :P


Som vanligt vaknade man skittidigt, mer död än levande har man väl varit idag! Efter att vårt lilla gäng varit och käkat på Jakten och tagit en glass på Dollar la Sandra och jag oss i sängen och sov i tre timmar! Nu är jag iallafall hemma igen, vilket suger ganska hårt. Urk! Har varit och hälsat på Eje iallafall, nu ska jag slå på nån film innan det blir till att sova! Måndag imorrn och dags för nya tag! Fy bubblan..


Love is Wicked och killar suger.

Av Elisabeth - 6 oktober 2007 10:44

Då var man installerad i Kramfors igen, grymt skönt! :) Igår kväll blev det några väl behövda groggar efter några timmars hårt arbete! Men blev ändå en tidig kväll, så imorse var man pigg och alert! Ska hjälpa Sandra putsa dom sista fönstrena nu i butiken så ska jag och Mallan sticka på Bakfickan och käka sen! Ikväll är det fest! :)


Haaaj

Av Elisabeth - 5 oktober 2007 12:51

Gud vad skönt att det är fredag! Har precis kommit hem från frissan, skitnöjd!! Blev riktigt kort den här gången, och mörkt med en tjock bronsfärgad slinga. Jenny är grym! :D


Nu är det bara att invänta jobbet, börjar 15 idag och när jag slutar 20 blåser jag iväg till Sandra! Så trevlig helg allihop!


Byee!

Av Elisabeth - 4 oktober 2007 14:11

Här är man ambitiös och ska gå till mammsen och tvätta (eftersom en annan sköt upp det tidigare i veckan när det egenligen skulle göras) men då är det ingen hemma! Typiskt!


Slutade 12 idag, som vanligt typ, har plockat på här hemma nu, vill ju att det ska vara fint när jag kommer hem på söndag! Ska ju bo hos Säändra från imorrn tills söndag, ser jag verkligen fram emot! :) Så länge sen nu!! Hoppas mamma kan skjutsa mig nudå, annars blir jag putt!


Jaja, nu ska jag väl ta och fortsätta här hemma, ska väl gå på stepupen ikväll och kanske coren, får se. Får ju röra på sig och svettas iallafall, huvudsaken de!


Tjing!

GA

Av Elisabeth - 3 oktober 2007 21:18

Finns väl inte så mycket att säga om den här dagen, jobbade till 14, plockat och grejat, diskat.. Varit på air-box, jobbigt, men så himla skönt att få svettas ;) Nu ska jag lägga mig på soffan och se Greys Anatomy! Efter det blir det dusch och One Tree Hill! Snart sett klart nu, kommer ha abstinens när det inte finns nå mer att se, aah! :P Snacka om att inte ha något liv!


Overandout

?

Av Elisabeth - 2 oktober 2007 16:58

Känns jobbigt att det bara är tisdag, hua :/

Idag efter jobbet var jag på vårdcentralen och pratade med en läkare om mitt knä! Har haft ont så himla länge nu och det verkar inte vilja bli bättre. Fast just idag, bara för att jag skulle dit, så gjorde det inte ont! Men jag ska iallafall få komma på röntgen och kolla hur det står till. Kollade också runt på stan efter nån billig trasa att dra på sig i helgen, men hittade ingenting! Pank som en kyrkråtta är man ju, bedrövligt!


Annars har jag precis ätit korvstroganoff och ris och är helt fast i One Tree Hill, men nu vill ett avsnitt inte fungera, då blir man sådär lagomt glad! Ska väl försöka ha mig iväg på något träningsliknande sen hoppas jag, har en rätt skön träningsvärk sen igår, men bara till att blåsa på ändå de! :)


Jag vill ha heelg

Av Elisabeth - 1 oktober 2007 12:36

Idag har det gått fort! Gick som en dans att jobba, även fast jag såg ut som döden själv imorse och tröttare än jag någonsin varit förr känns det som! Men nu när arbetsdagen är slut är det bara att börja med dagens övriga sysslor som är att boka en plats till kvällens pumppass, gå ner på jocks och kirra medlemsskap, samla ihop all tvätt och gå till mammsen och tvätta, städa och plocka, diska, laga mat.. Har jag glömt nåt? Listan skulle kunna göras hur lång som helst tror jag. Inser också att jag den här månaden kommer få leva väldigt snålt eftersom utgifterna den här månaden inte var av denna värld! Förstår inte varför allt måste komma på en gång?! Det är iallafall ganska tur att jag har frysen full med mat, gjorde en riktigt stor lasange i veckan :) Jaja, som att någon bryr sig om mina små i-landsproblem, nu ska jag ta tag i det här så det blir gjort!


Måndagar är ett jäkla påhitt de också..

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards