Alla inlägg under augusti 2007

Av Elisabeth - 18 augusti 2007 13:05

Haaj!

Är nästan nylandad i sandras lägga efter ett besök på stan där vi käkade lunch på bakfickan, riktigt smarrigt! Blev ju lite halvsent igår kväll, satt hos Emelie och käka karra och såg på One Tree Hill! :) Myys! Strax dags för mig att hoppa in i duschen och göra mig "anständig" för kvällens serverings-uppdrag, är så sjuuuuukt nervös! Men jag åker dit med inställningen att jag kommer klara det här hur bra som helst, för det vet jag att jag kommer göra! :P


Trevlig kväll!

Av Elisabeth - 17 augusti 2007 17:31

Gud vad skönt det är att det är helg! Speciellt när vi gått en kort på jobbet idag och på det var det surströmmingsfest för pensionärerna! Hej och hå! Men det gick bra, flöt på som bara den! Min chef kom och pratade med mig en sväng idag med och jag har nu fått ett vik. på 75% inne på andra avdelningen, f.o.m 27aug. Fast hur länge det blir visste han inte, men jag blev fruktansvärt glad ändå! Känns tryggt! :)


Nu efter jobbet var jag tvungen att gå och handla! Så nu ekar det inte tomt i mitt kylskåp längre, känns så himla bra! Nu är det proppfullt istället och det är ju så det ska vara ;) wii!


Nu tänker jag ta en dusch, packa mina väskor och sticka iväg till Kramfors över helgen! Jag, Sandra och Emelie ska servera på ett bröllop imorrn, är toknervös! Har aldrig gjort det förut, men det ska nog gå bra! Ska bli skönt att inte dricka i helgen, och inte nästa eller helgen efter det heller för den delen! Hah, det här med vit månad kommer gå som en daaans, känner det på mig! :D


Ha en trevlig helg allihop! Det ska jag ha!

Av Elisabeth - 16 augusti 2007 12:51

Haha, vilken chock! Klev upp för kanske en timme sen, en kvart efter det ringer Postis-Per på dörren och har ett paket till mig, plus ett x antal räkningar! Funnyyy! :P


Ska snart ta och gå ner på stan med syrran! Hade tänkt handla lite idag också men mina pengar har inte överförts än! Fattar inte riktigt vad det sitter i, att det ska behöva ta så lång tid? Bajs-Nordea. Får leva på knäckebrö några dagar till då! Skit också..


Ha en bra dag!

Av Elisabeth - 15 augusti 2007 14:41

Då var arbetsdagen slut och det är dags för städning! Stog nyss och rensade avloppet från massa fett, vad snuskigt det blir där av allt äckel-diskvatten och matrester, uäck! Tur att man inte är speciellt känslig, annars hade det nog mycket väl kunnat bli en spya ;P


Annars så blir det nog en lugn dag/kväll! Skulle ju vara bra om man kom iväg på en prommis ikväll! Och vad ska man äta för middag idag? Hm.


På återseende



Av Elisabeth - 14 augusti 2007 23:05

Usch vad man känner sig ensam när det blir kväll och mörkt ute! Oerhört deprimerande! Blir ju direkt inte bättre av att man sitter och lyssnar på kanske världens mest deprimerande låtar heller! Snacka om att plåga sig själv!


Var som sagt och hälsade på Mallan på sjukan ikväll! Hade köpt en bok åt hon har något att läsa stackarn! :P Jag tror aldrig jag skulle klara av att ligga på sjukhus! Ligga där på ett rum och uggla! Och efter 20 är besökstiden slut också! Tror iallafall vårt besök var uppskattat, även om det inte var så lång stund! :)


Sen måste jag än en gång få ventilera hur dåligt jag mår över min vikt! Jag har typ inte vägt mig på hela sommaren och dum som jag var gjorde jag det idag! Domen blev +5kg. FEM JÄKLA KILO! Jag ville bara sjunka rakt genom jorden. U-r-k, urk! Som tur är öppnar simhallen nästa vecka, då är det jag som tar tag i det här! Tack gode gud att jag jobbar åt kommunen så man får simma gratis, med tanke på hur pank jag är just nu!


Nä nu har jag gnällt färdigt för ikväll! :P

Godnatt!

Av Elisabeth - 14 augusti 2007 18:57

Hej och hå vad dagen har gått fort! Har precis kommit hem från stan där jag åt middag med mamma, brorsan och syrran! Inte ofta det händer direkt! :P Var upp en sväng till brorsans lägenhet också och hälsade på katten, surrade om att den kanske skulle få komma och bo hos mig! Skulle jag då inte ha nånting emot, är i stort behov av lite sällskap ;P Även om det bara är av en katt!


Nu sitter jag och väntar på Sandra, ska följa med och hälsa på Mallan på sjukan! Tycker så synd om stackarn, tänk att det alltid ska vara nånting :/


Well, later fuckfaces!

Av Elisabeth - 14 augusti 2007 00:39

Måndagen har faktiskt varit helt ok! Inte känt mig sådär slö som jag brukar göra på måndagar! Skönt! Var så roligt att Malin kom tillbaka från semestern idag, 8veckor har hon varit borta! Tänk om man ändå hade kunnat ha så lång semester, hade varit nåt de! :)


Har varit uppe onödigt länge ikväll igen, har sett klart hela One Tree Hill-boxen nu! Fattar inte att jag inte följt den serien egentligen, den är ju hur bra som helst har man ju upptäckt nu! :P Självklart funkar det inte att ladda hem nånting för mig heller nu! Buhuu!


Imorrn får jag sova en stund extra, börjar inte förrns 8.30 Skööönt!


Najty!

Av Elisabeth - 12 augusti 2007 12:23

Jahapp, det var den crusingen det! Började kvällen hos Frege, var bara vi där typ men det är roligt det också! :) Drog in på stan vid elva-tiden, gick och kollade både på kramm och Gladan men det var ju stendött på Kramm! Så det blev Gladan hela kvällen! Skakade rumpa med Marre, drack öl, sprang runt osv! Helt plötsligt var iallafall klockan 2 så då gick jag och Lars och köpte mat och jag vinglade upp solo till Bruket och la mig och sov!


Vaknade sjukt tidigt imorse, halsen känns som ett enda trassel, men man får skylla sig själv när man röker som en bortspindel i fyllan ;P Har mest legat och surrat med Sandra hela morgonen, och nu sitter jag hos Emelie i hennes kaos-lägga! Jobbigt att flytta :/ Ska väl försöka ta mig i kragen och kanske gå ner på stan och köpa nånting att äta. Hungrig som få! :) Som vanligt såna här dagar!


"Han är så söt så klockorna stannar" ;P



Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards