Alla inlägg under augusti 2007

Av Elisabeth - 2 augusti 2007 12:22

Varför måste det regna precis heeela tiden?! Det har banne mig inte gjort annat i sommar, är så less på det så.. aaaaaahhhhhhh!! Som det känns nu har man ju verkligen inte lust att fara nånstans! Lars och Frege lät ju inte alls på G heller, så. Aja, dusch på dehär nu sen blir det frissan får man väl se vad som händer och sker efter det!


Sur, surare, Beet.

Av Elisabeth - 1 augusti 2007 23:22

Har blivit lite inlägg idag, har verkligen inget liv!! Men förhoppningsvis är det nån där ute som tycker det iallafall är lite underhållande att läsa! ;P


Kan iallafall konstatera en gång för alla att jag är värdelös på att packa när jag ska iväg på nånting. Jag har typ packat ner hela garderoben, as usual. Så imorrn blir det återigen camping-dags i tält på Urkult! Har sagt det förr och säger det igen: Regnar det åker jag hem..


Var ju som sagt och hälsade på Sandra på sjukan ikväll, Yvonne var där också så vi fyra satt och surrade på hur länge som helst om allt och ingenting! Helt plötsligt var klockan nästan åtta! Vad tiden går fort när man sitter och surrar sådär! Hoppas hon blir frisk snart och får åka hem iallafall!


Urkult imorrn! Haajda

Av Elisabeth - 1 augusti 2007 17:13

Har precis ätit middag, proppmätt nu! Blev bulgur och kidney-bönor idag, tusan vad gott det var!! Ibland blir jag riktigt imponerad av mina skills i köket ;)


Ska snart ta en prommis upp på sjukhuset med syrran och hälsa på stackars Sandra E som ligger inne där nu! Stackars, har aldrig legat på sjukhus själv under en längre tid men jag kan tänka mig att det är riktigt hemskt! Så hon blir nog glad av ett litet besök! :)


Efter det är det dags att börja packa väskorna inför morgondagen, har varit och hämtat ut biljetten, varit på boa och tvättat hos mamma! Och så var det himla tur att det var Emelie Nylander som stog i kassan på Djupökiorren så jag fick min jacka idag ändå! :D Den är niice.


Trevlig kväll! :)

Av Elisabeth - 1 augusti 2007 12:25

Trots att det blåser och har sig där ute så är det för en gångs skull hyfsat väder! Såklart är det jobb som gäller en sån här dag, är hemma på rasten för att kolla om mitt paket från Ellos kommit, men det hade det naturligtvis inte! Vill ju ha de nu, jag behöver det faktiskt nu eftersom vi åker imorrn! Vill ha min jacka på Urkult ju! Jaja, kommer väl imorrn om jag har tur!


Back to work!

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards