Alla inlägg under augusti 2007

Av Elisabeth - 11 augusti 2007 12:05

Var meningen att jag skulle kliva upp tidigt idag, gå ner på jobbet, lägga mig i grillen, gå på boa osv.. Men vaknade 11! Ooops.. Var uppe till typ 2 inatt och kollade på One Tree Hill, fick låna första boxen av Maria. Helt hooked! Inte konstigt att man vaknade sent!

Nu ska jag kasta i mig lite fil and flings sen bär det av till Kramfors för lite fest! ;)


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 10 augusti 2007 18:57

Det är helt sjuuuuuuukt vad mycket tvätt jag har! Jag kör just nu maskin nr 6 och har kanske 3maskiner kvar. Jag har i och för sig tvättat täcken också, men allvarligt, har jag såhär mycket kläder? Det känns då inte så iallafall! Speciellt inte när jag har världens kris inför imorgon med vad jag ska ha på mig! Det ständiga problemet, speciellt nu efter alla sommarkilon som smygit sig på så vill man ju direkt inte visa sig i vad som helst :/ Urk! Men det ska tas tag i det med!


Just nu uppe hos mor, där jag hängt upp lite tvätt ute! Så himla härligt väder! Haha, mamma och syrran sjunger för fulla muggar i tvättstugan, dom håller på att färga syrrans hår! Det ser ut att bli gult igen, även fast hon köpte den blondaste färgen hon kunde hitta! :/


Dags att gå bort till tvättis igen!


Av Elisabeth - 9 augusti 2007 16:54

..helgen med stormsteg! Fattar inte riktigt vart dagarna tog vägen den här veckan, har verkligen bara susat förbi! Idag är jag iallafall pigg, halsen är nästan helt återställd ;P Så var inga problem att jobba idag, allt bara flöt på! Har legat i grillen nu en stund efter jag slutade, en annan har ju varit inne-pinne hela veckan och inte kunnat njta av det fina vädret :/ Lite färg vill jag ju faktiskt ha!


Nu blir det till att kocka ihop nån middag och se på One Tree Hill!


Hajda,hajda

Av Elisabeth - 8 augusti 2007 21:42

Åååhh, jag mår så mycket bättre nu! Känns som att den här dagen har gjort susen, även om det inte blivit så mycket vila. Passade faktiskt på att städa upp lite grann och plocka ihop massa tvätt som ska tas itu med på fredag! Så imorrn går jag förhoppningsvis ner på jobbet utan feber och en hals som känns som trassel-sudd! :)


Mitt i alltihop börjar jag bli rejält party-sugen! Helt sjukt, jag borde vara hyfsat avskräckt från allt vad galej heter just nu tycker man. Men icke! På lördag blir det iallafall crusing i Kramfors! Sista helgen innan jag kliver på min vita månad med träning, jobb och vila!


Hajdaa

Av Elisabeth - 8 augusti 2007 11:54

Vaknade yrare än allt yrast och kände att det inte alls skulle funka att jobba idag! Så jag är hemma. Fast det tog verkligen emot, nästan så jag har lite ångest! :S Jaja, får se till att vila upp mig idag så jag är tillbaka på banan igen imorgon!


Och ute skiner solen. Skulle verkligen vilja lägga mig ute en stund, fast det känns ju väldigt jobbigt det med! Jaja, får se hur det blir med det! Nu blir det frukost iallafall!


Haaj

Av Elisabeth - 7 augusti 2007 21:16

Snacka om att vara helt död! Har bara irra runt som en yrhöna hela dagen/kvällen! Har knappt nåt minne av vad jag gjort på jobbet överhuvudtaget! Ingen rast har jag haft heller p ga ett litet missöde. Så imorrn blir jag nog hemma! Nån gång måste man få vara hemma när man är sjuk också, så man har nån chans att bli frisk. Fast känner jag mig själv rätt kommer jag nog stå där kl 12 imorrn också, dum som man är!


Döööd

Av Elisabeth - 7 augusti 2007 10:49

Skönt att halsen blivit bättre då.. Eller inte! Jag tror nästan det är värre idag! Men jag ska pallra mig ner på jobbet ändå, vägrar sjukskriva mig! Jobbar ju faktiskt bara till 20 så det ska väl gå bra hoppas jag. Sova ut en stund behövdes iallafall!


Nu blir det väl till att tvinga i sig lite frulle så man orkar med dagen!


Tack&Hej!

Av Elisabeth - 6 augusti 2007 17:41

Igår kom man hem från Urskogen igen! ;P Har faktiskt haft riktigt trevligt, trots att jag var surare än allt surast innan jag for i torsdags! Men efter 3,5 timme hos frissan, en bildfärd och en öl senare vart man ju på riktigt bra humör, haha! Känns som att vi härjat på mest hela helgen, är ju ett under att man lever faktiskt! Och det här med att sammanfatta alltihopa finns ju inte på kartan det heller! Men iallafall..


  • Det här med tältning -  inte så skönt på morgonen när solen låg på! Speciellt inte på söndagen, var nog bland det värsta jag varit med om.
  • Helgens underbaraste människa måste ändå vara Lina som lånat ut dusch, bjudit på grillat och varit allmänt glad hela helgen.
  • Helgens uttryck - Frege och Lars "Vad vart de nudå?" tätt följt av mitt "Vad tokigt det blev!"
  • Helgens ångest kom på lördag kväll/natt när det plötsligt kommer fram att bilnyckeln var borta! Som tur var återfanns den innan läggdags.
  • Thai-mat kommer jag nog inte äta igen på väldigt länge! :P
  • Att dricka glögg och äta mandelkubb? I augusti?!

Ja, det skulle egentligen kunna sägas hur mycket som helst om den här helgen, massa knäppa citat, sjuka skämt, dumheter, för mycket öl, skratt, ett dött batteri och startkablar.. Urkult 2007, säger jag bara! Kan inte beskriva med ord hur skönt det var att komma hem till min lägenhet, med min toalett, min dusch, min mat och min säng!! :P


Måndag idag då! Trodde det var ett skämt när klockan satte igång runt 6-snåret imorse! Och inte blev det bättre när det känns som att jag svalt en rulle tagg-tråd heller, klart som korvspad att man drar på sig nåt sånt här nu också! Illa! Men tog mig iallafall ner på jobbet och gjorde mina 8timmar! Får se hur det känns imorrn, har direkt inte råd att vara sjuk heller :/ Well, nu ska jag iallafall göra nåt vettigt, nu när solen skiner och allt! :D


Eller?


Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards