Direktlänk till inlägg 27 september 2007

Phu!

Av Elisabeth - 27 september 2007 16:01

Ja det blev ju direkt ingen liten repa på stan idag! Mötte upp Sandra E vid ett och då gick hon jag och Yvonne och tog en fika på Cayenne, lunchbuffé och en latte, tackar! När vi kom dit satt Therese och Neleey och planerade lördagens fest, låter som att det kommer bli en kanon-kväll, blir ju lite roligare när man hittar på lite grejer istället för att bara sitta och toksupa och vingla ner på stan! Sen kom Sara och lilla Ronja också, hon har blivit sååå stoor! Kul att träffa dom, var länge sen :)


Känns iallafall som om jag sprungit som en dåre hela dagen, allt för att hitta den perfekta outfiten till lördag, både åt mig och Sandra! :P Slet åt mig nå linne som jag ska ha, men Sandra slog på stort hon! Klänning, skärp, skor, halsband, armband, ring, strumpbyxor... Det är tur vi jobbar åt kommun, haha! Äntligen hemma nu iallafall! Phu!


Måste ju även sägas att jag träffade på Jossan idag som ska börja som BodyPump instruktör på Jocks! Hon kommer ha 2pass i veckan, plus att det kommer vara en heeeel del andra pass där också! Så på måndag ska jag dit och bli medlem! :) Kostar ju en del, men det är det värt!


Tack&Hej!

 
ANNONS

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Elisabeth - 7 september 2009 23:34

Nä, nu är jag lite less på den här blöööögen. Hänger ni med till nästa? :)   http://beets.blogg.se/     Varmt välkomna! ...

Av Elisabeth - 7 september 2009 18:01

Nästan 2 veckor har gått sen sist, de va dumt de! Har varit runt och flängt lite överallt, och bäst av allt: Sandra är hemma! :) Så helgen har innehållit en hel del festligheter! Vi började fredagen med buffé på kramm, irish coffee hos Mallan D och e...

Av Elisabeth - 27 augusti 2009 22:21

    Bra bit   Idag har jag varit ledig och det var grymt skönt att sova ut. Har drömt mardrömmar hela natten, och dom kändes så himla verkliga! Sjukt.. Hatar sånt! Annars har jag inte gjort mycket alls idag. Tagit det lugnt, städat lite, och haft kaf...

Av Elisabeth - 25 augusti 2009 23:05

Idag efter jobbet for jag, Mimmi, Emmy och deras pappa till Ikea och shoppade loss! Blev lite gardiner, en spegel och SJÄLVKLART doftljus. Man kan inte åka ifrån Ikea utan att ha köpt doftljus. Hittade även ett par skitfina gardiner på Village som sk...

Av Elisabeth - 24 augusti 2009 01:21

Men hej på er! Idag har jag varit ledig, guud vad skönt!! Tacos, film, rosévin och en massa sovande har man förgyllt helgen med. Har precis sett klart Harry Potter nu, så blir sängen strax. Är ledig imorgon också :) wihoo   Nattinatti :) ...

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8
9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20
21
22
23
24 25 26 27 28 29 30
<<< September 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik

Följ bloggen

Följ ♥ Beet med Blogkeen
Följ ♥ Beet med Bloglovin'

Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se