Alla inlägg under september 2007

Av Elisabeth - 10 september 2007 16:44

Mätt och belåten idag med! Hade sån tur att jag fick en stoor mat-låda av mammsen igår med makaron-pudding, så det räcker till att frysa in en omgång med! Kanoners!


Blev till att gå kort på jobbet igår, så är lite sliten idag! Men har ändå lyckats ta mig igenom ännu en Måndag! Så nu ska jag vila ner maten en stund så blir det pump klockan åtta typ.


Tack&Hej från en lätt sliten tjej!

Av Elisabeth - 8 september 2007 18:45

..att sitta hemma helg, efter helg, efter helg. Visst är det skönt, absolut, men skulle vara roligt att komma ut och träffa lite folk! De senaste veckorna har jag ju bara jobbat, tränat och suttit här hemma och ugglat! Inte så kul.. Men det är bara att dra på smilbandet, ska jobba dom här helgerna nu, förutom 21-23 då jag ska åka och hälsa på syrran! Sen ska jag väl försöka kosta på mig en utgång! ;P


Var ute och gick efter jobbet en timme, alldeles för kvavt för nån joggingrunda idag! Var alldeles sjublöt i svett när jag kom hem, urk. Ätit middag nu så ska nog lägga mig en stund. Skulle kunna lägga mig och sova för natten nu till och med, haha, så himla trött! Imorrn blåser vi på igen med en delad dag!


Hajdaaaa



Av Elisabeth - 7 september 2007 13:41

Hallelåja, dags att skriva ett meningslöst inlägg i bloggen igen!


Även idag en kort-dag på jobbet, har bara flugit förbi, så länge man jobbar med bra människor flyter det bara på! Skönt! Resten av dagen ser ut såhär:


  • Simma
  • Hämta Ellos-paket på videoteket, jippiii!
  • Hem och laga mat, äta, plocka ihop och greja
  • Spinning (om jag orkar)
  • Handla
  • Hem och dö på soffan

Vägde mig idag igen, blivit en fredagstradition för mig nu de! Tyvärr så hade man lagt på sig ett kilo den här veckan, så är åter på 67. Suck! Men har ju faktiskt varit lite lat den här veckan! Så kanske inte så konstigt!

I helgen ska det jobbas, den här vita månaden har ju gått som en dans! :) Slutar 16 imorrn så efter jag ätit middag och vilat en stund ska jag försöka mig på en jogging-runda med plastfarsan tror ja. Ja.. mer var det nog inte!


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 6 september 2007 12:51

En riktig lat-mask har jag varit den här veckan! Det enda jag kan skylla på egentligen är att jag är sååå trött och har fortfarande dödens träningsvärk sen i måndags :/ Men nu ska jag iallafall gå ner och simma en sväng! Har delad tur idag, börjar igen klockan tre.


Nu ska det ske, med buller & bång!

Av Elisabeth - 5 september 2007 12:30

Framme vid lill-lördan redan, hej å hå! Har gått runt och tänkt på Sandra och Mallan hela morgonen, vad härligt dom ska ha det i Cypern nu! :) Grymt avis. Men Solgården funkar väl det också, eller? Haha! Har iallafall slutat för dagen nu, nice!


Idag fyller också min lillebror Markus 12år! Helt sjukt vad tiden går fort, hänger inte med snart! Mamma ska köpa min stereo för en 5-hunka i födelsedagspresent till han, och eftersom jag inte använt min stereo på säkert 3år så är det mycket välkommet med lite extra pengar! Speciellt när jag kom på nu i veckan att jag måste kasta in avgiften till högskoleprovet! Plugg nästa? Får si, får si. Jag vill ju läsa spa-programmet nästa höst som sagt, men hittar jag nåt intressant nu söker jag väl det. Umeå känns lockande, men ack så långt bort från mina nära och kära! Eller ja, så långt är det väl inte.. Men tillräckligt!


Ska sluta babbla nu och göra lunch istället!


Tjing!

Av Elisabeth - 4 september 2007 22:56

Min träningsvärk börjar bli lite av ett problem, speciellt eftersom jag vet att det kommer vara värre imorrn :/ Kan knappt röra mig! Shiet. Så sket i spinningen faktiskt, ska försöka simma imorrn och eventuellt gå på air-box. Tycker faktiskt det är helt ok, man får ju svettas iallafall, huvudsaken de! :P


Även mitt enorma sötsug börjar bli ett litet problem. I söndags trillade jag såklart dit, jag är ett riktigt dum-puck! Och idag är jag också grymt sötsugen, eller ja, sugen på typ allt som går att vara sugen på! Aaah!


Nu, sängen. Haft en grymt skön ledig-dag, men imorrn är det dags igen!


Toodles!

Av Elisabeth - 4 september 2007 12:48

Ahh, mina armar mår inte bra idag! Fast det är ganska nice med träningsvärk, då känns det ju att man har tränat! ;) Gick faktiskt bra på pumpen igår, fast det känns ju hur otränad man är, alldeles skakis när passet var slut! Får se om det kanske blir spinning ikväll..


Är ledig idag, så har faktiskt nästan nyss klivit upp. Älskar att sooovaaa! Var så himla värd det att sova såhär länge idag också kände jag! :P Så nu ska jag fixa till mig snart och gå på stan och fixa med lite ärenden. Skönt att det är städat här så man slipper göra sånt på sin lediga dag! :)


Hajdaa

Av Elisabeth - 3 september 2007 12:25

Idag har jag en riktig dålig dag! För det första tror jag att jag glömde vakna innan jag klev ur sängen imorse, är så sjukt trött!! Bara gått och irrat runt på jobbet idag, helt sinnes.. För det andra verkar folk runt omkring mig veta exakt vilka knappar dom ska trycka på för att jag ska lacka ur och bli ledsen. Inte blir det bättre av att man är så himla känslig heller och bara suger åt sig som en svamp vad folk säger. Även om det kanske är på skämt också, jag blir lika ledsen och arg iallafall! Så, sorry, kanske verkar vara fjantigt men det är bara sån jag är. Tyvärr är inte mitt självförtroende det bästa!


Igår kom mamma förbi och surrade en sväng! Där har vi också en anledning som gör att den här dagen suger. För tydligen så får jag inte bestämma över mitt eget liv, trots att jag är 21år gammal! Jag hade bestämt mig nu för att plugga spa-programmet i Ö-vik nästa höst, till 99,9%. Ö-vik är liksom en lagom "stor" stad och jag tror faktiskt jag skulle trivas där, plus att programmet verkar vara riktigt bra och även riktigt intressant! Men, då lägger såklart min kära mor huvudet på sne och säger:"Men..spa? Finns det verkligen nåt jobb inom det?" Men, GOD! Kan man inte bara få chansa lite här i livet? Jag menar, det är klart, jag bestämmer själv hur jag ska göra, men mammas åsikt väldigt viktig för mig. Daah. Blir gaaalen!

Och så har jag typ inge pengar. Det är ju aldrig roligt.


Jaja, nu har jag väl vräkt ur mig så det räcker och blir över, är väl inte ens någon som läser det här heller. Så nu tackar jag för mig, går och drar nåt gammalt över mig och tar ut alla aggretioner på pumpen ikväll!


Bajs-måndag

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards