Alla inlägg under augusti 2007

Av Elisabeth - 26 augusti 2007 20:38

Äntligen är jobbar-helgen slut! Så himla skönt att få sluta 20, det gör väldigt stor skillnad faktiskt! Sällan jag får göra det också, men idag minsann! :D

Har varit en ganska lugn helg, idag beställde vi mat, blev en grekisk sallad för mig, mumma! :) Kan också meddela att jag klarat hela helgen utan en massa snask, slisk och flott! Är riktigt stolt över mig själv, trodde jag ärligt talat aldrig! Imorrn blir det till att återvända till simhallen, efter att jag gjort min första dag på schemat jag börjar på imorrn! :)


Idag säger vi också grattis till Eje som fyller 21år idag! Synd att jag var så trött igår att jag inte kunde komma upp och hälsa på på födelsedagskalaset! :/


Nu blir det soffan och One Tree Hill!


That´s it!

Av Elisabeth - 24 augusti 2007 20:25

Idag har det väl varit det gamla vanliga, jobbade mellan 8-16, sen blev det raka vägen upp på badhuset för lite simning! Gick skitbra, men det känns ju som sagt, går direkt inte lika lätt som i våras! Vägde mig idag och det blev faktiskt ett litet minus ;) Väger just nu för tillfället 67kg! Så det går neråt! Wohoo!


Annars har dagen inte bjudit på så mycket skoj! Har i skrivande stund ett litet bakverk i ugnen, ett nyttigt sådant! Hittade ett recept i en tidning på jobbet som jag bara var tvungen att testa! Förhoppningsvis smakar det inte urk! :P


Och i helgen blir det jobb! Pengar, pengar, pengar!


Trevlig helg!

Av Elisabeth - 23 augusti 2007 11:30

När jag vaknade imorse strålade det så fruktansvärt i ryggen att jag inte trodde jag skulle kunna ta mig upp! Det kan ju bero på simningen men min rygg brukar ju kunna krångla :/ Jag kan ju säga så mycket som så, att det är inte skönt! Men det är bara att ta en ipren och se glad ut det!


Börjar jobba 12, jobbar till 21! Man hinner ju verkligen ingenting när man jobbar kväll.. Buhuu, hade velat gå och simma idag med! Jaja, får bli imorrn istället! Nu blir det till att traska ner på Solgården iallafall!


Över&Ut

Av Elisabeth - 22 augusti 2007 19:38

Men dö inte vad skönt det var att simma! Kändes i kroppen att det har varit en slapp sommar! :P Men nu jäklar är det bara att köra! Och om 2 veckor börjar pumpen och steppen, can´t wait! Nu ska jag göra mig en hallon-smoothie och lägga mig på soffan, med mycket gott samvete ;)


Toodles!


Av Elisabeth - 22 augusti 2007 14:08

..är så underbara! Speciellt när man jobbar dag som idag. Visserligen är man mer död än levande när det är dags att kliva upp, men att man får vara ledig på kvällen är GULD! :) Så vad ska jag nu ta och hitta på?


  • Diska
  • Dammsuga
  • Plocka och grejja
  • Laga mat
  • Simma med Madde
  • Hem och dö och börja se säsong tre av One Tree Hill! :)

Sååå kommer resten av dagen se ut! Ska bli skönt att gå och simma med Madde ikväll, tror det var i maj jag var och simmade sist! Känns så himla skönt att man verkligen har bestämt sig nu för att sluta dricka hinkvis varje helg och käka pizza och snask tills man knappt kan röra sig! Vet ju att det inte funkar att leva så. Vilken tur att det inte är sommar året runt, undra hur man hade sett ut då egentligen? :P Nä, nu har jag 3 jobbhelger framför mig, förhoppningsvis mer så jag får in lite pengar till nästa månad! Har nämligen bestämt mig för att köpa in lite grejer till läggan när jag får lön nästa gång! :) Tänk vad pengar man kommer spara nu när man inte ska ut och partaja på ett tag?! Kanoooon!


Hey ho, let´s go!

Av Elisabeth - 20 augusti 2007 15:06

Sagt det förr och säger det igen: Måndagar suger..


Jaa, denna måndag har väl varit som en dimma! Trodde inte det var sant när klockan körde igång halv 6 imorse! Mer död än levande tog jag mig iallafall ner på jobbet och gjorde det som skulle göras! Slutade halv två idag, sköönt! Så efter jag blivit utsläppt från Solgården blev det en prommis på en timme ungefär, nu ska sommarkilona bort! ;) Ska sätta igång med disken och laga nån mat nu, får se om man kanske kan vara så pass hurtig att man kan ta en prommis till ikväll!


Hajdaa

Av Elisabeth - 19 augusti 2007 23:34

Här kommer lite bilder från igår! :)



Av Elisabeth - 19 augusti 2007 15:57

Då var det söndag igen! Känns ju sjukt skönt att inte vara bakis för en gångs skull!


Kan väl börja med att berätta om gårdagen som var det roligaste jag gjort på mycket länge! Vi samlades vid kyrkan runt 16-tiden och så fick vi vara med och kolla när Pia&Mogge gifte sig, vilket jag tyckte var riktigt roligt med tanke på att jag inte varit på så många bröllop direkt. Det var en jättefin vigsel, Pia var så himla fin! :) Efter vigseln var slut var det bara för mig, Emelie, Sandra och Sofia att jäkta iväg upp på Babelsberg och börja förbereda! Det var jättefint uppdukat där inne och dom hade lagt upp det så bra för oss så det bara flöt på alltihop! Kände mig inte obekväm på något vis, alla var så trevliga och tyckte vi gjorde ett kanonjobb! :) Så kvällen var kanon, kan absolut tänka mig att göra om det om jag skulle bli tillfrågad! Jag som alltid varit lite tveksam om jag verkligen vill gifta mig när jag blir äldre, men igår kände jag verkligen att det absolut är något jag vill göra! Om man nån gång hittar sin drömprins dvs ;P


Var uppe halva natten inatt eftersom Sandra var chaffis till diverse fyllon så imorse när vi vaknade var vi sjuuukt trötta! Vi skulle hjälpa till att städa uppe på Babels idag också, men blev lite strul med nycklarna så vi kom dit ganska sent. Men när vi var klara där gick vi och käkade på stan, hungriga som jag vet inte vad! :P Så nu har Sandra, Jonas, Mallan och Glenn åkt iväg och bastat och jag ska snart åka hem! Skulle få låna Emelies One Tree Hill boxar så ikväll blir det OTH-maraton och karra! Sandra och jag har ju lagt upp värsta planen nu, så ikväll blir min sista snask-kväll, haha! Tänkte lägga upp bilder från gårdagen sen också! :)


Söndag=Död-dag

Presentation

Omröstning

Känner du mig?
 Ja
 Nej

Fråga mig

0 besvarade frågor

Kalender

Ti On To Fr
    1 2
3
4
5
6 7 8 9 10 11 12
13
14 15 16 17 18 19
20
21
22 23 24
25
26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2007 >>>

Tidigare år

Sök i bloggen

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Länkar

RSS

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards