Alla inlägg under oktober 2007

Av Elisabeth - 18 oktober 2007 09:28

Den här veckan har ju faktiskt gått ganska fort! Härligt! :) Så, idag är det torsdag och eftersom jag jobbar helgen är jag ledig idag! Tänkte strax ta itu med disken och sen blir det frukost! Simhallen öppnar inte förrns klockan 13 så det blir nog kanske en prommis innan dess :)


Är så himla pank nu också, vill ha lön!! Ringde och kollade igår, men som vanligt blev man besviken, trodde jag skulle få mer, men icke! Känns ju skönt att man iallafall får den här klumpsumman i december och löneförhöjning i januari :) Vet ju iochförsig inte om jag får fortsätta efter jul, händer massa saker där nere nu. Det som är så komiskt är att ingen vill prata om vad det är som händer! Plus alla dessa nya lagar som kommer, det är helt sjukt! Man kanske vill veta om det kommer finnas några jobb framöver eller om man ska försöka söka sig efter något annat?


Jaja, nog med svammel, dags för diskning!


Över&Ut

Av Elisabeth - 17 oktober 2007 16:34

Vart ett mycket givande besök uppe hos mamma! Pratade med en studiehandledare där uppe och har nu sökt 2 kurser till våren!




Psykologi A - Du får kunskaper om olika psykologiska teorier om människans beteende, betydelsen av arv och miljö, människors relationer samt gruppers sätt att fungera. Du får också utveckla insikter och kunskaper som kan utnyttjas i vardags- och yrkesliv.


Folkhälsokunskap - Kursen ger kunskap om faktorer på global och nationell nivå som påverkar hälsan för olika grupper samt lagstiftning som styr folkhälsoarbetet nationellt och internationellt. Du lär dig också om vanligt förekommande folksjukdomar och vilka insatser som kan stärka hälsan.



Psykologin kommer jag läsa här hemma som jag läste NaturkunskapB förra hösten, då träffades vi en gång i veckan och hade en lektion! Folkhälsokunskap kommer vara på heldistans som jag bara läser hemifrån och gör prov uppe på Lärcenter. Känns så himla kuuuuul, jag vill börja nu på en gång!! :D


Nu har jag iallafall slängt i mig lite spagetti och köttfärssås, det var yummie! Så nu är det bara till att packa väskan och bege sig ner på badhuset och blåsa på! Måste dock vila ner maten lite innan, sjukt mätt är jag!


Toodles!


Av Elisabeth - 17 oktober 2007 14:06

Skönt med långprommis! :) Just nu funderar jag faktiskt på att traska iväg på en liten till runda, upp till mamma och hälsa på henne på jobbet! Passa på att kolla lite kurser och sådär! Är ju faktiskt riktigt fint väder också så det är nog absolut värt det! :)


So long!

Av Elisabeth - 17 oktober 2007 07:25

Usch vad trött jag är! Börjar om ca en halvtimme så det är snart dags att pallra sig iväg! Idag blir det väl en långprommis efter jag slutat jobba, hem och känna lugnet så blåser man på med simning och air-box ikväll! Känns ju riktigt jobbigt med air-box med tanke på att träningsvärken i mina ben is killing me! Men det ska nog gå bra, det man inte dör av gör en bara starkare, eller hur var det nu igen? :P Aja, ska sluta babbla nu och börja traska neröver!


Have a nice day!

Av Elisabeth - 16 oktober 2007 12:24

Åh herregud, jag har sovit 12timmar inatt! Gud vad skönt! Fast har ju faktiskt klivit upp vid 6 några dagar i rad nu så kanske inte så konstigt, haha! Jobbar iallafall kväll ikväll, 16-21, så ska snart dra ner och simma en sväng. Så mycket mer än så blir det inte idag skulle jag tro!


Haaj

Av Elisabeth - 15 oktober 2007 21:51

Det bästa med att träna är efteråt när man kommit hem, käkat nåt och duschat! Känns så himla bra, ingenting som slår den känslan! :)

Nu har jag tänt några ljus här inne och skulle egentligen se Supersugen, men den funkade tydligen inte så det får bli något annat, skulle kunna tänka mig att plöja igenom några OC-avsnitt faktiskt! :) Länge sen man såg de nu!

Nattinatti!

Av Elisabeth - 15 oktober 2007 15:34

Idag är ingen vanlig dag, för det är Spetsens födelsedag ;) Grattis hjärtat! Saknar dig jääääääääättemycket, men om nåra veckor ses vi igen! Wohoo!


Ja, annars är det ju måndag igen då, idag var ju a walk in the park om man jämför förra måndagen! Det var misär, huuga. Har inte gjort så mycket mer än att jobba idag, suttit och beställt lite grejer till sovrummet och träningskläder nu från Ellos! Blev en liten klänning också, kunde inte låta bli ;) Ikväll blir det iallafall pump igen, ska bli skönt! Nu ska jag iallafall försöka kocka ihop någon mat iallafall!


Håller med dig Sandra, det suger att sova själv!!

Av Elisabeth - 13 oktober 2007 23:11

Nu sitter jag här med tandborsten i munnen efter en härlig myskväll med syster! :) Beställde hem mat från Nipvallen till middag, blev en grekisk sallad, är ju så himla gott! Sen har vi legat och såsat i sängen till Simpsons och One Tree Hill! Skönt att vi hann umgås lite grann iallafall, imorrn far hon hem en halvtimme innan jag går på mina lediga timmar, typiskt!


Innan syrran gick hem beställde vi också löshår från happyhair, bara för att testa! Såna där clips som man bara fäster fast, 399kr. Billigt och bra! :) Ska bli intressant att se hur det ser ut!


Jaja, nu ska jag ta och kasta ikull mig för ikväll och ställa klockan på halv 6 som vanligt! Back to work imorrn igen!


Najt!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards