Alla inlägg under september 2007

Av Elisabeth - 15 september 2007 19:51

Ja idag är ingen bra dag! (inte för att gårdagen var så bra heller, men..)

Dagen började med att jag vaknade 6.50 Visste inte ens vars jag skulle börja, men slängde på mig kläderna och sprang ner på jobbet. Framme prick 7. Kul jul! Jobbade på mest hela dagen, kommer hem och ska starta några tvättmaskiner, men självklart är den där satans kärringen till granne man har där återigen och tvättar över min tid. Eftersom jag var på dåligt humör och hungrig skällde jag ut hon och inte lite heller! Typ fjärde gången nu det händer. Mongo.. Happ, när jag äntligen fått köra igång mina maskiner var det dags att börja med maten! Har bjudit hem syster ikväll! :) Skulle precis börja steka så slocknar hela lägenheten! Strömavbrott, tack Sverige! Fast det var tydligen inte det, nån säkring som gick. Tog då ett bra tag innan man fick ordning på nånting! Men nu har vi iallafall ätit vegetarisk lasange, jag är GRYM i köket ;) Så nu ska jag gå och skifta maskiner sen ska vi ta och dricka kaffe och se på lite TV! Peppar, peppar, ta i trä, spottar 3ggr över axeln att jag slipper drabbas av fler missöden idag!


Tack för mig!

:(

Av Elisabeth - 14 september 2007 12:43

Åh jag är så less på det här nu! Känns som att jag gör precis allting men händer absolut nada! Känns som att jag bara blir tjockare och tjockare och tjockare.. Fy! Ska väl ner och simma nu iallafall, även fast det tydligen inte hjälper!!


Less!!

Av Elisabeth - 13 september 2007 21:29

Är så grymt besviken just nu! I våras hade vi en helt underbar step-up instruktör, verkligen kanon var hon! Men nu i höst så är det nån annan stjärna som enligt mig var heeeeelt värdelös!! Hon tappade bort sig hela tiden, körde sjukt konstiga steg och ingenting hängde liksom ihop. Nä, frågan är om man verkligen ska fortsätta med steppen på torsdagar. Synd, för det är ju roligt, tycker jag iallafall..


Vadå reverse?!

Av Elisabeth - 13 september 2007 16:02

Jag säger då det, finns ingenting som slår lediga dagar! Har precis ätit middag nu i en städad lägenhet! Det är lite lustigt vad man bli på bra humör av en sån simpel sak som att ha städat runt omkring sig! :) Har också varit och hämtat ut mina tågbiljetter inför nästa helgs tripp! Gick lös på 360spänn men det är det värt, orkar inte hålla på att byta buss typ 40ggr bara för att komma till Vännäs. No way! Längtar grymt mycket nu, ska shoppa tills jag stupar ;)


På tal om Vännäs så kommer systra hem idag och inte imorrn! Yeeeey! :) Synd att jag jobbar hela helgen bara. Men vi hinner nog umgås ändå! Yesbox, nu inväntas stepup och core, sen hem och döööö på soffan!


Tjarrå!


Av Elisabeth - 12 september 2007 22:49

Saker jag vill ha i mitt sovrum! Liksom det enda jag tänker på just nu.. Daah!

Av Elisabeth - 12 september 2007 21:55

Känns som att jag bara gnäller, gnäller och tjatar om jobbet i denna blogg! Man ska ju faktiskt vara glad att man överhuvudtaget har ett jobb! Inte alla som har det! :) Gick riktigt bra idag, fick ju fin-besök på morgon-kvisten av Erica och lill-Tove! Jag älskar bebisar!! Finns inget finare, enligt mig! Inte ens 3veckor är hon, så hon är ju hemskt liten. Fick hålla i hon en stund och sniffa på lill-huvve, dom luktar ju såååå gott! Var nästan så jag inte ville lämna ifrån mig hon ;P


Jaja, imorrn är jag då ledig som sagt! Och dagen ser förhoppningsvis ut såhär:


  • Morgonprommis
  • Frukost
  • Diska
  • Dammsuga
  • Skura
  • Samla ihop all tvätt och boka tvätt-tid (viktigt, viktigt)
  • En snabb repa på stan?
  • Äta middag
  • StepUp&Core
  • Hem till soffan! :)

Ohja, jag har det jag gör imorrn! Ska bli skönt att få påta på lite här hemma :)


Ledighetsdimman!

Av Elisabeth - 12 september 2007 07:40

Igår insåg jag att jag jobbat på ca 4veckor med kanske max 3-4dagars ledigt. Det är helt sjukt! Så, jag ska vara ledig imorrn. Ska bara ta mig igenom den här dagen nu.. 8-12. 16-21. Känns åt helvete att vara jag idag :/


Bläääääää

Av Elisabeth - 11 september 2007 11:26

Sa jag urk också?


Jobbar 12-21.30 ikväll, känns ju sådär lagom kul! Var meningen att jag skulle masa mig upp för en prommis imorse men det fanns inte en chans, hade så fruktansvärt ont i ryggen så det fick bli en sovmorgon istället! Har nyss kastat i mig lite nyttig frulle-bulle, så ska väl ta och gå ner nu snart då. SUCK!


Pumpen igår gick faktiskt väldigt bra, känns ju i kroppen idag, men kan iallafall röra mig den här veckan :P Yeey. Längtar lite smått tills på torsdag nu, då blir det Step-Up! Och så kommer syrran hem på fredag! :D Nu får veckan gå fort!

Have a good one!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards