Alla inlägg under september 2007

Av Elisabeth - 24 september 2007 11:03

Då var man hemma igen från Vännäs! Faktiskt skönt att vara hemma och sova i sin egen säng istället för syrrans soffa! :P Har haft en kanonhelg måste jag säga, en riktig vilohelg! På lördagen åkte vi in till Umeå och shoppade! Var helt slut som artist när vi åkte hem, haha! Lyckades iallafall handla en hel del:


  • Svart skinnjacka
  • Jeans
  • Tröjor
  • T-shirtar
  • Kofta
  • Smycken
  • Vantar
  • Halsduk
  • Smink

Så jag är toknöjd, speciellt med skinnjackan! ;)


Idag är det tillbaka till verkligheten som gäller, med allt vad det innebär! Ska ta och äta frukost nu och sen blir det simning, efter det jobb 16-21. Så ser dagen ut! Klämmer nog in en liten solning däremellan också.


Back to life, back to reality

Av Elisabeth - 20 september 2007 21:42

Coren blev som väntat en riktig besvikelse. Känns knappt att man har tränat! Jaja, nu vet vi ju iallafall att vi inte ska gå dit fler ggr. Men kommer säkert bli så man gör det ändå, dum som man är! Roligaste citatet kom iallafall från Madde i simbassängen: Det är samma sak att försöka förstå sig på killar som att kasta sig i marken och missa. Det går ju liksom inte!


Alldeles riktigt!


Nu ska jag ta och fortsätta packa, ska upp klockan 4 för tåget går 05.17 imorrn bitti. Kommer vara d-ö-d. Men ska bli skönt att lämna den här staden och koppla bort Solgården ett tag, bara umgås med syrran, se massa bra filmer och shoppa ;) Förhoppningsvis kommer jag hem med en snygg skinnjacka, är typ det enda jag verkligen vill ha! Ha en trevlig helg allihop!


Bye

Av Elisabeth - 20 september 2007 16:56

Så var det äntligen helg för mig! Skulle egentligen bara jobbat 7-12 idag, men fick jobba till 16 istället eftersom vi var en kort (som vanligt). Men nu så, har man kommit hem, fått i sig middag och är redo för ett sim-pass och lite core! Dum som jag var la jag mig för att vila igår kväll och somnade till typ åtta! Så blev inget alls, pucko man är! Men man fick ju ett glädjande besked på vågen idag iallafall, blev ett minus yiiihaaa ;) Men det ska jag ha det, jag som inte ätit godis, slisk eller flott på typ 3veckor nu! Plus att jag hållt igång ganska bra med träningen.


Nä nu ska jag ta och packa iordning allt och möta upp Madde på badis :)


Jaföfan!

Av Elisabeth - 19 september 2007 16:45

Känns att det är onsdag idag, har varit lite småsegt men det är tur att den snart är över! :) Slutade 16 idag, ganska slut i skallen nu! Mästerkocken i mig är vilande idag också, orkar verkligen inte ställa mig och kocka ihop nånting nu, så det får bli havregrynsgröt eller nåt annat simpelt, haha! Har ju faktiskt ätit min goda kycklinggryta till lunch idag så. Sen blir det antingen air-box eller simning, är grymt sugen på att gå på air-boxen faktiskt. Jaja, får väl se hur det blir!


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 18 september 2007 17:23

Till Karro, recept på lördagens gomiddag ;)



Vegetarisk lasange


2 gula lökar
ca 100 g rotselleri
1 morot
1 burk krossade tomater
1 msk tomatpuré
1 dl vatten
1 buljongstärning
½ tsk basilika
½ tsk oregano
½ krm vitpeppar
500 g keso
1 dl mjölk
6-8 lasagneplattor
2 dl riven ost


  • Grovriv grönsakerna och fräs i olja. Tillsätt krossade tomater, pure, buljongtärning, vatten

      och kryddor.


  • Rör ut keson keson med mjölken.
  • Varva i en smord form:
    -Tomatsås
    -Lasagneplattor
    -Keso

  • Strö över den rivna osten och grädda i 225 grader i ca 30 min.
    Klart!

Hittade det här receptet på nån blogg, är verkligen värt att testa för det var skiiiiiiiitgott! ;)

Av Elisabeth - 18 september 2007 12:33

Jag vaknade för typ en timme sen, aah skönt att sova! Älskar att sova faktiskt, det är riktigt underskattat det här med sömn tror jag!

Vad ska jag hitta på idag då? Var meningen att jag skulle åka och hälsa på Spetsen idag, men min ekonomi tillåter inte det tyvärr :/ Så det får bli nästa vecka kanske när lönen trillat in. Har pengar undanstoppade till helgen nu bara. Annars är det ganska tomt!


Så nu tänkte jag gå ner och simma först och främst. Basta och ha det bra :) Hem och laga lite kyckling, vila en stund. Kanske en prommis? Och ikväll ska jag och Matilda på Aerobic-dance, haha! Kan nog bli skoj! Förhoppningsvis är Madde också på. På torsdag ska vi kanske prova på Pilates, verkar ju helt ok. Så träningen går bra den! Nä, ner nu och ta några simtag!


Ledighets-dimman är den bästa dimman.

Av Elisabeth - 17 september 2007 12:45

Veckans absolut värsta dag! Men den skulle kunna bli hur bra som helst eftersom jag nu är ledig fram tills Onsdag, yeeeey! Nu ska jag ta itu med det gigantiska diskberget! Sen dammsuga och plocka på lite. Ta en prommis, laga mat och bara känna lugnet! Sen blir det pump ikväll! :)


Toodles!

Av Elisabeth - 16 september 2007 22:42

Nu har jag jobbat min fjärde helg i rad, ser verkligen fram emot att vara ledig 3 nu! :D Ska bara jobba måndag, onsdag och torsdag den här veckan, resten av dagarna har jag ledigt! Bara dagturer också vilket är ännu bättre!


Känns som att det varit full rulle hela dagen! På mina tre timmar tog jag en prommis iallafall, gick förbi och hälsade på de bakfulla brudarna Eje och Lina som inte såg alltför pigga ut idag ;P Sen kom Therese också förbi, märks att vi inte har setts på ett tag, både Eje och Therese hade klippt av sig håret! Urfina var dom! Sen blev det grillen på jobbet, brände mig ofcourse. Hälsade på pappa som blev lika glad som alltid när jag kommer :) Sen var det bara att traska tillbaka och fortsätta jobba på! Slutade 21, traskade hem.


Så nu sitter jag här och tittar efter lite kurser! Jag har nu bestämt mig för att inte söka nån utbildning i vår heller. Jag chansar och söker spa-programmet nästa höst! Tänkte läsa nån/några kurser på distans. Funderar på Folkhälsokunskap och Psykologi, verkar intressant. Skulle vara skoj om jag hann med båda!


Måndag imorgon, urk.

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards