Alla inlägg under oktober 2007

Av Elisabeth - 25 oktober 2007 12:24

Yää, sitter hemma och ugglar på min rast, tänkte hämta träningskläderna så jag kan sticka iväg direkt efter jobbet! Simning och Step up ikväll blir de! :)

Skönt att jobba en hel dag faktiskt, så trist att jobba dom här 5timmars-passen dag ut och dag in! Näni, nu hörde jag att posten kom så det är väl bäst man tar sig en titt! (inga räkningar, tack!)


Have a nice one!

Av Elisabeth - 24 oktober 2007 21:15

Är på lite bättre humör nu faktiskt, nu när man har gjort bort träningen och allt! :) Förutom träning så har jag städat här idag, tänkte bädda rent, men eftersom min nya säng kommer nästa torsdag är ju de ingen större mening! Längtar sååå! Fast det kommer ju kännas ännu tommare när man går och lägger sig då, uuuh är så less på att sova sjeeelv :(


Well, nu ska jag fortsätta kika på Greys innan det är dags för en dusch och nanna kudden!

Night!

Av Elisabeth - 24 oktober 2007 11:06

Idag är jag ledig, sköönt! Klev upp för 2timmar sen, men har fortfarande inte tagit tag i mig själv! Ska väl ta och göra det snart, måste diska iallafall, får ångest av att ha så mycket disk :P Plocka ihop lite grann här ska jag också göra, sen blir det prommis! APT´n igår var riktigt seg och slutade inte förrns 15.30 så jag hann inte gå och simma nåt, så idag måste man ta igen det man har missat! :) Ikväll blir det simning och aerobicdance! Yää.


Den här veckan känns så himla seg!! Har egentligen ingen ork eller lust att göra nånting alls! Och helgen ser jag inte fram emot heller, kommer bli så mycket stress! Syrran kommer iallafall hem och är hemma hela veckan, känns skönt! Jaja, nu ska jag ta tag i det här!

Snark

Av Elisabeth - 23 oktober 2007 12:07

Mår lite sådär halvkonstigt idag också, vette tusan vad det kan bero på? Jaja, har iallafall sovit sådär härligt onödigt länge idag, även fast jag inte skulle göra det! Har ätit frukost, duschat och gjort mig klar för att gå ner på Arbetsplatsträffen nu iallafall, när den slutar ska jag gå och ta några simtag! Börjar jobba 16.30 så det blir väl inte mer än så idag!


So long, suckers!

Av Elisabeth - 22 oktober 2007 22:09

"Tonight you arrested my mind when you came to my defense
With a knife in the shape of your mouth
In the form of your body
With the wrath of a God
Oh, you stood by me
Belief"



Åh vad länge sen jag lyssnade på Gavin! Förra året nötte jag verkligen hans låtar 24/7! Hade nästan glömt bort hur bra han var!


Happ, då var den här måndagen äntligen slut, känns väldigt skönt! Var med nöd och näppe jag tog mig ner på pumpen ikväll, har mått riktigt kasst ända sen jag kom hem förut idag :/ Allmänt illamående, yr och skakig! Inte bra! Ska ta och bädda ner mig strax, morgondagen kommer bli a long one! Arbetsplatsträff, träning, jobb.. Ja, lite av varje! När jag kommer hem efter 21.30 kommer jag i vilket fall som helst vara helt död. Måste börja öva till Högskoleprovet också, börjar bli lite pirrigt!


Nighty lovers!

Av Elisabeth - 22 oktober 2007 14:42

Är såååå himla trööööööööööööttttttt....


Var inte kul att kliva upp imorse! Huvva! Det är ett under att jag lyckades ta mig ut på en prommis när jag hade slutat! Blir ju pump ikväll också, hade tänkt simma innan men frågan är ju om man verkligen pallar det? Alldeles skakis, vet inte alls vad det kan bero på! Jaja, får väl se vad det blir av mig! Måste nog lägga mig en stund nu iallafall.. Sad but true.


Dööd

Av Elisabeth - 21 oktober 2007 23:31

Haha!

Av Elisabeth - 21 oktober 2007 23:09

Jaha, det var den helgen det! Precis som alla andra jobbhelger, riktigt tråkigt faktiskt! Var på riktigt dåligt humör ett tag, men sen ringde Sandra, då vart jag genast lite gladare, haha! Tycker dom här 2veckorna kan få gå lite fort nu så jag får fara och hälsa påååååå!!


Hade delad dag idag, så blev en prommis på timmarna. Har ju varit kanonväder idag :) Slutade 21, har sett lite OTH å nu sitter jag här med en handduk på huvudet och känner mig allmänt mongo! Ska väl ta och traska bort till min säng (som jag för övrigt är väldigt less på, vill ha min nya!!) för imorrn bitti ringer klockan 6.30


That´s all folks!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8
9
10 11 12 13
14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25
26
27
28
29 30 31
<<< Oktober 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Skapa flashcards