Alla inlägg under september 2007

Av Elisabeth - 2 september 2007 16:35

Då var det slut på arbetshelgen, skööönt! Kan man slappa resten av kvällen, rör mig inte en meter utanför lägenheten, speciellt inte när det är så dåligt väder!! :P


Fick besök av Chaffis-Mallan igår kväll/natt också, det var oväntat, haha! Men jag var ju vaken så det var bara roligt att hon kom och hälsade på och surrade lite grann! Blev hyffsat sugen på Vemdalen över nyår, så jag hoppas verkligen det blir av! :) Skulle vara kanon. Känns inte direkt som att man vill gå på Kramm som man gjorde förra året direkt, var inte mycket att hurra för! Så hoppas, hoppas, hoppas vi tar oss dit! :)


För övrigt så är jag så sjuuuuuuuuukt sugen på precis allt just nu!! Speciellt karra.. Ååhh, skulle vara så gott med en stor härlig påse med lös-karra nu! Men jag ska försöka stå emot. Jag har ju hållit mig ifrån 2veckor nu, så det vore dumt att förstöra det nu.


Well, vilo-läge känns som det enda rätta!

ANNONS
Av Elisabeth - 1 september 2007 23:44

Har precis klickat iväg en beställning från Ellos! Var det inte jag som skulle spara pengar tills Vännäs/Umeå-resan?! Tydligen inte! Nu ska jag lägga mig i sängen och skämmas!! :P Men kläderna var fina iallafall..


Hjärnan

ANNONS
Av Elisabeth - 1 september 2007 06:39

Det borde vara olagligt att kliva upp tidigt och jobba på en lördag. Är så trött så det snurrar i hjärnan på mig. Jag vill sova.


Urk

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se